• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edilme ile başa çıkma

insanımızın bu tarz duyguları böyle yaşıyor olması bana kendimi çok sorgulatıyor
ben bu duyguları bu kadar uçta yaşamadığım için acaba sevmeyi mi bilmiyorum, acaba ben kötü biri miyim, acaba kötü bi partner miyim gibi sorgulamalar yapıyorum kendime

hayır, sadece size nasıl sevmeniz gerektiğini ve karşıdan sevgiyi nasıl kabul edeceğinizi öğretecek olan o insan henüz karşınıza çıkmamış.

Bir Cherry klasiği olarak sevmiyirsa sevmiyor sittirsin gitsin diyofum oncelikle😁😁

Ikinci olarak erkekler artık boyle mıymıntı adamin ifade bicimi bile mıy mıy mıy şöyle bir tipten soğu gitsin.
Adamı bende naif değil miyminti buldum... Senden çok hoşlanıyorum ama aşık değilim, aradığım arkadaşlık değil ask vs diyen adam çoktan yenisini bulmuştur.
Erkeklere özgü mü yoksa yabancı erkeklerde bir tık fazlamı emin değilim ama bir arkadaşımın sevgilisi ayrılır ayrılmaz artık bekarım diye mesaj atmıştı ama yanlışlıkla arkadaşıma atmıştı...

insanımızın bu tarz duyguları böyle yaşıyor olması bana kendimi çok sorgulatıyor
ben bu duyguları bu kadar uçta yaşamadığım için acaba sevmeyi mi bilmiyorum, acaba ben kötü biri miyim, acaba kötü bi partner miyim gibi sorgulamalar yapıyorum kendime
Hayatlarına aldıkları insanı merkeze koyuyorlar çünkü. Sen ben bizim hatçe üç beş kişi ancak çıkıyor kendine değer veren. İkili ilişkileri takıntı haline getirdik koskoca bir toplum olarak.

Gökçe Avusturya yazınca hatırladım, sörf mörf diyordun bu o mu? Alınma kızım ama bu adam zaten seni baştan istemiyordu, sana hislerinin olmadığını defalarca kez söyledi :KK51: Sen orda yalnız olduğun için ısrarla bu adama tutunmak istedin ama zaten adam sana pek ilgi duymuyordu. Yurtdışında yalnıızsan birine bu kadar anlam yükllemek gayet normal, kendini kötü hissetme, yalnız kalmayay çalış sen de sörf yap mesela git klübe katıl, arkadaşın azsa Türk arkadaş bak... kafanı dağıtmaya çalış.

hayır, sadece size nasıl sevmeniz gerektiğini ve karşıdan sevgiyi nasıl kabul edeceğinizi öğretecek olan o insan henüz karşınıza çıkmamış.
Hiç alakası yok. 16 senedir aynı adamla birlikteyim. Mutlu sevgi dolu bir evliliğim var. Ama bugün gelip benim sana karşı hislerim bitti ayrılmak istiyorum dese bu derece kendimi kaybetmem. Tabi ki üzülürüm, kendimi sorgularım, benden mi kaynaklanıyor diye düşünürüm bunlar ayrı mesele ama yataklara düşecek kadar kendimden geçmem. Hayatıma devam ederim. Eşimi kaybettiğimi düşündüğümde bile şu ruh haline giremiyorum ben. Sevgisizlik ya da sevmeyi bilmemek değil bu. Çok da güzel sevebiliyoruz. Sadece acıyı daha kontrollü yaşıyor ve başkasını severken kendimizi sevmekten vazgeçmiyoruz.

Yaşlar kaç onu merak ettim. Gerçi ben liseden sonra aşk acısı çektiğimi hatırlamıyorum, önümdeki maçlara baktım hep. Ama aşkın azıyla yetinenem demek kolay değil yani, maksimum 29 gibi geldi böyle düşünmek ve ayrılıktan bu kadar etkilenmek

Aşk geçici falan değildir. Özellikle başta olması gereken bir duygudur.
Üzülmenizi anlayabiliyorum. Herkes bir noktada ayrılmış/terk edilmiştir. Bu süreci mecbur kötü geçirip ağlayacaksınız. Yanınızda biri olsa dahi sizi en fazla 2 gün dinlerdi.
Ağlayıp ağlayıp toparlanacaksınız.
İlişkinizi burada anlatmıştınız adamın böyle yapacağı da belliydi keşke yazılanları dinleseydiniz. Karşınızda sizin kadar yüksek biri yoktu. Sizin yüksek olma sebebiniz de arkadaşsız olmanız bile olabilir. Buna çözüm bulmazsanız hayatınıza kim girerse onu merkeze koyup çok bağlanırsınız sonra olmadığında da aşırı dibi görürsünüz.
Adam kendisi için en doğrusunu yapmış.

