aşk acısı için ne yapmalı

Demli çay aşk acısına birebir.

Sabah-İkindi-Akşam olmak üzere günde 3 defa, 2-3 çay bardağı demli çay 7 gün boyunca içiniz. Sabah kahvaltıyla, ikindi sek, akşam ise yemek üzerine.

Kendinizi başka seylere yogunlastirin. Ama acinizida yasayin ayni zamanda. Ağlayin,sarkilar dinleyin,sayfalara Yazın ama içinize atmayın ki daha da Büyüyüp alevlenmesin yangin. Inanın azıcık zaman üstesinden geliyor :KK66:

Kelin ilaci olsa basina surermis. Ben arama istegi oldugunda yaptigi kotu seyleri aklima getiriyorum.Sevmemis ki zaten.Sevseydi boyle olmazdi. Film izle.(Romantik filmlerden uzak dur :) ) Fantastik , korku falan .Kitap oku. Suslenip arkadaslarinla disari cik.Ayrica aglamak istersen de agla. Tabi kendi icinde yasamalisin.Dusa girdigimde ziril ziril aglarim ,gece basimi yastiga koydugumda da mesela. Unutma !! Gun gelir devran doner.Allah(c.c) buyuktur. Ayrica çivi çiviyi soker mantigi da cok ama cok yanlis.Aklim ve kalbim bir baskasindayken kesinlikle baska birinin gunahina giremem.Aldatildim.Terk edildim.Ozaman benim eski erkek arkadasimdan ne farkim kalir? Zamana birak herseyi.Acini Sev ve yasa..

Kendinizi başka seylere yogunlastirin. Ama acinizida yasayin ayni zamanda. Ağlayin,sarkilar dinleyin,sayfalara Yazın ama içinize atmayın ki daha da Büyüyüp alevlenmesin yangin. Inanın azıcık zaman üstesinden geliyor :KK66:
Aman Allahim.Nickinizin adini gorunce yanlis mi okuyorum dedim. Eski erkek arkadasimin adi beni aldatiip baskasi icin terkeden. :'( Ozur dilerim.Daha cok yeni 16 gun oldu. (safak sayiyorum resmen) Rabbim yanlarina birakmasin.

Oncelikle kafanizda bitirmesini bileceksiniz. Ilk zamanlar kabul edilebilir salya sumuk olup melankolik takilmak ama uzun surmemeli bu durum. Sokup atin icinizden bir an once. Hayatinizi hala mesgul etmesine izin vermeyin.

Bir eril kisiye bu kadar deger vermek mi? ASLA!!!!!!!

Konuyu acan arkdasimin ismi
》》 maviumuttur-
Actigi konulara bakarsan akilsiz basin cezasi adli bi konusu var.
Bu konuya bakmadan hareket etmemen benim tavsiyem.
okudum teşekkür ederim .fakat sevme ihtimalide var onuda düşünüyorum

okudum teşekkür ederim .fakat sevme ihtimalide var onuda düşünüyorum

Evet dgru var.
Ama ilk once yaralarini sarman gerk.
Hemen bi baskasini bulursan hem saglikli bi iliski olmaz o iliski hemde aynen o konudaki gibi: cok pismanim benm yuzumden canina kiyacak diye korkuyorm..drsin.

Senin canin yandi.
Seni sevmedi ve yikti gitti.
Ve sen tamda ayni yola girmektesin.
Neden bu aciyi bi baskasina daha yasatmak istiyosun?
Hic acimazmisin?

3 ay oldu demişsin ama inan kişiye göre değişir zaman kavramı.kimisi iki ayda normale döner devam eder hayatına.kimisi iki yılda.öncelikle neden sürekli aklımda diye kendine soru sormaktan vazgeç .kendini bunalttıkça daha çok hatırlarsın.çok klasik olacak ama gerçekten biraz zamana bırak.arkadaşlarınla zaman geçir kursa yazıl yada spor yap.acını yaşa ağla gerekırse hüzünlü şarkılar dinle ama kendini unutmak için zorlama.öyle bir zaman gelecek ki hiç hatırlamadığın bir anda ya karşına çıkacaktır yada seni arayacaktır

3 ay oldu demişsin ama inan kişiye göre değişir zaman kavramı.kimisi iki ayda normale döner devam eder hayatına.kimisi iki yılda.öncelikle neden sürekli aklımda diye kendine soru sormaktan vazgeç .kendini bunalttıkça daha çok hatırlarsın.çok klasik olacak ama gerçekten biraz zamana bırak.arkadaşlarınla zaman geçir kursa yazıl yada spor yap.acını yaşa ağla gerekırse hüzünlü şarkılar dinle ama kendini unutmak için zorlama.öyle bir zaman gelecek ki hiç hatırlamadığın bir anda ya karşına çıkacaktır yada seni arayacaktır
yaşamış gibi konuştun :KK43:

X