bu ne sevgi aahhh bu ne ızdırap :roflol:hani çok kararyldı ne oldi herkesi kullanıyolar pislikler şimdi bihter behlülle yatack ya hırsı geçer bide nihalide kirletti pis herif madem sevmiyon kızı neden yatıyon adi aşşalık pislik ayyy çok sinirlendimfragmandan 2 hafta önce verilen bir tüyo
Gerçekten bomba bir bölüm olacakk..
Yeni bölümde Hilmi Önal ile ilgili dava başlayacak..Bu dava aileyi çok etkileyecek.
Bu dava sırasında Bihter Adnan la çok kötü kavga edecek.
Sonra odasında ağlarken Behlül dayanamayıp, ona telefon edecek..
Bir sabah yalının korusunda koşan Bihter ve Behlül karşılaşacak..
Birbirlerine yaklaşacaklar ve Behlül Bihter’i çok özlediğini söyleyerek sarılacak,
öpüşecekler.. Sonra Bihter gidince, Behlül ağlayarak koşmaya başlayacak ve Bihter i ne kadar sevdiğini bir kere daha anlayacak....''74.bölümde öpüşme sırasında Behlül bunları söyleyecekmiş:“Seni çok özledim çok çok çok… Her yerde, beynimin heryerinde sen varsın”Bir de ağlarken söyledikleri ve hissettikleri şunlar:“Behlül “Çık içimden Bihter” diye ağlar, ama Bihter’i ne kadarsevdiğini ve vazgeçemediğini bir kere daha anlar....''
fragmandan 2 hafta önce verilen bir tüyo
Gerçekten bomba bir bölüm olacakk..
Yeni bölümde Hilmi Önal ile ilgili dava başlayacak..Bu dava aileyi çok etkileyecek.
Bu dava sırasında Bihter Adnan la çok kötü kavga edecek.
Sonra odasında ağlarken Behlül dayanamayıp, ona telefon edecek..
Bir sabah yalının korusunda koşan Bihter ve Behlül karşılaşacak..
Birbirlerine yaklaşacaklar ve Behlül Bihter’i çok özlediğini söyleyerek sarılacak,
öpüşecekler.. Sonra Bihter gidince, Behlül ağlayarak koşmaya başlayacak ve Bihter i ne kadar sevdiğini bir kere daha anlayacak....''74.bölümde öpüşme sırasında Behlül bunları söyleyecekmiş:“Seni çok özledim çok çok çok… Her yerde, beynimin heryerinde sen varsın”Bir de ağlarken söyledikleri ve hissettikleri şunlar:“Behlül “Çık içimden Bihter” diye ağlar, ama Bihter’i ne kadarsevdiğini ve vazgeçemediğini bir kere daha anlar....''
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr buyrun yeni fragmannn.....
http://www.facebook.com/video/video.php?v=119486321416775
nihatta ne hain çıktı babası birden ne kıymetli oldu unuttu rezidanstan kovulup beş parasız kaldığı günleri şimdi ednana neler yapıyor sanane bırak bihteri senmi alıcan hayret bişey ya adam oluverdi gıcık ya katyaya ne demeli kötükedihüso çaky hilmiye bak toplamış kim varsa mahkemeye gelmiş peykerde tam poliyyanna herkesten uzaklaşmak istiyormuş gıcık git 2 tane daha doğur o zaman
anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
ben behlül bi oyun yapacak diye düşünmüştüm....bitteri unutmamış demek :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?