• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi?

Cici Potter

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
67
49
8
İstanbul
Nereden başlasam hiç bilmiyorum o kadar canım yanıyor ki..
Öncellikle yeni üye olmam soru işareti bıraksın istemem 10 sene önce üyeydim..
on yıl önce nişanlandığımda üye olmuştum nişan oldu evlendim çocuğum oldu ve ayrıldım ne yazık ki boşanırken eşimin şizofren olduğunu öğrendim
çok zor dönemler geçirdim ailem boşandığım için tepkiliydi yapayanlız kalmıştım,
o dönem arkadaşım dediğim
daha önce o da evlilik yapıp ayrılmış
( çocuğu yok )bana karşı duyguları olduğunu hatta açıkcası ilk gördüğü günden beri büyük aşkla sevdiğini
ancak evli olduğum için üstünü örttüğünü söyledi
yara bandı olmasın diye istemedim
üstelik benim bir çocuğum varken onun olmaması ondan bir yaş büyük olmam gibi sebebleri öne sürdüm
bana tamam deme ama ama zamanla beni tanımak için fırsat ver dedi öyle de oldu
..aynı sitede ev tuttuk
bu sürede ailemle de barıştım
herşey yoluna girmiş adeta sihirli bir değnek bana dokunmuştu ..
hatta ailem zor zamanlarımda yanımda olmadıkları için telafi etmek adına bana maddi yardımda bulunuyorlardı
babam ,çalışmanı istemiyorum çocugun küçük sana ihtiyacı var onunla ilgilenokuldan geldiğinde annesi açsın kapısını ben destek olacagım giderleriniz için dedi.
İki yıl rüya gibi bir ilişki yaşadık
kaybettiğim bütün değerleri bana geri kazandırdı
unuttuğum hatta hiç bilmediğim duygular tattım ,herşeyi benimle yapmak heryere benimle gitmek istiyordu
her anımızı beraber geçiriyorduk
işe gittiğinde bile sık sık yanına gidiyordum iş yerinde herkese eşim diye tanıştırdı ailesi bile beni eşi olrak görüyor çocuguma kendi torunları gibi davranıyorlardı ..
şubat ayında yurtdışına çok yakın arkadaşını görmeye gitmek istedi
ki arkadaşını tanıyorum küçüklükten beri arkadaşlar ve en samimi arkadası o
onca mesafeye rağmen ,
benim de gelmemi istedi ancak
kızım birinci sınıfa başladığı için hiç gitme ihtimalini düşünmedim bile.
Döndüğünde vir çok hayalle birlikte geldi.
Orda yaşamak istiyordu ,iş kurmak ve oraya yerleşmek.Bunları ağlayarak yazıyorum
hatam olursa affola elim titriyor,
peki dedim işini kur geliriz nasıl istersen
ben daha önce orda yaşadığım için dilini biliyorum
yurt dışında doğup büyüdüm zorlanmam
madem öyle bir hayali var destek olmalıyım diye düşündüm.

vize aldı 4yıllık
ayda bir gitti geldi
yaz tatilini beraber geçirdik almanyadaki o arkadaşı da geldi
iki ay evimizde kaldı
biz tatile gittik
evimizde kalmaya devam etti sorun etmedim.
Erkek arkadaşım
kızıma babasının yapmadığı babalığı yaptı hergün yemesi gereken cevizine kadar düşündü her hafta sonunu kızımın gelişimi ve eğlenmesi için planladı .
Kızım da baba diyordu ona.
Sıkıntı bu gelip gitmelerle başladı..
Batmaya başladım ona eski anlayışı yok oldu
Bu durum da benim de zoruma gittiği için çok sık gerildik
Bir kaç kez ayrılma kararı alsak ta iki saat dolmadan bunu yapamicamızı anladık
daha sıkı kenetlendik ya da ben öyle sandım.
Muhteşem geçirdiğimiz yaz tatilinin dönüşünde sadece iş
ve arkadaşıyla vakit geçirmeye başladı.Almanyaya dönmesine sayılı günler kalmıştı
beni ihmal ettiğini söylüyordum o da bana
iş stresi ve maddi problemler yaşadığını üstüne gitmemem konusunda ikna etmeye çalışıyordu.
Üzülsem de kendimi buna zorladım ve buna kulak astım...Asmaya çalıştım da diyebiliriz.

Artık gitmesine bir iki gün kalmıştı..Yıkadığım çamaşırları yerleştirirken
odasında bir ilaç buldum
hiç açılmamış
prospekte baktım ereksyon için
şaşırdım ..
Fotoğrafını çekip arkadaşıma yolladım ,Akıl almak istedim..

Ve bu sabah arkadaşıyla almanyaya döndü inanılmaz üZgündüm
son hafta nerdeyse hiç vakit ayırmamıştı bana başbaşa hiç kalmamıştık çünkü ..insan hissediyor adı konmayan o mesafeyi..
Herneyse/
arkadaşım bana msj attı gitti mi diye
evet dedim..
Bir baksana dünkü ilaç yerinde mi diye sordu Nefesim kesildi içim daraldı bir kaç saniye donup kaldıktan sonra hemen gidip baktım
ilaç yoktu!
Yoktu!