Hiç alakası yok. 16 senedir aynı adamla birlikteyim. Mutlu sevgi dolu bir evliliğim var. Ama bugün gelip benim sana karşı hislerim bitti ayrılmak istiyorum dese bu derece kendimi kaybetmem. Tabi ki üzülürüm, kendimi sorgularım, benden mi kaynaklanıyor diye düşünürüm bunlar ayrı mesele ama yataklara düşecek kadar kendimden geçmem. Hayatıma devam ederim. Eşimi kaybettiğimi düşündüğümde bile şu ruh haline giremiyorum ben. Sevgisizlik ya da sevmeyi bilmemek değil bu. Çok da güzel sevebiliyoruz. Sadece acıyı daha kontrollü yaşıyor ve başkasını severken kendimizi sevmekten vazgeçmiyoruz.

iyi de bütün bu dediklerinizin benim anlattıklarımla bi ilgisi yok ki.

Gökçe Avusturya yazınca hatırladım, sörf mörf diyordun bu o mu? Alınma kızım ama bu adam zaten seni baştan istemiyordu, sana hislerinin olmadığını defalarca kez söyledi :KK51: Sen orda yalnız olduğun için ısrarla bu adama tutunmak istedin ama zaten adam sana pek ilgi duymuyordu. Yurtdışında yalnıızsan birine bu kadar anlam yükllemek gayet normal, kendini kötü hissetme, yalnız kalmayay çalış sen de sörf yap mesela git klübe katıl, arkadaşın azsa Türk arkadaş bak... kafanı dağıtmaya çalış.
Avustralya, sörf hiç demedim ben

Karşılıklı olarak aynı duygularda olacağınız biriyle her şey çok daha güzel olacaktır, dilerim acınız geçtikten sonra böyle bir ilişki yaşarsınız.
Kendinizi bu denli bırakmayın ama, direkt siz iletişimde de olmayın bence. Bu daha da yıpranmanıza neden olabilir.
Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.

Psikolojik olarak sağlam, daha güçlü karaktersiniz

Yaşlar kaç onu merak ettim. Gerçi ben liseden sonra aşk acısı çektiğimi hatırlamıyorum, önümdeki maçlara baktım hep. Ama aşkın azıyla yetinenem demek kolay değil yani, maksimum 29 gibi geldi böyle düşünmek ve ayrılıktan bu kadar etkilenmek
Ben 33 o 39 eşek kadar insanlariz da aslinda

üzgünüm ama kendine göre haklı
ben senin konunu hatırlıyorum aynı evde yaşıyordunuz siz ? adam daha o zaman hissettirdi aslında sevmediğini
çünkü o dönemki şikayetlerin tam da bu durumun sinyallerini veriyordu aslında
sonradan durumlarınız değişti demek ki sen yanından taşındığına göre
ilişkiler böyledir, mutluluk ve acıyı içinde barındırır
adam kendini çok doğru ifade etmiş. aşık olmak istiyorum ve sen o değilsin demiş
aşk geçici, arkadaşlık kalıcı gibi şeyler söylemen pek yerinde olmamış. aşkı bulmak, aşkı yaşamak varken
neden arkadaşlıkla yetinsin ki bir insan ?
insan heyecanlanmak istiyor aşkın üzüntüsünün bile tadı farklı ve insan bunu da yaşamalı
ayrıca sen neden seni sevmeyen bi insanla yetinesin ki? devam etmeniz sana da haksızlık olur
gayet de doğru çevirmişsin tam da anladığın gibi söylemiş zaten
şimdi sana ne dersek diyelim üzüntün geçmeyecek. zamana ihtiyacın var
acını yaşa, duygularını bastırma. yaşa ki bu acıyı tüket, bastırırsan içinde kalır ve bu defa daha da büyür
ağlamak istediğinde ağla mesela, onu demek istiyorum
ama kesinlikle ona mesaj atmayı kes. mesaj atmasan da geri dönüşü yok zaten ama en azından gurursuzluk yapma
çünkü bu acı geçtiğinde bu defa gurursuz davranıp ona mesaj attığın için bi de onun sıkıntısını yaşarsın kendi içinde
Çünkü bence belli bir yaştan sonra âşık olunmuyor.bir de karşına çıkacak mı çıkmayacak mı belli bile değil.insanlar bir ömür arıyor da bulunmuyor.açıkçası isteyen istediği kişiden ayrılabilir ama ne yapsın zavalli aşkı bulacaksın falan filan tarzı şeyler de fazla romantikliğe kaçıyor bence.evet bana çocuksu geliyor.gelmiş 39 yaşına bir gitsin şimdi.en son sürekli birini düşünmeli âşık olduğumda 18 yaşındaydım yani.18 yaşındaki durumları istemek akıl kârı değil.kısaca aşkın yaşı gayet de var bence.fantazi aramaya gerek yok.o yüzden konu sahibi akılcı bir cevap vermiş bence.haa kişi âşık olmadığı birini de sevebilir ve özleyebilir.adam da bu bile yok demek ki.o konuda haklı işte.onların olması lazım.bir de sanki hayatımız güllük gülistanlık, hiç birşeyle yetinmek zorunda kalmıyoruz da bununla neden yetinmek zorunda kalsın falan filan diyoruz.yetinmek istememiş belli de niye yetinsine de bir sürü cevap bulunur yani.yetinen de çok var

