Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Behlülde sütten çıkma ak kaşık değil, ben eski bölümleri izlememiştim gündüz kuşağında izliyorum orada behlül bihteri baştan çıkarmak için elinden geleni yapmış.Bihterinde içi gitmiş ama kendini çekmiş, elifle nişanlanmalarına bile destek olmuş, en baştaki suçlu tamamen behlül, ateşle oynuyorum deyip bihterin dudağına yağpıştı.
bu bölümde ilk kez behlüle acıdım çık içimden bihter diye bağırdığında
yasak aşk tabi tasvip edilecek bi yanı yok,bihter de çok cadı kenafir gözlü pislik ama seviyolar birbirlerini be gerçek aşk var:çok üzgünüm:
kenafir gözlü pislik :roflol: :roflol: :roflol:
Behlülde sütten çıkma ak kaşık değil, ben eski bölümleri izlememiştim gündüz kuşağında izliyorum orada behlül bihteri baştan çıkarmak için elinden geleni yapmış.Bihterinde içi gitmiş ama kendini çekmiş, elifle nişanlanmalarına bile destek olmuş, en baştaki suçlu tamamen behlül, ateşle oynuyorum deyip bihterin dudağına yağpıştı.
bihter gidelim buralardan dedi ama behlül yan çizdi bihter behlülü almadan bi yere gitmez.kaydirigubbakcemile
behlül hemde kaç kere yarı yolda bıraktı bihteri..
kocadan, yalıdan, paradan vazgeçerek kaçalım dedi bihter ama,behlül efendi amcasının karısından sora amcasının kızına kaçtıalsanaalsanasmile
wala bıhter hıcte yalıdan bılmem neden wazgecerek gıtmedı herdefasında adnanın hesaplarını bosaltıp kacalım dedı
ölünce bakalım nolcak orayada götürmicek ya
alkisalkisalkisşakkıdıbihter gidelim buralardan dedi ama behlül yan çizdi bihter behlülü almadan bi yere gitmez.kaydirigubbakcemile
evet işte ben de başlangıcı böyle biliyorum..
nası oluyo da bihter kuyruk salladığı için, behlül mecburen! erkek olduğu için! beraber oldu bihterle deniliyo,hiiiççç anlamış deilim doğrusu:umursamaz:
wala bıhter hıcte yalıdan bılmem neden wazgecerek gıtmedı herdefasında adnanın hesaplarını bosaltıp kacalım dedı