• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

72 bölüm yayınlanmadan ,73 bölüm tüyoları geldi kızlar, bi göz atın bakalım faceden kopyaladım
Nihal Yüzüğü Attıktan Sonra Behlül Ne Yapacağını Bilemez ve Nihal le Konuşmak ıster, Ama Nihal Ona Soğuk Tepki Verir.Bakışlari Behlül ü Öldürüyordur.Katya Evden Kovulmak ıstemedigi için, Behlül e Firdevs ile Bihter in Planlarını Söyler Yani Behlül le ışbirliği yapacak. Bunu Duyan Behlül Nihal i korumak ıster Ama Nihal Behlül e Yanaşmaz,Ondan Uzak Durur. Bihter in Bunlardan Haberi Yok ve Yine Herseyi Göze Alır Behlülü Öpmeye Kalkışır.Behlül ise Bihter i ıttirir ve Ne Yapmaya Çalıştığını Anlamiyorum, Ama Nihal ve Benden Uzak Dur Dyormuş :))

gerçekden pihterin aynı tarz saçı ve makyajı da baydı artık...hep aynıboshayallersmile

pihter ve behlül gibi matmazelinde sponsoru ednan gerçi o ikisi kadar değil tabi..resmen bihter ve behlül sömürdüler adamı oda o kadar saf olmasa bişey olmaz ama neyse:umursamaz: ...ama ednan yardım etmese bile matmazel
öyle bir evde oturabilcek kapasitededir...
yıllarca kadın ednanın evinde yaşadı..kira..vb..harcamaları olmadı aldığı parayı birikdirdiyse
bile çok rahat bir ev alır...

sonucta filim buu yanıı matmazel haa yatta oturmuss haa kattaa ne fark ederr sonucta gercek deıll fılmmmmmm yanı ne uzatmıssınızzz :d

Nihal yürüyemiyor ,kaydirigubbakcemile3

neden gıyıyor kı o topuklu ayakkabıları bilmiyorumkismile

gelecek bolumde bihter behlulu opmeyemi caliscakmis vay be kadin harbiden azgin ciktiaklinialirimsmilene mide varmis be buyuk okyanus gibi herseyi kabul ediyor.sempatiksalakcinninihalden arta kalanlarla idare ettin bihter hanim.

ayy bu pihter le firdevs ne aşşağılık çirkef karılar yaa...
behlül aptalıda pihteri gördümü hemen yelkenleri suya indirio..

herşeyi anlıyorum da şu bihter herkesi kovuyor matmazeli tersliyor bilmem ne de. bu beşir niye ağzının payını vermiyor bihterin . hadi kimseye söylemede şu bihtere niye göz dağı vermiyon be çocuk

herşeyi anlıyorum da şu bihter herkesi kovuyor matmazeli tersliyor bilmem ne de. bu beşir niye ağzının payını vermiyor bihterin . hadi kimseye söylemede şu bihtere niye göz dağı vermiyon be çocuk

bende öle düşünüorum ya salak beşir..
gerçi bitter çirkef ya onunda hakkından gelir altında kalıp ezilmez..
ee nede olsa firdevs hanımın kızı..

ya herşeyi anlıyorum da. firdevs bihtere söz ver bidaha behlülle ilgilenmeyeceksin diyor.ee o zaman nihalle aralarını bozuyorsun1.
2.si ee bu kiminle birlikte olsa behlül ,firdevs onlarıdamı bozacak

Back
X