• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aşk Hakkında

ilişkinizde karşıdaki hata yaparsa, siz olsanız naparsınız

• Ankete Katılan
    38

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
123
Arkadaşlar, sizce aşk beraber zorlukları aşmak karşıdakine hatalarında şans vermek midir yoksa en ufak hatasında bunu bana yapmayacaktın ben bunu haketmedim diyip aşkınızı kalbinize gömüp çekip gitmek midir?

hemen cevabı da vereyim hatalardan hataya fark vardır, ben eğer gerçekten pişman olduğunu düşündüysem herşeyini affederim.

Diğer hatalarını affederim belki ama İHANET ettisye pişmanda olsa affetmem. kötükedihüso

ihanet yalan ve ikiyüzlülüğün bulaştığı hataları affedeceğimi sanmıyorum fakat diğer hatalar belki affedilebilir iyi analiz edilidikten sonra tabiii pişmansa

hata ihanet değilse tabiki affederim hatalar hepimiz için geçerli olandır ben nasılki hatamın affını beklersem karşımdakide aynı diye düşünür hareket ederim
fakat ihaneti kendimde yapmayacağım için karşımdaki yaparsa artık neler yaparım ben de bilirim karşımdakide iyi bilir
rabbim bunla sınamasın inşallah ne beni nede bir başkasını

Son düzenleme:
aldatma bile olsa eğer pişman olduğuna, bir daha yapmayacağına inanıyorsam affederim.ancak affederken de tekrarı halinde bir daha şansı olamayacağını söylerim :)

beni aldatmasını ve bana el kaldırmasını kabullenemem. ancak onları affetmem geriye kalan şeyleri affedebilirim

hatasından pişmansa affederim ama bu zırt pırt olmaz oyle yapıp yapıp pısmanım dıyosa olmazzz yanı

Aldatması dışındaki hatalarını düşünürüm affedilebilirse ederim edilmicekse yok veririm :emir_bebek:

Yaptigi hata nedeniyle benim güvenim sarsildiysa ve bir kac sefer tekrarlandiysa bu.. gururum önüne gecer askimin ve bitiririm..

Back