- 20 Temmuz 2022
- 969
- 4.600
- 42
Mrb arkadaşlar yine yine yeniden 3 haneli bir kilodan zayıflamak ,daha doğrusu sağlıklı olmak için diyete niyet ettim başladım. Bu sayfada bana anı olsun. İsteyen arkadaşlar ile birlikte motivasyon sağlayabiliriz. Bundan 1 ay sonra iyi bir yol almış olmayı çok istiyorum. İnsülin direncim olduğu için bir türlü kilo vermek adına yol katedemedim. Bunun için doktor kontrolünde ilaca başladım
Açlık diyeti yapamiyorum .Benim ağzım hiç boş kalmamalı yoksa 2 gün sonra kendimi pasta böreğin içinde buluyorum. Malesef gede acikmalarim oluyor o yüzden akşam yemeğinden sonra en geç 21.30 gibi hafif bir ara öğün yapmak durumundayım yoksa şekerim ani düşüyor. Amacım yavaş ama kalıcı kilo vermek . Yıllar önce 105kg dan hızlıca 60kg ta inip tekrar kilo aldim
Cuma Başlangıç kilom 103kg boy 1,62
Haftada 1 sefer cuma günleri tartılmayı düşünüyorum. Cumartesi günü òdül günü olarak istiyorum. Yemek saatlerimi düzene soktum. Mümkün olduğunca ayni saatte yemek istiyorum. Kendime özel yemek malesef yapamiyorum evde pişen yemeklerden ölçülü yemek durumundayım
1.gün CUMA 31.05.2024
Sabah 09.00 1 bromelin takviye
09.30 1 tane tandır lavaş içine 1 haşlanmış yumurta 2 kibrik kutusu peynir 5 zeytin maydanoz koyarak dürüm yaptım. Yanına 1 domates yarım salatalık söğüt ve 2 bardakta açık çay içtim
1. