Aşk-ı Memnu Kanal D

bayanlar bihterin kıyafetleri;
arzu kaprol
g-star
bilstore
naked
merak edenlere duyrulur=) bu markaların hepsi pahalı ötesi yalnız bilstore'un yenibosnadaki airport avm' de outleti var ; bu bilgi de size kıyağım olsun=)

bayanlar bihterin kıyafetleri;
arzu kaprol
g-star
bilstore
naked
merak edenlere duyrulur=) bu markaların hepsi pahalı ötesi yalnız bilstore'un yenibosnadaki airport avm' de outleti var ; bu bilgi de size kıyağım olsun=)

evet canım bizim gelin arzu kaprolle çalışıyo. egitim seminerleri veriyolar. acaip tutuyomuş kıyafetler. ayrıce kendide çok şirin bi bayanmışşşşş. öyle diyo. bu zamanda modacımı olmak lazım ne acaip para kırıyolar ya.......fisfisfis

Bihter hem o notu sakladı hemde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştı yok böyle bişey nasıl düşünürsün adnan yok tsüf ederim !

Adnan Cemileye iyi hesap sordu cemilede yalana iyice alıştı artık zora geldi mi hemen yalan atıyo artık annesine bile yalan söylediğinie göre sıradan bişey haline geldi cemile için

nihal bihterin taklidini yaparken çok tatlıydı çok beğendim o sahneyi

bence elif gerçekten seviyo behlülü onun için üzülüyo !

yasak aşk 1-2 bölüm içerisinden başlıycak bence
her ne kadar bihterle behlülün arası açık gibi görünsede bu aşkın başlamasına az kaldı ben böyle düşünüyorum

matmazel yılbaşı akşamı çok güzeldi ama saçlarını biraz fazla kabartmıştı sanki
bihter yılbaşı akşamı mükemmeldi tabi kii nihal çok sadeydi ama o da çook güzeldi

adnanla bihter yılbaşı dansı yaparken nihal iyi bi somurttu

behlülle bihterin dans sahneleri süperdi !
nihal nasıl görüpte kıskanmadı hayret ettim açıkçası ..

cemilenin yaptığı büyük terbiyesizlikti gitti kadının odasına girdi kıyafetlerini giydi bi de sakar ojeyi bi güzel döktü bakalım bu olayla ilgili neler olucak

bi daha ki bölümde nihale inanamadım ne kadar güzel olmuştu ama fragmanın en sonunda sanki bihterle behlüle hesap soruyo gibiydi

süper bölümdü bihterde duygularını saklayamadı olaylar nasıl gelişecek heyecanla bekliyorum.diger fragman daha da süper.behlul-nihal dısarı çıkıyorlar galiba.ayrıca nihal behlul ve bihtere hesap soracak gibi bir sahne var

Evet süperdi gerçekten. Ben sadece Peykerin kıyafetlerini beğenmiyorum o dizide. O ne ya Bihteri ön plana çıkarmak için mi yapıyorlar acaba? Bana çok zevksiz geldi. Peykerin hele çiftlikte giydiği mont? Muşamba örtüsü gibi . Hemide çıtçıtlı. Deseni ayrı bir olaydı onu söylemiyorum bile...

Bihterin yurusuyu bitiriyor beni, bu kiz yurumesini beceremiyor da neden surekli ev icinde uzun uzun topuk giydiriyorlar buna, yada iyi bir prova yapsin sonra giysin. Cok acaip acaip yuruyor dustu dusecek diyorum her defasinda. Ve cok zayiflamis gordum ben onu.

Cemile de ne aptal bi kiz ya yaptiginin sonuclarini hesaplayamayacak kadar cahil ve ustune ustelik yuzu kizarmadan herkese yemin edip duruyor ben yapmadim diye cok sinsi bir kiz ya. Akillanmiyor daha da onca seyi ustune firdevs hanimin odasina girip yaptigina bak. :mymeka:

Firdevs hanim da ne uyanik cok hosuma gidiyor bu kadin. kaydirigubbakcemile3

Peykerin saclarina da bayiliyorum, cok guzel kiz gercekten. :1hug:

sensicim benden çok yaşıcaksın tamda düşündüğümü yazmışsın genç bir kadın bu kadar mı çirkin yürür yaa çıldırıyorum görmüyorlarmı çekerken diye düşünüyorum bide güzel ama itici geliyor bana tabii kıyafetleri çok şık bazı istisnalar hariç,peyker çok daha güzel bir kadın onunda kıyafetleri kabus aslen güzel kadında böle çirkinleştirilir demekki,cemileye hayretim şaşıyor iyice, yapıp yapıp sürekli yeminler ediyor,firdevs hanımı tek geçerim çok güzel ve akıllı biri kıyafetleri kendi gardrobundan sponsor kabul etmiyormuş diye duydum çok zevkli giyiniyor,behlülle bihterin yakınlaşmaları artık an meselesi çocuk mantıklı davranmaya çalışıyor ama baştan çıkaran bizim çıtır yenge olucak gibi...
adnan beyede hayret ettim akşam kalk karımla dans et dedi ya behlüle, bizim kültürümüze çok aykırı davranışlar zaten evin içinde yaşlı koca uyuyor,genç karısı geceliklerle dolanıyor, genç yeğende karşlaşıp etkileniyor bizde merakla yaşlı kocanın nasıl aldatılacağını bekliyoruz ...

