• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ya ben behlülede acıyorum.evet büyük hata yaptı ama sonra pişman oldu.amcasına karşı eziklik hisstti hep .bihter gibi değil .behlülede yazık olcak kim ne derse desin

ya ben behlülede acıyorum.evet büyük hata yaptı ama sonra pişman oldu.amcasına karşı eziklik hisstti hep .bihter gibi değil .behlülede yazık olcak kim ne derse desin

katiliyorumboshayallersmile

bihter hala bir tarafinin derdinde kac haftadir almak istedigini alamadi behluldenohaoldumsmile ya havalanmalari ondan atesler basti kariyi yetisin aaaaaaaaaaa dostlar su getirin:kedi:yanguun varsempatiksalakcinni

yalnız dizide bihterin o ytabancaylayla vuracağı kesinleşti. bu bölümde gördü çünkü tabancayı çük şükür::))

tabancayı gördüğü dünleri dördük..
inş kendini vurduğu günleride görürüzz :Saruboceq:
naniknanik

adnan da bu salkalık olduktan bihterin arkasından da ağlar. niye yaptın halledebilirdik konuşabilirdik der. hayır kadın ölecek ama onca çevirdiği entrikaları öğrenemeyecek. biri şu diziyi adnana seyrettirsinbilmiyorumkismile

ayyy dayanamiiciim..sinir bastı beniakannehir ne alaka matmazel bu senaristleri öldürcem daha mantıklı bişey bulsunlar

bülent duydukları karşıısnda tavır yapıyordu.adnan da bihere yurtdışına gönderileceğini yanlış anlıyor.onu başımızdan atmak istediğimizi sanıyor dedi.bihterde hiç şaşırmadım.matmazel koymuştur kafasıan bu fikirleri sırf işsiz kalmamak için dedi. o an bende arkama atılacaktım

Back
X