Aşk Dolu Grup...

yok mutlu'm yaa başlayamadım bunlar başımdan bi gitseler :KK1: okucam hemen :KK9:
malumm bende patron çok :KK9:

:KK1: :KK1: kitaplarımmm geldiiiiiiiiiii :KK52: :KK52:

çok mutlu oldum ama bennnnnnnnnnnnn :21: :KK52:

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr:KK16::KK16::KK16::KK16: birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

ececimmmmmm çokkk sevindimmmm. kızlarr okuduğumuz kitaplarıda birbirimize yollayalımmm nasıl olurrr:KK16::KK16::KK16::KK16: birlikte başlayalım okuduktan sonra herkes birbirine yollasın değiştirmiş oluruz

Olabülür bendeki kitaplar bir sene yeter :KK9::KK9::KK9: bir sürü kitabım varki :)

:KK28: bence çokkk güzel olurrr

:KK1: :KK1: mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii :KK9:
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm :KK52: :KK52:

:KK1: :KK1: mutlu oldummm şidmiiii bi sürü bi sürüüü kitap okuyasım geldii :KK9:
bende çok kitap yok ama olanları bi açığa çıkartayım bakiimmmm :KK52: :KK52:

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm:KK16::KK16:

bende varrr bende sizin okuyup beğendiklerinizi okumak istiyorumm bende beğendiklerimi size yollarımmm:KK16::KK16:

ayy isimleri tutamam ama çok beendiğim kitaplar vardı o kişisel gelişim tarzında bakiim duruo mu yaa :KK70:
eve gidip dolapları karıştırasım geldi :KK9:

çıkart tabi ece :KK9::KK9::KK9: ben ipek ongun serisini isterim mesela güldenim sende varmı kitap :)

yollarım kuzummm sen iste yeterrrrrrr :KK1: :KK1:

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu :KK9::KK9::KK9::KK9: Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

İstiyorum istiyorum istiyorum ben evlenirken bir sürü kitabı dağıttım etrafa koayacak yer bulamam diye :KK31::KK31::KK31:

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Gülden akşam çektiğin banyoyla ilgili olan mesajı eşimde okudu :KK9::KK9::KK9::KK9: Normalde hiç huyu değildir ama dün baktı nedense kimle mesajlaşıyosun die dondu kaldı mesajı okuyunca :)

Sonradan bir arkadaş daha mesaj attı noldu bitirmişmi işini dior :KK17::KK17::KK17::KK17: neyse olurda birgün yüz yüze görüşürek senin olduğunu söylemem şimdilik sorun yok hem hafızası zayıftır unutur yarına :KK4::KK4::KK4::KK4:

:26::26::26::KK25::KK25::KK25::26::26::KK25::KK14::KK14:

Ececim güldenle tanışın o da evlilik hazırlığı yapıyor çeyiz filan fikir alış verişinde bulunursunuz

Ece'cim nasılsın?? sende varmı söz nişan?? kısmetse düğün ne zaman?? :KK9:

X