Erkek olsam kesinlikle matmaselle evlenmezdim, kadın don yağ gibi, hiç renk, heyecan yok, kadının duyguları yok sanki hep içine atıyor.
aynen yani vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olsam kesinlikle matmaselle evlenmezdim, kadın don yağ gibi, hiç renk, heyecan yok, kadının duyguları yok sanki hep içine atıyor.
adnan damat olarak beşiri alsın d .sanki behlüle kim bakıyor.adnan bakıyor
madmazel bihterle konuscak ya bugün acaba ne konuscak merak ettim cd yi izledimi acep uzun zaman ertelediyi konusmayi yapcakmis ya acaba bildiklerini mi söyleyecek?bihteri uyarcak ayyyy bilmem iste ne olcak
Bence matmazel Bihterle ya Nihalin Behlülle son durumunu ya da Bülentin yurt dışına
gitmek istemediğini falan konuşacak,
Ya da tamamen istifa edecek...
Aman etse de gitse daha rahat eder kafası...
O kadına da yazık Nihal 360 derece döndü Behlülle aralarında bişey olduğundan beri,
Kadının yüzüne bakmaz oldu,çeksin gitsin Nihal de ne hali varsa görsün,
Dinlemedi kadını zamanında...:umursamaz:
Matmazeli çok seviyorum. Harika bir kadın bence.. Sinirleri çelik gibi asla fevri davranmıyor. Asil bir kere asil.. Esprileri de beni güldürüyor ayrıca.. Ve Adnan'la evlenseler o kadar soğuk durmayacağını düşünüyourm. O şu anki konumuna göre davranıyor... Hatırlarsanız bir gün Firdo'yu taklit etmişti Nihal'e bayılmıştım ya harikaydı.. Bir kere de Firdevs'in Nihal seni de yanına alır belki lafına ne güzel yanıt vermişti. Firdevse hem haddini bildirmiş hem de susturmuştu.. (Bu arada Nihal'in de Bihter taklidi şahaneydi..) Adnan'ın karısı olsa hem tüm çalışanlar onu dinler hem de severler.. Korkudan değil sevdikleri ve saydıkları için dinlerler... Oyun yok, yalan yok sadece saygı, sevgi ve mutluluk var.. Ama tabi Adnan'a heyecan lazım sıkılır entrika olmazsa.. Kadın arada bir onu yataktan kovacak, aldatacak, evde herkesle kavga edecek ki Adnan huzur bulsun!
Matmazeli çok seviyorum. Harika bir kadın bence.. Sinirleri çelik gibi asla fevri davranmıyor. Asil bir kere asil.. Esprileri de beni güldürüyor ayrıca.. Ve Adnan'la evlenseler o kadar soğuk durmayacağını düşünüyourm. O şu anki konumuna göre davranıyor... Hatırlarsanız bir gün Firdo'yu taklit etmişti Nihal'e bayılmıştım ya harikaydı.. Bir kere de Firdevs'in Nihal seni de yanına alır belki lafına ne güzel yanıt vermişti. Firdevse hem haddini bildirmiş hem de susturmuştu.. (Bu arada Nihal'in de Bihter taklidi şahaneydi..) Adnan'ın karısı olsa hem tüm çalışanlar onu dinler hem de severler.. Korkudan değil sevdikleri ve saydıkları için dinlerler... Oyun yok, yalan yok sadece saygı, sevgi ve mutluluk var.. Ama tabi Adnan'a heyecan lazım sıkılır entrika olmazsa.. Kadın arada bir onu yataktan kovacak, aldatacak, evde herkesle kavga edecek ki Adnan huzur bulsun!
beşir sAlaklık etti bence:mymeka:
gidip tedaviisini olmadı:umursamaz:
firdevs çetinle napcak acaba
bence olan peyker ve nihata oluyo
ezilen hep onlarboshayallersmile
Beşir ölmüyor diyorsunuz ama Beşir bana birşey olursa bunu Matmazele verin diyor anahtarda ona verildiğine göre demekki birşey oluyor fragmanda da herşeyi göstermiyorlar ki.. Bence matmazel istifa etmeyecek çünkü bir yerde matmazelin yaptığı konuşmayla Bihter matmazele karşoı geri adım atmak zorunda kalıyor diyordu.. Artık ne diyorsa orasını bende bilemiyorum. Ben Beşir'i seviyorum ya çocuk Nihal'e zarar gelmesin herşeyden haberi olsun diye tedaviye gitmedi canından oldu.. Matmazelde bence gayet zevkli ve neşeli ancak evde durumlar ona mesafeli olmasını gerektiriyor zaten gözleri hep üzerinde.. Nihal'de saf önce Bihter'e ve Firdevse güvendi ama artık anadı gerçek yüzlerini... Ben finalde Firdevsin halini merak ediyorum herşey ortaya çıkınca..