• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bu,soğuyunca atıp fırına ısıtamıyorum

Kendini çok iyi ifade etmişsin.Zor zamanlarda güçlü görünen duygularını tam olarak yaşayamayan insanlar zaman geçince yaşayamadıklarını başka bir şekilde açığa çıkarırlar.
Bebeğinizi kaybettiğinizde o güçlü görünüp size destek olmuş,belli ki kendi duygularını pek yaşayamamış.
Aradan zaman geçince yıpranmışlığının,üzüntüsünün acısını belki de başka biçimde sizden çıkarıyordur.Üzerine bir de maddi sorunlar eklenince içinden çıkamıyor olabilir.
Bence bir süre ara verin yani uzaklaşın ondan;o da kafasını dinlesin.Eğer bu süre içerisinde düzelmezse o zaman boşanmayı düşünün.
Birbirinize zaman tanıyın çünkü ikinizde zor şeyler yaşamışsınız.O bu zamanı bağırarak ,sizde susarak geçirmeyi seçmişsiniz gibi.Ama bence geçici.

Bende günlerdir sorguluyorum kendimi..Neden,neden diye?İşin ilginç aynı özünde okadar tatlı bir insandıki bu kişi o değil sanki.Yıllardır aşık olduğum adamı tanıyamıyorum.Bana bu kadar soğuk olmasına dayanamıyorum.Sanki yanımda yok gibi..Sadece bedeni var.Aramızdaki tek iletişim çay koysana,şunu verirmisin vsss...Hiçbir ortak yanımız yok gibi...Sanki hiç tanışmadık hiç sevmemiş gibi...Konuşmuyor,KOnuşsa sözleri yaralıyor..Ve ben ağzımı açamıyorum ona.O durduk yere bağrınca canımdan can kopuyor sanki...Öyle saçmaki yaşadıklarım.Günlerdir düşünüyorum.Ve artık rahatsızlanacağımı hissediyorum.Kulakalrım çınlıyor sürekli..Elimle tutacağım çok şey var aslında aynı zamanda yok aslında.Sende yaşıyormuşsun bunalrı anlarsın beni.:Gözlerime bakan adam gitti.Artık yüzüme bile bakmayan biri var hayatımda.O Kadar şey yaşadıkki hep yanındaydım ve yanımdaydı...Ama artık yok.Serdar Ortaç şarkısı varya hani bugünlerde o cümle hep geliyor aklıma..Hayat beni neden yoruyorsun?çok yoruldum arkadaşım çok

anlıyorum seni arkadaşım...umarım asıl ''o'' anlar...!

Ne maddi sorunlar ne çevresel etkenler...Aşkı bitiren iletişimsizlik diye düşünüyorum en azından benim evliliğimde böyle oldu. Sadece konuşmak istemiştim, paylaşmak, onu anlamak benim ne düşündüğümü hissettiğimi anlamasını istemiştim. İnanıyordum ki konuşursak herşey çözülecek o ise hep kaçtı benden. Pamuk ipliği durumu söz konusu burada bence. Bilmiyorum acaba konuş diye ısrar ederken biz mi hata yapıyoruz, boğuyor muyuz onları? Üzülme diyeceğim ama faydası yok üzüleceksin biliyorum. Sadece yaşaman gerekeni sonuna kadar yaşa, acı bile sonuna kadar yaşanmazsa, insan acısını içinden atamazsa öldürücü oluyor sadece bunu biliyorum. Sadece şunu söyleyebilirim ne zaman konuşmak, yazmak, anlatmak istersen yalnız değilsin. Bizler buradayız...

aslinda ne güzel bi ask hikayesi... demekki tasimak da önemliymis... hic sordun mu nereye kadar gitcekmis bu tavri böyle??

aslinda ne güzel bi ask hikayesi... demekki tasimak da önemliymis... hic sordun mu nereye kadar gitcekmis bu tavri böyle??

defalarca sordum..Hemde onu kırmadan..Dün akşam ilk defa onunla hiç konuşmadım.Ne oldu ne oldu demeye başladı..Ne yani keranmet benİM Susmamki.Yaşayıp görücez.

defalarca sordum..Hemde onu kırmadan..Dün akşam ilk defa onunla hiç konuşmadım.Ne oldu ne oldu demeye başladı..Ne yani keranmet benİM Susmamki.Yaşayıp görücez.

