• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Beşir bence çok bencil davranıyor, sırf aşkı için yıllarca o eve emek çekmiş süleyman efendilerin gitmesine razı oluyor, nihalin canını yaktığını bile bile bihtere haddini bildirmiyor, ben böyle adama süzme salak derim.

evet yaa. bihtere bi kere olsun haddini bildiremedi. hadi kimseye açıklayamadın ki gerçekten bunu açıklamak gerçekten çok zor.ama şu bihtere gününü gösteremedi salak

matmazeli dövmek istiyorum.sinsi biri. ednan bey evlendi hala gözü onda.bu mu asillik allah aşkına?alsanaalsanasmile
git evlen barklan.
no frost bi kadın
o kadar yıl çocuklarla mesafeli.
çocuklar yapmayn,aa nihal çok ayıp:roflol: her bölümde aynı kelimeler:bbo:
başka laf bilmez mi bu kadın?
dizideki herkes zopalıkkaydirigubbakcemile
nihal desen behlül onu sevmiyo.bilincinde bunun. nihalde farkında ama sırf elde etmek için yapıyo bnları
:umursamaz:

bu bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.bihteri öldüresim geliyo ya.kadının bakışları değişti beni korkutuyo.yavaş yavaş kafayı sıyırıyo.çok sinsi adnanında kafasına sopayla vurmak gerek aklı başına gelsin.aşk manyağı bir adam sositososito sositososito

matmazeli dövmek istiyorum.sinsi biri. ednan bey evlendi hala gözü onda.bu mu asillik allah aşkına?alsanaalsanasmile
git evlen barklan.
no frost bi kadın
o kadar yıl çocuklarla mesafeli.
çocuklar yapmayn,aa nihal çok ayıp:roflol: her bölümde aynı kelimeler:bbo:
başka laf bilmez mi bu kadın?
dizideki herkes zopalıkkaydirigubbakcemile
nihal desen behlül onu sevmiyo.bilincinde bunun. nihalde farkında ama sırf elde etmek için yapıyo bnları
:umursamaz:

nerden çıkartıyosun anlamadım matmazelin gözünün adnanda olduğunu. tamam hala sevebilir ama hiç bişey yapmadı aksine hep havayı ıllımlaştırdı

:roflol:yorumlariniz sahane cok guldum sagolun.
bende bir yorum yapayim bari.
ben nihali seviyorum kiz ne yapsin cocukluk askini unutamiyor gozunu actigindan beri behlulu seviyor oyle yilisik olmasina aldanmayin sadece asik:asigim:
bihter cok seksi:1shok:behlul ise yaramaz ama kadinlari cekiyor kendine miknatis gibim:lepi:

kızlar akşama az kaldı..ben geçen hafta izleyememiştim...özetinide izleyeceğim bir güzelll..şmdi yemek hazırlıyım çabukçak :) yiyelim hemen tv başınaaaaa

ayyy yorumlari öyle bir yazyoruz ki yani sanki gercek hayat sanki onlar secdi öyle olmayi heeee :lepi: onlara sen sunu söyle oyna sen biraz salak ol sen soguk ol sen sürtük ol deniliyor onlarda yapiyor ama insan kendini kaptirinca kapilip gidiyor iste dizilerrrrr böyle laelaelaelaelae

İşin yoksa bide özet diye geçen bölümü izle yine :1closedeyes:
biyerleri şişer sanki bittiği yerden başlatsalar hemencecik :delphin:

nerden çıkartıyosun anlamadım matmazelin gözünün adnanda olduğunu. tamam hala sevebilir ama hiç bişey yapmadı aksine hep havayı ıllımlaştırdı

o sürmeli gözleriyle süzüp duruyo daha napsn. ednan gel dese uçcak sürmeli sempatiksalakcinni bi doğruyu kendi biliyo giibi.hayır evin hanımı artık bihteer.hala her şey kendi elinde olsn istiyo.evle,çocuklarla ilgili her şeyde burnu içinde. sanki tınan var:1closedeyes:

9 a doğru başlıyo yeni bölümü çok heyecanlı yaa
artık geçsinler şu özeti bee yeni bölüme gelsinler bide 10 dk reklam izle

ohh behlül yürü be kim tutar seni iyi laf dedi
bu bihterde inatla behlülle yatcak manyak karıalsanaalsanasmile

reklam girnişken 2 satır yazayım dedim.

bihret karısı benim kaybedecek birşeyim yok diyor ama bişeyin olunca etekleri tutuşuyor.

ya matmazel 10 numara kadınsın ona lafım yok ama artık çocukları bihteri sevmeye bari zorlama

hiç dinlediği yok çocukları . aaa bülent çok ayıp hepsi bu

kim ne derse desin behlüle üzülüyorum
ve son olarakda
ben anlamadım bu peykerlerin parasını falan cart los angelasa gidiyorlar işlerini açıyorlar işleri tutuyor sahil kenarında evler. bizmi çok uzağız acaba bu hayatlara da anlayamıyorum

reklam girnişken 2 satır yazayım dedim.

bihret karısı benim kaybedecek birşeyim yok diyor ama bişeyin olunca etekleri tutuşuyor.

ya matmazel 10 numara kadınsın ona lafım yok ama artık çocukları bihteri sevmeye bari zorlama

hiç dinlediği yok çocukları . aaa bülent çok ayıp hepsi bu

kim ne derse desin behlüle üzülüyorum
ve son olarakda
ben anlamadım bu peykerlerin parasını falan cart los angelasa gidiyorlar işlerini açıyorlar işleri tutuyor sahil kenarında evler. bizmi çok uzağız acaba bu hayatlara da anlayamıyorum

ha birde hertülü cinliği düşünen firdevs niçin çetinle evlenip kendini sağlama almayı düşünemüyor

Back
X