• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ben kitaba uymadilar demedim, abarttilar sadece. kemikleri sizliyordur dedim, sizlamis demedim. sen daha okudugunu anlamadan bana sacmalamissin diyemezsin. sen basarili buluyorsun diye herkes basarili bulacak degil. ben de basarili bulmuyorum. sanat boyle icra edilmez. kadro cok iyi, kitap da super ama daha farkli olabilirdi. reytingler tyavana vursun diye boyle yapiyorlar. ayrica bu sadece benim fikrim degil, turk dizileri uzerine yapilan bir arastirmada da benim gibi dusunen insanlar cok olmus..
diziye bakinca halid ziyanin seks budalasi sapik biri oldugunu sanirsin. daha masumca anlatilabilirdi bu ask. ayrica herkesin fikri kendine, ben boyle dusunuyorum, sacma olup olmadigina sen karar veremezsin. :kahve:

tamam neyse canım kusura bakma.seks deliliği konusunda haklısın.daha masum bi aşk olabilirdi behlülle bihterinki

her iddasına varım beşir daha ölmüyor kızlar. fragmanda nihal babasına sarılıp ağlıyor o geçen haftanın devamı nihal ,andan dr a nolcak diye sormuştu dr da ölecek dedi bunu nihal duydu.ona ağlıyor. onun dışında beşir ölse evde falan bi kıpırdama olur. beşir öleceğini bildiği için eşyaları devrediyor

her iddasına varım beşir daha ölmüyor kızlar. fragmanda nihal babasına sarılıp ağlıyor o geçen haftanın devamı nihal ,andan dr a nolcak diye sormuştu dr da ölecek dedi bunu nihal duydu.ona ağlıyor. onun dışında beşir ölse evde falan bi kıpırdama olur. beşir öleceğini bildiği için eşyaları devrediyor

haklısın bu bölümde öldürmezler bencedegamyoncuiremsu

anahtarlar peki neden ozaman hemen devredilidi?ölmesi gerekmezmi ozaman besir anahtarlari öyle kolay kolay vermezki?

heee anladim yani ölceyini saniyor o yüzden bir an önce anahtarlari veriim diyor,ayy ölmese keske diyorum bende bilmiyorumkismile

Matmazelde cd yi izler ve adnanın bihteri ne kaddar çok sevdiğini düşünerek söylemekten vazgeçer, sırf adnaının mutluluğu için yani.

o dünden razi birseyleri ögrenmeye besire sorup durdu ya simdi cd yi izleyince vay bihterle behlülün haline ozaman ohaoldumsmile ama nihale nolcek mafoldumben besir ölmeseydi onunla evlenirdi opuyorumnanaktan ve herkez mutlu olurdu adnan beyde matmazelle sempatiksalakcinni

Erkek olsam kesinlikle matmaselle evlenmezdim, kadın don yağ gibi, hiç renk, heyecan yok, kadının duyguları yok sanki hep içine atıyor.

beşir ölsün...gereksiz şey...
matmazel iki lafı bir araya getiripte behlül-bihter ilişkisini asla açıklamaz...
böyle bir yükün altına girmek istemez ama halaya gidip onunla paylaşıp onun birşleyler yapmasını isteyebilir...

cumartesi günleri tekrari oynuyor ya ozaman gösteriyorlardi hep fragmani persembe icin sempatiksalakcinni cok heycanli geciyor bu aralar dizi bakalim bugün neler olcak fragmanda birsey anlayamadim.besir ölmesin diyenlerdenim ben kaydirigubbakcemile3 ayyyy sabirsizlikla beklyiorum aksamiiii

Back
X