Son düzenleme:
onları birbirine yakıştırıyorum ama ilişkileri doğru değil neden çünkü adnan gibi çok iyi bir eşe ve çok iyi bir amcaya ihanet ediyolar kimse aldatılmayı haketmez bihter adnanı seviyo güveniyo onun iyi insan olmasından dolayı memnun adnan tarafından sevilmek hoşuna gidiyo ama adnana aşık değil aşkı ve tutkuyu behlülde tatacak dış etkenlerinde büyük desteğiyle kaçmak demedim nihal ve behlül birlikteliği birbirlerine olan masum bi aşk birlikteliği değil bunu demek istedim sonuçta babasına bunu yapmış biriyle nasıl bi ilişki yaşanır yani behlül nihal nişanlılığı birbirine aşık iki insanın nişanlılığı değil bunu de cümlede evet aşk yok ama dizi açısından şuanki bölümlere kadar behlülünün bihtere olan bakışları ondan uzak durma çabaları felan aşık olmaya başladığını anlayıp kendini frenlemeler bunlar aşk başlangıcı dizide böyle gösterildi ilerde ne olur bilinmez ben şuanki izlediğim behlül açısından konuşuyorum
bihterde hiç böyle düşünce yoktu aklının ucundan bile geçmiyodu bi iki bölüm önce peykere yzdığı not hoşuna gitti peykerin dediklerinden etkilendi annesi adnan seni behlülden kıskanıyo demesi adnanın onları yakıştırması bihterin aklına soktular şimdi oda farklı gözle bakmaya başladı behlüle anlatabildimmi
hiç bi aşk yapılan ihaneti masum kılmaz adnana sana ihanet ettim özür dilerim ama neyapayım behlüle aşık oldum diyemez işte karşı olduğum nokta bu ama yasak aşk boşanıpta behlülle ilişki yaşasa
yasak aşk olmazdı romanın adı dim[/B]i

Son düzenleyen: Moderatör:
biri evlenir behlülden hatıralarını saklar
biri kardeşinin bir zamanlar aşık olduğu kişiye aşık olur
biri amcasının karısına göz diker..
bu ne yaaaa..tuaf.ffff

sensi
beren saat bir programa konuk olmuştu ve dedi ki: bazı ayakkabalar vardır kırıtmak içindir..sanırım kırıtmak için giydiriyorlar....))

sensi
beren saat bir programa konuk olmuştu ve dedi ki: bazı ayakkabalar vardır kırıtmak içindir..sanırım kırıtmak için giydiriyorlar....))

Canim kiritmakla uzaktan yakindan alakasi yok, kiritma ile dustu dusmesinin farkini bizde biliyoruz ama bu gercekten cok berabat belki de kendini o sekilde kurtarmak icin demistir veya kendi kafasindan kiritiyorum diye kendini maskara ediyordur bu sekil. Aman Allahim bile bile mi bukadar tuaf yuruyor acaba, zannetmiyorum. :roflol:

izleyenler bilir ki hatirla sevgiliyi izleyenler de hatirlasin beren saatin yuruyusunde her zaman bi problem var sanki sunnet olmus gibi dersiniz bir paytak paytak bir yuruyus.
saglik sorunu her ne ise umarim duzelir cunku hic yakismiyor kendisine.

Cemile karakterine sinir olmaya başladım.O bu kafayla daha çok gider Cevahir'e gecelik almaya...:sm_cool:

Cemile karakterine sinir olmaya başladım.O bu kafayla daha çok gider Cevahir'e gecelik almaya...:sm_cool:

Ya hakkatten bi geceliğe 2milyar 125 milyon(Eski paraylan) verilirmi yaww:1shok:
Ben taş çatlasın 100 valla daha fazla virmemmm. Alt tarafı gecelik bu yaww.şakkıdı

ee o firdevs yöreoğlu:))

beren saat ve tuba büyüküstün gerçektende çok kötü yürüyorlar.
ikiside yürüyüş dersi almalılar........

bir insana bir isim bu kadarmı yakuşur behlül adı çok yakışmış kıvançç tatlıtuğa kıvılcımlar başladı kendilerine bile itiraf edmiyolar bihterle firdevs hanımada gıcıkta olsa bayılıyorum çok asil duruyor yakışıyor rolune cemileyede iyi oldu başkasının kıyafetlerini karıştırmamayı öğrensin yaptığı çok ayıptı nihalde çok kıskanç bir kız evet peykeri nerden giydiriyolarsa tarzı hiç güzel dğil annesi bile ondan güzel giyiniyor gelecek bölümü heyecanla bekliyorum

Bu bölümde beni en çok meraklandıran Bihter ve Behlül arasındaki diyalog oldu

Önceleri sadece Behlül Bihter'e karşı bir ilgi duyuyordu,ama bu bölümde ise Bihter'de artık Behlül'ü düşünmeye başladı ve bence bundan sonraki bölümlerde Bihter Adnan'ın kendisine uygun bir eş olmadığını yavaş tavaş anlayamaya başlayacak tabi önce bunu düşünecek,karşılaştırmalar yapacak vs.ama bir şekilde bu kanıya varacak

Öte yandan Cemile'nin vukuatlarına bitiyorum :img-hyst Mahvetti 2 Bin TL'lik geceliği O anki yüz şekli aklıma geliyorlarda hala gülüyorum Güya Cemile şirin davranarak Beşir'in gözüne girecek ama kızı her bir olayı vukuat.Bakalım o gecelik olayı nasıl çözülecek çok merak ediy
oruz.....

Son düzenleyen: Moderatör:

cemile hem yalancı hem iftiracı firdevs hanımdan bile tehlkeli olabilir o potansiyel var onda ama bu sefer umarım yakalanır elbise olayında iyi bir dersi çoktan haketti

ayyyy beren saat ne biçim yürüo öylee bence topukludan oluoo o yürüyüşş..
cemileye bende cok gıcık oluorumm yaa saçma sapan şeyler yapıoo..
git gide heycanlanıoo dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…