• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

adnan damat olarak beşiri alsın d .sanki behlüle kim bakıyor.adnan bakıyor

aa hakkaten heeeboshayallersmile
hem beşir üni. mezunuydu dimi yaa,behlül pislii onu da sallıyo daha:mymeka:
ben boğmak istiorum behlülü alsanaalsanasmile

hem amca karısı,hem amca kızıyla.. offfffkötükedihüso

madmazel bihterle konuscak ya bugün acaba ne konuscak merak ettim cd yi izledimi acep uzun zaman ertelediyi konusmayi yapcakmis ya acaba bildiklerini mi söyleyecek?bihteri uyarcak ayyyy bilmem iste ne olcak

Bence matmazel Bihterle ya Nihalin Behlülle son durumunu ya da Bülentin yurt dışına

gitmek istemediğini falan konuşacak,

Ya da tamamen istifa edecek...

Aman etse de gitse daha rahat eder kafası...

O kadına da yazık Nihal 360 derece döndü Behlülle aralarında bişey olduğundan beri,

Kadının yüzüne bakmaz oldu,çeksin gitsin Nihal de ne hali varsa görsün,:delphin:

Dinlemedi kadını zamanında...
:umursamaz:

madmazel bihterle konuscak ya bugün acaba ne konuscak merak ettim cd yi izledimi acep uzun zaman ertelediyi konusmayi yapcakmis ya acaba bildiklerini mi söyleyecek?bihteri uyarcak ayyyy bilmem iste ne olcak

Bence matmazel Bihterle ya Nihalin Behlülle son durumunu ya da Bülentin yurt dışına

gitmek istemediğini falan konuşacak,

Ya da tamamen istifa edecek...

Aman etse de gitse daha rahat eder kafası...

O kadına da yazık Nihal 360 derece döndü Behlülle aralarında bişey olduğundan beri,

Kadının yüzüne bakmaz oldu,çeksin gitsin Nihal de ne hali varsa görsün,:delphin:

Dinlemedi kadını zamanında...
:umursamaz:

aman canım matmazel hiçbişey demez. arkadaşın dediği gibi bülentin durumunu konuşacak yada ben seneye burda kalmıcam dicek başka ne dicek sanki...

Matmazeli çok seviyorum. Harika bir kadın bence.. Sinirleri çelik gibi asla fevri davranmıyor. Asil bir kere asil.. Esprileri de beni güldürüyor ayrıca.. Ve Adnan'la evlenseler o kadar soğuk durmayacağını düşünüyourm. O şu anki konumuna göre davranıyor... Hatırlarsanız bir gün Firdo'yu taklit etmişti Nihal'e bayılmıştım ya harikaydı.. Bir kere de Firdevs'in Nihal seni de yanına alır belki lafına ne güzel yanıt vermişti. Firdevse hem haddini bildirmiş hem de susturmuştu.. (Bu arada Nihal'in de Bihter taklidi şahaneydi..) Adnan'ın karısı olsa hem tüm çalışanlar onu dinler hem de severler.. Korkudan değil sevdikleri ve saydıkları için dinlerler... Oyun yok, yalan yok sadece saygı, sevgi ve mutluluk var.. Ama tabi Adnan'a heyecan lazım sıkılır entrika olmazsa.. Kadın arada bir onu yataktan kovacak, aldatacak, evde herkesle kavga edecek ki Adnan huzur bulsun!

Matmazeli çok seviyorum. Harika bir kadın bence.. Sinirleri çelik gibi asla fevri davranmıyor. Asil bir kere asil.. Esprileri de beni güldürüyor ayrıca.. Ve Adnan'la evlenseler o kadar soğuk durmayacağını düşünüyourm. O şu anki konumuna göre davranıyor... Hatırlarsanız bir gün Firdo'yu taklit etmişti Nihal'e bayılmıştım ya harikaydı.. Bir kere de Firdevs'in Nihal seni de yanına alır belki lafına ne güzel yanıt vermişti. Firdevse hem haddini bildirmiş hem de susturmuştu.. (Bu arada Nihal'in de Bihter taklidi şahaneydi..) Adnan'ın karısı olsa hem tüm çalışanlar onu dinler hem de severler.. Korkudan değil sevdikleri ve saydıkları için dinlerler... Oyun yok, yalan yok sadece saygı, sevgi ve mutluluk var.. Ama tabi Adnan'a heyecan lazım sıkılır entrika olmazsa.. Kadın arada bir onu yataktan kovacak, aldatacak, evde herkesle kavga edecek ki Adnan huzur bulsun!