olabilir belki sIkIlmIstIr hani onun acisindan da bakmak lazim.. bilemeyiz kii belki onu da dolduran vardir..ben hep süphelenirim bundan, basima geldigi icin..sen üstüne gitmemeyi dene bir de.. aslinda ask hikayeniz cok ama cok güzel herkese nasip olmaz bunu yasamak.. biraz da sen cek kendini bakalim belki bu ise yarar hani seni kendinden soguttugunu felan hissederse... yani o da seni kaybetmek istemez sanirim.. dimi??

nasıl yani ters giden birşeyler olduğunun farkında değil mi ki ne oldugunu soruyor...arkadaşım sormayı unutmuşum onun ailesi ile aran nasıl? acaba etkilendigi birileri olabilir mi

çok üzüldüm yazını okurken ama sen çok aşıksın.
fakat kendini de düşün çok fazla akıl veremem kendime karım yok ama madem sana soruyo annenlere gidecekmisin diye dönmemek üzere çek git. benim eşim bana git dese sanırım bir dakika durmam.

nilcell acaba simdi nasilsin merak ediyorum...

şimdi daha iyiyiz.eşim yıllık izne çıktı.kafası çok rahatlamış görünüyor.benim haberim yokken iyi bir otelde tatil ayarlamış.Uçak biletlerimizi almış.Şu son 1 haftada o aşık olduğum adam sanki geri gelmiş gibi.hİç konuşmayan adam beni yanına çağırıp otur artık bırak işi yüzünü görim diyor,çocuk istemeyen adam deneyelim dedi....:)))04.haziranda tatile gidiyoruz.bana diyorki 2 balayımız olacak bu.herşey şimdilik çok güzel..umarım o hırçın adam geri gelmez.sevmedim ben onu:))Benim eşim özünde çok tatlı biridir.dedimya kötü versiyonunu izmir marşıyla uğurladım...:)))şuan çok mutluyum ve bebek istemezken eşimle denemsesini yaptık.bana duva et olurmu?gerçi ilk seferde hemen olurmu bilmiyorum ama inşallah olur.. ilgine çok teşekkür ederim.çok düşüncelisin...

şimdi daha iyiyiz.eşim yıllık izne çıktı.kafası çok rahatlamış görünüyor.benim haberim yokken iyi bir otelde tatil ayarlamış.Uçak biletlerimizi almış.Şu son 1 haftada o aşık olduğum adam sanki geri gelmiş gibi.hİç konuşmayan adam beni yanına çağırıp otur artık bırak işi yüzünü görim diyor,çocuk istemeyen adam deneyelim dedi....:)))04.haziranda tatile gidiyoruz.bana diyorki 2 balayımız olacak bu.herşey şimdilik çok güzel..umarım o hırçın adam geri gelmez.sevmedim ben onu:))Benim eşim özünde çok tatlı biridir.dedimya kötü versiyonunu izmir marşıyla uğurladım...:)))şuan çok mutluyum ve bebek istemezken eşimle denemsesini yaptık.bana duva et olurmu?gerçi ilk seferde hemen olurmu bilmiyorum ama inşallah olur.. ilgine çok teşekkür ederim.çok düşüncelisin...

konunu okudum. Eşinin çabaları da yüzümü gülümsetti. bebek meselesi senin icin hassas bir durum belli ki. Ama biraz daha beklesen. Eşinden emin olsan. Yani seni tekrar tekrar üzmeyeceğinden ondan sonra çocuk denesen daha mantıklı olmaz mı?

canım çok sevindim ya
inşallah hayırlısıyla rabbim tekrar bebek nasip eder sana
inşallah bu yaşadığın zor günler son bulur

konunu okudum. Eşinin çabaları da yüzümü gülümsetti. bebek meselesi senin icin hassas bir durum belli ki. Ama biraz daha beklesen. Eşinden emin olsan. Yani seni tekrar tekrar üzmeyeceğinden ondan sonra çocuk denesen daha mantıklı olmaz mı?

evet haklısın ama ben ilk bebeğimi 2-3 günlükken kaybettim ve yle çok istiyorumki anlatamam.ark hamile ve onlara bakıp imreniyorum.nasıl bir duygudur acaba bebeğimi kucağıma almak,koklamak o duyguları yaşamak istiyorum.duva edin bana.iyiki varsınız

cok sevindim canim Allah nazardan saklasin... belki de is stresinden dolayi öyle davrandi... insallah hep böyle kalir hic degismez... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back