- 17 Mayıs 2015
- 78
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi yagmurcammm
haklısın ama unutmak elde değil.teşekkürlerSeni terk etmiş, aramaman ve unutman için en önemli neden.
Seni sevse yanında olurdu zaten peki seni sevmeyen biri için üzülmene değer mi ?
Allah iyilerle ve gönlü bir olanla karşılaştırsın.
:)Başkasını bul. Çivi çiviyi söker mantığı, işe yarıyor
neden her yerden engellemem gerek . geri dönmeyecekki zaten .önce her yerden engelle ve numarasını sil sonra kafanı dolduracak ilgi alanlarına yönel
arayıp yazmayasın diye elin telefona gidiyormuş yaneden her yerden engellemem gerek . geri dönmeyecekki zaten .
:) aynen . teşekkürler . öyle yaptım zatenarayıp yazmayasın diye elin telefona gidiyormuş ya
ilk aşk zor unutuluyor.ömür kalıcımı dert kalıcı olsun mantığıyla devam et
Başkasını bul. Çivi çiviyi söker mantığı, işe yarıyor
Sana ne söylense de yetmeyecektir şu an ancak zamanla kendin anlayacaksın gün gelecek sen nasıl zamanımı onu dusunerek geçirmişim diyeceksin, dersin inşallah.ilk aşk zor unutuluyor.çok mutsuzum .
Bunu hic bi zaman tasvik etmiyorum.
Baskasi senin canini yakti anlarimda, illa sende baskasinin caninimi yakman gerek?
Konu sahibi hayir.
Bu cok acimasizca bisy.
Başkasını bul ve terket mi yazmışım?
Hayir demediniz. Bu su tavsiyenizde pek olumlu denilemez.
Konu sahibinin kalbi neden kirildi?
Neden yikildi bu kiz cagiz?
Cunku sevgilisi sevmiyordu konu sahibini.
Seviyormus gibi yapti bi ara sonra ayrilmaya karar verdi.
Peki konu sahibine nasil bi tavsiye verdiniz su an? Baskasini bul demissinz.
Takil demissinz.
Kismen seviyor gibi yap demissinz.
Kalbi hala terkedip giden eski sevgilisindeyken.
Belkide o insan evladida ayni konu sahibinin sevgilisine baglandigi gibi baglanicak konj sahibine?
Ve birden ben seni sevmiyorum ayrilalim diecek.
Yazik degilmi o kisiyede?
Her kalbi kirilana " baskasini bul" tavsiye vermek uygun degildir. O " bulunan kisi' belkide canina kiyicak konu sahibinin sevmedigini ogrendiginde.
Olamazmi? Bunun vebalini alirmisinz?
Yanlış anlamışsınız tamam onu anlayabilirim de bu ısrar niye?
arayıp yazmayasın diye elin telefona gidiyormuş ya