Aşk Asla Yalnız Bırakmaz

neysen

dila şimdide sırada ela
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
150
2
46
merhaba arkadaşlar
lise yıllarımda babamı kaybettim babam çok güçlü ve heybetli bir adamdı. küçük bir ilde yaşıyoduk orda tanınmış bir aileydik babamdan sonra hep kendimden büyük erkekler ilgimi çekti onun gibi beni koruyabilsin diye sanırım . üniversite sınavlarında niğdeyi kazandım ilk gittiğimde hiç beğenmedim okula zorla gidiyordum ilk zamanlar olduğu için yalnızdım yurtta en iyi anlaştığım arkadaşım muhasebe bölümündeydi ders dışında cafelere gidiyoduk genelde onun arkadaşları çoğunlukta oluyordu bigün yeni gelen bir arkadaşını tanıştırdı adı sedattı çok yakışıklı değildi ama uzun boylu kiloluydu konuşurken tuhaf kelimeleri vardı söylerken telafuzu yanlış olurdu ve ben düzeltirdim ilk günden bana gıcık olmuştu tabi bende ona konuşmayı bile bilmiyo diyordum hep anlaşamıyoduk sonraları cilveleşmeye döndü iş ve çok iyi dost olduk ama ben farklı şeyler hissediyordum sonra odadan başka arkadaşımızla flört etmeye başladı yanımda sedatı anlatırken onu dinliyordum ve bana çok acı veriyordu ama onun mutlu olduğunu bilmek yetiyordu sonra bende başka biriyle çıkmaya başladım sedatla koptuk çünkü o kimseyle çıkmamı istemiyordu sen başkasın sana yakıştıramıyorum diyordu siyasetle uğraşırdı ve polisler hep onu takip ederdi başı hep beladaydı...Arzuyla birbirlerini çok seviyolardı bigün arzu ben ve gülay ev tuttuk artık yurtta değildik arzu hep sedatlarda kalıyodu ve gülay benim sedatı sevdiğimi öğrenmişti aramızda sırdı duymalarından çok korkuyorduk..birgün evlenmek istediklerini söylediler yıkıldım ama sustum tabi mutluluklar dilemekten başka yapacak bişey yoktu okul bitti diplomayı aldığımız gün o arzuyla elele otogarda araba bekliyodu bende yanımda erkek arkadaşımla beraberdim vedalaştık ve giderken koşup bana tekrar sarıldı ve kulağıma böyle olması gerekiyordu üzgünüm dedi hiç bişey anlamamıştım öylece kaldım sonra aylarca hiç görüşmedik telefonu vardı ama aryacak cesaretim yoktu o neden aramıyor dedim hep aradan 2 sene geçti ve çalıştığım şirkette birini beğenmeye başladım çıktık sonra nişanlandım düğünüme 2 ay kalmıştıki beni aradı nasılsın dedi iyiydim o arayana kadar iyi olduğumu nişanlandığımı ve evleneceğimi söyledim benim adıma sevindiğini söyledi okuldan sonra arzuyla yollarını ayırmışlar görüşmemişler ve beni ne kadar çok özlediğini o zamanlar kendine güvenemediği için bana yaklaşamadığını söyledi biran için çok hoşuma gitti demekki tek taraflı değildi oda uzaktan hep beni sevmiş dedim ama çok geçti şimdi yine eskisi gibi arkadaşız tek fark ben evliyim ve artık kocamı seviyorum oda evli ve eşini çok seviyor...zaman bizi başka insanlara başka mutluluklara attı ama biliyorum ki arkamda hep olacak yaslanıp ağlayabileceğim bir omuz hep var ...

Sevgili neysen bunları ilk sen yaşamadın son da değilsin.Eşinle mutluluklar dilerim.
Sevgiyle kal .

hikayenden etkilendim.geçmişi bu güne taşımışsın ve bu seni mutsuz etmiyor.o senin hayatında sağlam bir yerde senin kalbindede sağlam bir yer edinmiş.ne mutlu

Gerçekten çok anlamlı ve hoş.
Ama anlamadığım böle olması gerekiyor demiş.Bunu dediğine göre sende ona karşı bir şeyler olduğunu anlamış olmalı.Nese sonuç olarak ikinizde mutlusunuz.:nazar:

hepinize teşekkürler arkadaşlar aslında hepimizin hayatında olan şeyler kaç kişi gerçek sevdiğini almış olabilir kii ve kaç kişi sonradan gerçekten sevilip sevebilirki...

Bence insan hayatta bir kez sevmez. Her defasında daha fazla sevebileceğin birisi karşına çıkabilyor ve sen en iyisini bulduğunda onun eşi, hayat arkadaşı oluyorsun.
Lisede aşık olduğumu sanmıştım, çalışırken de. Ama şimdi bakıyorumda ben aslında sadece eşime aşık olmuşum şimdiye kadar. Ama onları yaşarkende kendimi büyük aşk yaşıyor sanırdım...yerimseniben çocukluktu sadece, başka ne denebilirki?
Mutlu olduğuna sevindim.

X