Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar ya bu arsen hanımın kocası yok mu çocukları felan yok mudur???hiç olmadı sevgilisi de mi yok?bilmiyorumkismile o kadar zenginliğin içinde tek başınaaklinialirimsmile

kızlar ya bu arsen hanımın kocası yok mu çocukları felan yok mudur???hiç olmadı sevgilisi de mi yok?bilmiyorumkismile o kadar zenginliğin içinde tek başınaaklinialirimsmile

neler düşünmüşün yaa kaydirigubbakcemile3 ama hakkaten ben de merak ettim şimdi akannehir

beşir de sanki kasaya mı koyuyo cdyi bana mı öyle geldi bilmiyorumkismile

matmazelin tarzına uygun kıyafetler..romandaki karakterle de dizideki kıyaftetlerin örtüşmesi
lazım bu konuda karakterleri giydiren ekip oldukça başarılı.

bence ekip giyim konusunda başarılı değil:umursamaz:nihal yaşından büyük giyiniyo,bihteride çok abartı giydiriyorlar.bi tek peyker çok yerinde ve yaşına, ortama uygun giyiniyor.a.s

71. Bölüm Özet

Behlül, Firdevs’in tuzağına düşüyor

Firdevs Hanım, Behlül ile Nihal’i ayırmak için yeni bir oyun planlıyor. Behlül de hiç farkında olmadan Firdevs’in kurduğu tuzağa kendi ayağıyla düşüyor. Beşir, uzun bir yolculuğa hazırlanır gibi, sonuna doğru kendini hazırlamaktadır. Giderken sırlarını emanet edeceği bir emanetçiyi şimdiden tayin etmiştir.
Adnan Bey, hayatlarındaki tehlikenin bir tek Hilmi Önal olduğunu düşünerek önlemlerini alırken, esas tehlikenin çok daha yakınında olduğunu bilmemektedir.
Bihter ve Firdevs’in, Bülent hakkında yaptıkları uzun vadeli planın hiç de iyi niyetli olmadığını öğrenen Bülent, Bihter’e tavır alır. Neşesi kaçar, gözünde canlandırdığı bütün gerçek bir anda değişmiştir. Evdeki huzursuzluğu arttırmamak adına, şimdilik duyduklarını kimseyle paylaşmayacaktır.
Behlül’le Nihal’in evlilik hazırlıkları gün geçtikçe yoğunlaşırken, Firdevs’in bu evliliğe engel olma çabaları da hız kazanır. Bihter annesinden tam ümidi kesmişken, annesinin yeni bir oyun için harekete geçtiğini öğrenir.
Behlül’ün mazisi, Firdevs Hanım’ın en büyük kozudur. Bihter, Nihal’in canını yakarken kendi canının da yanacağını bilmektedir ama annesine karşı bu durumu kabul etmekten başka bir çaresi yoktur. Öte yandan Behlül, hiç farkında olmadan Firdevs’in işini kolaylaştırır. Kurulan tuzağa kendi ayağıyla düşer.

matmazelede iğnesini sokuyor bihter, ama bayılıyorum deniz hanıma, hiç üslubunu bozmadı şimdiye kadar, soğuk kanlılığınıda. tam bir hanımefendi... zaten bihterde ondaki asilliği kaldıramıyor diye düşünüyorum, kendisinin üzerine vernik-cila çekilmiş basit bir tahta parçası olduğunun farkında, hazımsızlık yaşıyor..

aynen sekerimolumunekankayizsmile

bulent susmasa bari cici annesinin karistirdigi haltlari saf babasina birbir anlatsa olan sazan nihale olacaksempatiksalakcinniaciyorum bu kiza nedensebilmiyorumkismile

zaten giyim konusundaki amaç bu abartı...evet gerçekden peyker dışında nihal,bihter ve fridevs oldukça
abartılı giyiniyor...o akşam yemekleri özellikleakannehir
nihalin bir akşam giydiği kuğu gölü balesinden fırlamış hali yokmu çok komikdisempatiksalakcinni
matmazelin tarzıyla örtüşüyor en azından giydikleri ..

aynen sekerimolumunekankayizsmile

bulent susmasa bari cici annesinin karistirdigi haltlari saf babasina birbir anlatsa olan sazan nihale olacaksempatiksalakcinniaciyorum bu kiza nedensebilmiyorumkismile

yok bu dizide herkes dut yemiş bülbülmirmirmirmir..birbirinin mutluluğu için susuyor herkes
bülentte susa ablası ve babası üzülmesin diyefisfisfis
meydan gene bihter ve annesine kalır..

yok bu dizide herkes dut yemiş bülbülmirmirmirmir..birbirinin mutluluğu için susuyor herkes
bülentte susa ablası ve babası üzülmesin diyefisfisfis
meydan gene bihter ve annesine kalır..

ziyagillerin safligi beni oldurecekakannehir bak yoreoglu firdevse ve bihtere nasil uyaniklar iki yilda bulassaydi ya bu uyaniklilik ziyagillerede ama nerdeesempatiksalakcinni

ooooof su firdevsin plani geri tepsede damdan dusmuse donse neyi olarrrrr kendilerini ne zannediyorlar bilmiyorum...,.bilmiyorumkismile

gene de en uyanıkları Behlül Haznedar içlerinde..:oklava:

ben bihterin saçlarından çooooook sıkıldım.. ben görmekten sıkıldım, kendisi aynı saçı taşımaktan sıkılmadı...

kadin imf kasasi gibi adamlar buluyor hem kendine hem kizlarina tabiki sirti yere gelmez.

adamlari hem somuruyorlar hemde kukla gibin oynatiyorlar helal olsun nediyeyim.

sorularkaydirigubbakcemile3
1)matmazel nasıl milyarlık ev aldı ne maaş alıyor bu kadın
2)evde kuaförmü yaşıyor bihter kahvaltıya bile bıktıran lüleleriyle iniyor
3)peyker 2 tane doğurdu ama manken gibi
4)nihatın yeşil parlak montu ne öyle
5)hakikaten hala ne öyle evde mi kalmış arsen sultan

harbiden ha bi işe de yaramıyo o matmazel denilen,valla çocuklara bi piano çaldırdığını gördüm dizi başladığından beriCADIARZU,,,arsen halayı çetin özderle baş göz etselerdi daha iyi olurduaklinialirimsmile

Back
X