- 21 Temmuz 2013
- 1.129
- 688
- Konu Sahibi yagmurcammm
Yasini tut, agla dagit kendini.
Sonrada bitir. Tam olarak unutman zaman alicazabiki.
Sonrada bitir. Tam olarak unutman zaman alicazabiki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah..Sana ne söylense de yetmeyecektir şu an ancak zamanla kendin anlayacaksın gün gelecek sen nasıl zamanımı onu dusunerek geçirmişim diyeceksin, dersin inşallah.
3 ay olduKendinizi başka seylere yogunlastirin. Ama acinizida yasayin ayni zamanda. Ağlayin,sarkilar dinleyin,sayfalara Yazın ama içinize atmayın ki daha da Büyüyüp alevlenmesin yangin. Inanın azıcık zaman üstesinden geliyor
son çare olarak bunu düşünmüştüm .Tepkim size degil.
Boyle olaylari tasvik etmedigimden dolayi bu israrim.
Kimse canim yandi diye bi baskasininda sebebi olmasin, cok uygunsuz bisy bu.
Cok bencilce.
Sozum ask acisi cekenlere...
Aman Allahim.Nickinizin adini gorunce yanlis mi okuyorum dedim. Eski erkek arkadasimin adi beni aldatiip baskasi icin terkeden. :'( Ozur dilerim.Daha cok yeni 16 gun oldu. (safak sayiyorum resmen) Rabbim yanlarina birakmasin.Kendinizi başka seylere yogunlastirin. Ama acinizida yasayin ayni zamanda. Ağlayin,sarkilar dinleyin,sayfalara Yazın ama içinize atmayın ki daha da Büyüyüp alevlenmesin yangin. Inanın azıcık zaman üstesinden geliyor
son çare olarak bunu düşünmüştüm .
konuyu bulamadımO zmn bi arat sayfadan.
"AKILSIZ BASIN CEZASI' baslik altindaki konuyu.
Link ekliyecektim ama olmadi.
Bak ve gor, nelere yol acabilir bu fikrin.
konuyu bulamadım
okudum teşekkür ederim .fakat sevme ihtimalide var onuda düşünüyorumKonuyu acan arkdasimin ismi
》》 maviumuttur-
Actigi konulara bakarsan akilsiz basin cezasi adli bi konusu var.
Bu konuya bakmadan hareket etmemen benim tavsiyem.
okudum teşekkür ederim .fakat sevme ihtimalide var onuda düşünüyorum
yaşamış gibi konuştun3 ay oldu demişsin ama inan kişiye göre değişir zaman kavramı.kimisi iki ayda normale döner devam eder hayatına.kimisi iki yılda.öncelikle neden sürekli aklımda diye kendine soru sormaktan vazgeç .kendini bunalttıkça daha çok hatırlarsın.çok klasik olacak ama gerçekten biraz zamana bırak.arkadaşlarınla zaman geçir kursa yazıl yada spor yap.acını yaşa ağla gerekırse hüzünlü şarkılar dinle ama kendini unutmak için zorlama.öyle bir zaman gelecek ki hiç hatırlamadığın bir anda ya karşına çıkacaktır yada seni arayacaktır
yaşamış gibi konuştun
yaşamış gibi konuştun
bu aralar yogundum ancak girebildim .canım biraz yaşanmışlık biraz da arkadaşlarımdan gördüğüm şeyler diyelim. inan kendini zorladıkça hep başa dönersin.gun içinde düşün mutlaka ama bu durum tüm gününü mahvedecek duruma getirmesin :)