bi elif kalmadı hamiş bide peyker heralde
ne alaka yaa ben hiç bi alaka bulamadım saçmalık
acaba dizinin bütün bölümlerinin çekimleri bittimiki?
2 yıldır behlüle hiç doğum günü yapıladı son 3 bölüm kala mı yapacaklar yazık ya
alintidir..Aşk-ı Memnu'nun magazin dünyasında dolaşan haberlere göre sonunda bu kaset bir şekilde Adnan Bey'in eline ulaşacak ve bu sonun başlangıcı olacak. Behlül ve Nihal ikilisinin ilişkisini bitirecek kaset Bihter'in de intiharının sebebi olacak. Geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi'nin sitesinde yayınlanan haberde kasedi Beşir'in dizinin sonuna doğru Adnan Bey'e vereceği yazıyordu. Bu da Beşir'in ölmeyeceği anlamına geliyor.
mahkemede katyayı görünce işler iyice saçmalamasın diye ahsen hanımın ısrarıyla davadan vazgeçtiler.. behlülle bihterde koruda koşu yaparken karşılaştılar.. bihter yakınlaştı özledim de falan dedi behlülde birden kucakladı öpüşmeye başladılar seni çok özledim dedi behlül.. sonra tam işi pişircekleri vakit bihter burda olmaz bende seni istiyorum ama burda olmaz nihali bırak dedi..falann :) sonra eve girdiler bihterin saçında yapraklar behlülün sırtında topraklar firdevs çaktı nihalde şüphelendi gibi baktı safım
alintidir..Aşk-ı Memnu'nun magazin dünyasında dolaşan haberlere göre sonunda bu kaset bir şekilde Adnan Bey'in eline ulaşacak ve bu sonun başlangıcı olacak. Behlül ve Nihal ikilisinin ilişkisini bitirecek kaset Bihter'in de intiharının sebebi olacak. Geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi'nin sitesinde yayınlanan haberde kasedi Beşir'in dizinin sonuna doğru Adnan Bey'e vereceği yazıyordu. Bu da Beşir'in ölmeyeceği anlamına geliyor.
24 haziranda biteceğine göre 3 bölümmü kalmış oluyo...
hayır tatlım daha 5 bölüm var. son bölümü saymassak 4 haftalık bi çilemiz kaldı.
bence matmazel öğrenince nihale söyliycek, o da gidip behlülü vurucak, bihter de yurt dışına kaçıcak yada kendini vurcak haha:) yada buna benzer saçmalıkta bişey yapıcaklar sonlar hep kötü olur zaten onca zaman seyrettiğimize deyse bari..ama kasadaki silahla ilgili bişey olcağı kesinde nasıl olcak kestiremiyorum
Bihtere başka bi dizi teklifi geldi mi acep
http://www.youtube.com/watch?v=Z0olHda8IAo
http://www.izlesene.com/video/sinema-the-twilight-saga-eclipse-trailer-turkce-alt-yazi/1867779
kızlar müzikler tutuyor ara ara replik halinde vermeleri falan özenti diye geçiyor... bence çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?