Son düzenleme:
Çünkü bence belli bir yaştan sonra âşık olunmuyor.bir de karşına çıkacak mı çıkmayacak mı belli bile değil.insanlar bir ömür arıyor da bulunmuyor.açıkçası isteyen istediği kişiden ayrılabilir ama ne yapsın zavalli aşkı bulacaksın falan filan tarzı şeyler de fazla romantikliğe kaçıyor bence.evet bana çocuksu geliyor.gelmiş 39 yaşına bir gitsin şimdi.kısaca aşkın yaşı gayet de var bence.fantazi aramaya gerek yok.kişi âşık olmadığı birini de sevebilir ve özleyebilir.adam da bu bile yok demek ki.o konuda haklı işte.onların olması lazım.
Bence aşkı araması çok saçma, aramizda güzel bir arkadaşlık ilişkisi kurmuştuk.
Ama seks hayatimiz kötüydü açıkçası, ilk iki gece harika sonra surekli yorgun.
2015 senesinde yaşadığı aşkı arıyor ve o kizdan da çok bencil olduğu için kendi ayrılmış onu çok kırmış kadin vs ...
Kendimi tutamıyorum onu ariyorum surekli mesaj atiyorum.
Dun dört saat konuştu benimle, yemek yapti bir taraftan ben yemek bile yiyemiyorum, bugün de aradım açmadı Çarşamba görüşürüz yazmış beni yavaş yavas mi ayrılığa alistiriyor ne yapiyor anlamiyorum. Benim burada vizem patronuna bağlı ve bugün calisamadim mide ağrısından

Bence aşkı araması çok saçma, aramizda güzel bir arkadaşlık ilişkisi kurmuştuk.
Ama seks hayatimiz kötüydü açıkçası, ilk iki gece harika sonra surekli yorgun.
2015 senesinde yaşadığı aşkı arıyor ve o kizdan da çok bencil olduğu için kendi ayrılmış onu çok kırmış kadin vs ...
Kendimi tutamıyorum onu ariyorum surekli mesaj atiyorum.
Dun dört saat konuştu benimle, yemek yapti bir taraftan ben yemek bile yiyemiyorum, bugün de aradım açmadı Çarşamba görüşürüz yazmış beni yavaş yavas mi ayrılığa alistiriyor ne yapiyor anlamiyorum. Benim burada vizem patronuna bağlı ve bugün calisamadim mide ağrısından
Üyelerin toz pembe dünyasına karşı çıkacak yorumlar yapıyorum ama 39 yaşında ne aşkı ya.daha sevişmeye mecali yok.aşkı bulsa bir halt edemeyecek zaten.dediğin gibi 20 yaşındaki duyguları arıyor dediğine göre.belki açıklaması yerinde olmamış ama belli ki ilişkide tutacak kadar bir özlem ve arkadaşlık olduğunu da düşünmemiş.ya da sadece bıkmış, yorulmuş, mecali yok.hayattan sıkılmış.o da olabilir.valla ne diyeyim zor bir durum.ama sürekli arayıp mesaj atmak da bir şeyleri çözmeyecek gibi.sürekli bir ayrılık gibi gelmedi bana ama.ara vermek istemiş gibi geldi.

Back