Mrb lar çok fazla diyet denedim şekerimde ani düşüşler olduğu için böyle başladım şimdilik. ama ilerleyen günlerde kademeli azaltılır yada değişiklikler yaparim muhtemelenÇok fazla yemek var sağlıklı bulmadım diyetini az az ye sık ye sağlıklı bir diyet değil ben 109 kilodan 85 kiloya düştüm bu tarz beslenmedim
Liste diyetisyen mi yoksa kendiniz mı planladiniz1 Haziran cumartesi
Sabah 1 bromelin takviye
1 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 kaşık menemen 4 zeytin çay
1.ara 10tane kiraz ve 1 bardak hindiba kahvesi
2. Ara kiraz sapı çayı 1 tatlı kaşığı %100 fıstık ezmesi
Akşam 1 bromelin takviye 4 köfte+ 1 tabak cacık +bol yeşillikli salata +1dilim ekmek yerim
3. Ara 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu 1 kaşık zencefil yarım limon ile ayran ( bu kürü 15gün yapıcam)
Şu 3.5 litreye tamamlıyorum. Bugün 12 dakika lessie zor yaptım. Vücudum çok hamlamışyavaş yavaş sporu arttiricam. Arada 1 bardak suya detox mix ekleyip içtim.
Merhabalar bromelin şurubu nedir?4 haziran menüm
Sabah 10.00ayran kürü 1 kaşık bromelin şurubu
Ara yok
öğlen 13.00 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 parça peynir 1tane diyet tandır lavaş çay
Ara 1 bardak az yağlı süt + hindiba kahvesi ile soğuk kahve
Akşam bromelin şurubu 3 istavrit balığı ve 1 kase yesilmercimekli salata ekmek yok
Birazdan yeşilçay içerim çok karnjm açılırsa belki 1 kepekli grisini
Şu 4 litre
Spor 5500 adım
Şekerim benimde kan şekerim düşüyor du 1 bardak süre 1 çay kaşığı tepeleme tarçın at dengeliyor tok tutuyor1 Haziran cumartesi
Sabah 1 bromelin takviye
1 dilim kızarmış kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 kaşık menemen 4 zeytin çay
1.ara 10tane kiraz ve 1 bardak hindiba kahvesi
2. Ara kiraz sapı çayı 1 tatlı kaşığı %100 fıstık ezmesi
Akşam 1 bromelin takviye 4 köfte+ 1 tabak cacık +bol yeşillikli salata +1dilim ekmek yerim
3. Ara 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu 1 kaşık zencefil yarım limon ile ayran ( bu kürü 15gün yapıcam)
Şu 3.5 litreye tamamlıyorum. Bugün 12 dakika lessie zor yaptım. Vücudum çok hamlamışyavaş yavaş sporu arttiricam. Arada 1 bardak suya detox mix ekleyip içtim.
Nasıl gidiyor canım bırakmadın inşallahEvvet 1 yine pazartesi günü ve tartı günübu sabah tarri sonucum 96.50 sadece 500gr gitmiş. İnsülin direncim olduğu ve spor yapamadığım için( omirilik ameliyatliyim) çok yavaş gidiyor. Ama pes etmiyoruz. 3 gündür aralıklı oruca başladım ara ara bozdum çünkü kan şekerim düşüyor midem bulanıyor. Minik 1 parça grisini veya çubuk kreker yiyorum diğer türlü elim ayağım titriyor.
Dünkü menü
Sabah kahve
Ara beyaz çay
Saat 11.30 2 dilim ince kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost salatalık 1 füme ve çay
Ara maden suyu içine form sirke
Ara Türk kahvesi tarçinli 1/3 grisini
Akşam tavuk sote bol salata
Sinirli ot çayı
4litre şu spor yokevi temizledim
Nasıl gidiyor canım bırakmadın inşallah
Geçmiş olsun canım aslinda değerlere baktirip diyet yapmak gerekiyor benimde d b12 ve kalsiyum eksikliğim var insülin direnci de cabası vitaminlerimi kullanarak basladim diyete umarım istediğimiz kiloları veririzMrb lar çok çok yavaş kilo veriyordum 1 2 kere baygınlık gecirdim ve kollarım bacaklarım çok ağrıyordu. meğer insülin direncim 15 olmuş. D vitamini 8 e düşmüş yine Folk asit b12 ve demir en dip seviyede oyüzden doktor 2 3 ay diyeti bırakıp depoları doldur dedi. Bu pazartesiden itibaren tekrar başlayacağım şuan 97 olabildim
İnşallah canım. İnsülin direncj için birsey kullanıyormusun . Doktor ilaç verdi sabah akşam 1000mg ama sekerimi çok ani düşürüyor o yüzden kestimGeçmiş olsun canım aslinda değerlere baktirip diyet yapmak gerekiyor benimde d b12 ve kalsiyum eksikliğim var insülin direnci de cabası vitaminlerimi kullanarak basladim diyete umarım istediğimiz kiloları veririz