çok haklısın canım ya. evet nihalin taklidi süperdi.
valla herkes matmazel gibi olsa dünya cennet olurdu. firdevsin oyunlarına rağman hatta nihal bihterden nefret ederken nihali hiç yükseltmedi hiç bizaman bihtere karşı konuşmadı .
nihalle bülente bi kere anneliklerinin eksikliğini hissettirmemeye çalışdı.
firdevsi taklit ettiği bölümü haırlayamadım nasıl taklit etmişti

Beşir ölmüyor diyorsunuz ama Beşir bana birşey olursa bunu Matmazele verin diyor anahtarda ona verildiğine göre demekki birşey oluyor fragmanda da herşeyi göstermiyorlar ki.. Bence matmazel istifa etmeyecek çünkü bir yerde matmazelin yaptığı konuşmayla Bihter matmazele karşoı geri adım atmak zorunda kalıyor diyordu.. Artık ne diyorsa orasını bende bilemiyorum. Ben Beşir'i seviyorum ya çocuk Nihal'e zarar gelmesin herşeyden haberi olsun diye tedaviye gitmedi canından oldu.. Matmazelde bence gayet zevkli ve neşeli ancak evde durumlar ona mesafeli olmasını gerektiriyor zaten gözleri hep üzerinde.. Nihal'de saf önce Bihter'e ve Firdevse güvendi ama artık anadı gerçek yüzlerini... Ben finalde Firdevsin halini merak ediyorum herşey ortaya çıkınca..

beşir sAlaklık etti bence:mymeka:
gidip tedaviisini olmadı:umursamaz:
firdevs çetinle napcak acaba
bence olan peyker ve nihata oluyo
ezilen hep onlar
boshayallersmile

Yalnız sona geldikçe dahada heycanlı oluyor,
akşam olsun artık delikafadulden

Ay matmazel espirimi yapıyor.
Bence asalet her söylenileni sineye çekmek değil.Gerektiği yerde uygun cevapları verebilmektir.

Ama nihalin bihter taklidine katılıyorum bende çok güldüm o bölüme.

bu dizi cocuklar yattiktan sonra yayinlanmali

korku filmi gibi oldu artik

ben firdo dan ve bitter den

iyice korkar oldum
eyvahedigeldismile

Beşir ölmüyor diyorsunuz ama Beşir bana birşey olursa bunu Matmazele verin diyor anahtarda ona verildiğine göre demekki birşey oluyor fragmanda da herşeyi göstermiyorlar ki.. Bence matmazel istifa etmeyecek çünkü bir yerde matmazelin yaptığı konuşmayla Bihter matmazele karşoı geri adım atmak zorunda kalıyor diyordu.. Artık ne diyorsa orasını bende bilemiyorum. Ben Beşir'i seviyorum ya çocuk Nihal'e zarar gelmesin herşeyden haberi olsun diye tedaviye gitmedi canından oldu.. Matmazelde bence gayet zevkli ve neşeli ancak evde durumlar ona mesafeli olmasını gerektiriyor zaten gözleri hep üzerinde.. Nihal'de saf önce Bihter'e ve Firdevse güvendi ama artık anadı gerçek yüzlerini... Ben finalde Firdevsin halini merak ediyorum herşey ortaya çıkınca..

Beşir bence çok bencil davranıyor, sırf aşkı için yıllarca o eve emek çekmiş süleyman efendilerin gitmesine razı oluyor, nihalin canını yaktığını bile bile bihtere haddini bildirmiyor, ben böyle adama süzme salak derim.

Back
X