Deliye döndüm saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım
sonra ona msj attım beni görüntülü ararmısın diye
aradı uyuyordu
yol yorgunuyum bişi mi oldu dedi
ilacı sordum şaşırdı anlamadım neden bahsettiğini
görmedim öyle bişi
iyce paranoyak oldun dedi..
Arkadaşıma danışmak için fotografı çekmiştim ya ,onu gönderdim
saçma sapan konuşma benim haberim yok diye diretti.
inatla dün vardı bugun yok dedim bende
üst üste ..

bidaha sorarsan cvp bile vermicem dedi. Fotoğraf çekmek ne alaka !Şu yaptığını bi düşün bi bakalım dedi
cevap vermedim o da bişi yazmadı 6 saat oldu kendimi yiyorum

Son düzenleme:
Çok şeyi affediyor da her şeyi affetmez.
Aldatmadan şüpheleniyorsunuz gerçekten aldatıyorsa nesini affedeceksiniz?

Kendi kendine rahatlamak için ilaç kullaniyor olabilir mi?
Ereksiyon için ilaç kullandığını gizlemesi saçma olmuş sonuçta herkesin başına gelebilir. Yanında götürmesi ise 1. Siz bulmayın diye 2. Kendini tatmin etmek için 3. En düşük ihtimal aldatmak için.
Bence aldatmaz ya ne gerek var paronayaklaşmaya.

Malesef her zaman her şeyi affetmiyor.hele bi çocugunuz varken daha dikkatli davranmalı insan.yani daha sevgiliyken çocuga baba dedirtmek falan çok yanlış bence.

Asla dedirtmedik ne ben ne o hatta çok konuştum sevebilirsin abi de kanka de başka bişi de baban değil baba demen uygun değil diye herseferinde yaralı cevaplar verdi babam benimle ilgilenmiyor ben de babalık duygusu tatmak istiyorum herkesin babası var benim de babam olsun istiyorum diye biraz empati yapın

Onu korumak gibi bir niyetim yok belirtmek isterim ancak iki sene benim enkazımı çok büyük emeklerle yeniden inşaa etti gerçekten bizim için herşeyi yaptı yani öyle çıkarcı biri olduğunu düşünmüyorum
Sadece ne olur empati yapın seviyorum emek var tamam benim içim de bitir ha aldatmış ha yeltenmiş ha düşünmüş diyor ama onsuz çok mutsuz olucam çok iyi biliyorum

Benim de aklıma gelen siz bulmayın diye götürmüş yada saklamış olma ihtimali.

Sizinle olan ilişkisinde kullanıyorsa da bunu sakladıysa bana göre yine sağlıksız bir devam etme kararı olur.

Oradan buraya çözülecek mesele degil, döndüğünde konusun, ben olsam bitirirdimz.
Aldatma olmasa bile saklama ve sorduğunuzdaki inkar etme durumu var.
Kızınız da varmış, kendi hayatınıza bakın.

O degilde herkese esim diye tanitmak nedir ya? Olmayan şeyi yalan soyluyor o kadar merakliysa evlenseydi. Herkese esim diye tanistiriyor demenizden bu iliskinin sonunda evlilik cikmayacagini anlamistim. Asiri manasiz birsey cunku.
Bu adamin sizi coook sevdigini sanmiyorum. Muhtemelen orada aldatiyor olabilir. Affetcekseniz herseyi ortaya dokup sormayin adama bu ne bu nediye. Bu sefer gizleme geregi bile duymadan aldatir.

Aklina tek gelen seni alsatiyo olabilecegi.. malum almanyaya gidiyo cok sey serbest

Kaç kere daha evlenip boşayabilirsin bit kız çocuğuyla? Yoluna devam et. Yalnızda başarabilirsin

Asla dedirtmedik ne ben ne o hatta çok konuştum sevebilirsin abi de kanka de başka bişi de baban değil baba demen uygun değil diye herseferinde yaralı cevaplar verdi babam benimle ilgilenmiyor ben de babalık duygusu tatmak istiyorum herkesin babası var benim de babam olsun istiyorum diye biraz empati yapın
Benim empati yapmama gerek yok kötü bişey demedimki sizin çocuğunuzu düşünerek söyledim.sonuçta sevgilisiniz evli degil ki evlilikler bile bitiyoken sevgililerin ayrılma ihtimali her zaman var.kızınız için yıkım olur bu kadar alışıp benimsemek onun psikolojisi için böyle olmamalı zaten

Cinsel birlikteliginiz varsa lazim olur diye getirmistir sonrada gormeyin diye goturmustur.ayrica bu kadar yil nikahsiz ayni evde yasamak cocugunuz icin hic hos bir ornek degil.madem sevip guvenip hayayiniza aldiniz evlenebilirdiniz.cok uzatmissiniz iliskinizi evli gibi yasayip ayni zamanda bekar hayati yasamis.is arkadasi erkek mi kizdi onu anliyamadim

Cinsel birlikteliginiz varsa lazim olur diye getirmistir sonrada gormeyin diye goturmustur.ayrica bu kadar yil nikahsiz ayni evde yasamak cocugunuz icin hic hos bir ornek degil.madem sevip guvenip hayayiniza aldiniz evlenebilirdiniz.cok uzatmissiniz iliskinizi evli gibi yasayip ayni zamanda bekar hayati yasamis.is arkadasi erkek mi kizdi onu anliyamadim

Yanlış anlamışsınız aynı evde yaşamadık yakın olalım diye aynı siteden ev tuttuk ayrılıp hemen yeni bi evlilik yapmak istemedim arkadaşı erkekti

Back