Aşk Dolu Grup...

didemm hoşgeldinnnnn :KK1:

güldennn valla bişiler var ama ben alalı çok oldu :KK9: modası geçti artık :)))
senin nelerin var de bakayım
yemek takımı temncere seti falan var bende :KK9:

ya bnmde topiğim var burda ama çok gerilerde kaldı hemde ordakilerin üstüne birsürü şey aldım bigün fırsat bulabilirsem hepsini fotileyip düzenlicem :KK1::KK1: benim baya baya tamamlandı ya elektronklerle ufak mutfak gereçlerim eksik, bikaç tane günlük kullanım için nevresim ve havlu almam lazım o kadar.. :KK16:

ya bnmde topiğim var burda ama çok gerilerde kaldı hemde ordakilerin üstüne birsürü şey aldım bigün fırsat bulabilirsem hepsini fotileyip düzenlicem :KK1::KK1: benim baya baya tamamlandı ya elektronklerle ufak mutfak gereçlerim eksik, bikaç tane günlük kullanım için nevresim ve havlu almam lazım o kadar.. :KK16:

ohhh ne güzel canım yaa iyi günlerde kullan inş aldıklarını :nazar:

benimde vardı topiğim :KK9: amaa çok eskiden açtımdı acaba resimler gözüküo mu bi bkiim merak ettim :KK55: :KK55:

ohhh ne güzel canım yaa iyi günlerde kullan inş aldıklarını :nazar:

benimde vardı topiğim :KK9: amaa çok eskiden açtımdı acaba resimler gözüküo mu bi bkiim merak ettim :KK55: :KK55:

teşekkürler tatlımm.. :KK54:
ayy bende merak ederimkiii bende bakim bende bende..

aaa saat 6 oluyo ben çıkcam birazdan kuzu :26: akşam ders arasında girerim artıkk devam ederiz :KK19:

teşekkürler tatlımm.. :KK54:
ayy bende merak ederimkiii bende bakim bende bende..

aaa saat 6 oluyo ben çıkcam birazdan kuzu :26: akşam ders arasında girerim artıkk devam ederiz :KK19:

tamam canım iyi akşamlar şimdiden bende 6,30 da çıkıorum akşam pek bakamıorum ama cepten girebilrsem girerim :KK9:
bugün kitap okucam çünkü e:KK52: :KK52:

sende at linki merak ttim görcem bende :KK9:

Kızlar ben pro üyeliğim için formu doldurup yolladım :KK8::KK8::KK8: Kazende yardımcı oldu teşşekkür ediyorum tekrarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende doldurayım ödemeyi daha sonramı yapıyoruz ben kartla ödicem gerçi :KK9::KK9::KK9::KK9:

YOK CANIM İLK ÖNCE ÖDEMEYİ YAPIYORSUN DAHA SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORSUN.

35 YTL 'Yİ

IBAN NO : TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24

BANKA:Yapı Kredı Bankası

ŞUBE KODU: 84

İLİ : KOCAELİ

İSİM:Burhan Eğerci

YUKARIDAKİ BANKAYA HAVALE, EFT VEYA VIRMAN YAPIYORSUNUZ SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORUZ.

YOK CANIM İLK ÖNCE ÖDEMEYİ YAPIYORSUN DAHA SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORSUN.

35 YTL 'Yİ

IBAN NO : TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24

BANKA:Yapı Kredı Bankası

ŞUBE KODU: 84

İLİ : KOCAELİ

İSİM:Burhan Eğerci

YUKARIDAKİ BANKAYA HAVALE, EFT VEYA VIRMAN YAPIYORSUNUZ SONRA FORMU DOLDURUP YOLLUYORUZ.

kredi kartı olunca nasıl oluyor peki :26::26::26:

kredi kartı olunca nasıl oluyor peki :26::26::26:[/QUOT

BENİM BİLDİĞİM KREDİ KARTINDANDA EĞER İNTERNET BANKACILIĞI KULLANIYORSAN AYNI OLDUĞU CANIM. KREDİ KARTININ HESABINI İŞARETLEYİP ÖDEMELERİ ONDAN YAPIYORSUN BU BİLGİLERİ KULLANIP:KK16::KK16:

X