Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bu arsen hanımın kocası yok mu çocukları felan yok mudur???hiç olmadı sevgilisi de mi yok?bilmiyorumkismile o kadar zenginliğin içinde tek başınaaklinialirimsmile
aman matmaelde pek rüküş geçen yakasına dev gibi kuş takmıştı tuhaf takıları var yakında tablo takıcak
matmazelin tarzına uygun kıyafetler..romandaki karakterle de dizideki kıyaftetlerin örtüşmesi
lazım bu konuda karakterleri giydiren ekip oldukça başarılı.
bence ekip giyim konusunda başarılı değil:umursamaz:nihal yaşından büyük giyiniyo,bihteride çok abartı giydiriyorlar.bi tek peyker çok yerinde ve yaşına, ortama uygun giyiniyor.a.s
bence ekip giyim konusunda başarılı değil:umursamaz:nihal yaşından büyük giyiniyo,bihteride çok abartı giydiriyorlar.bi tek peyker çok yerinde ve yaşına, ortama uygun giyiniyor.a.s
matmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..
aynen sekerimolumunekankayizsmile
bulent susmasa bari cici annesinin karistirdigi haltlari saf babasina birbir anlatsa olan sazan nihale olacaksempatiksalakcinniaciyorum bu kiza nedensebilmiyorumkismile
yok bu dizide herkes dut yemiş bülbülmirmirmirmir..birbirinin mutluluğu için susuyor herkes
bülentte susa ablası ve babası üzülmesin diyefisfisfis
meydan gene bihter ve annesine kalır..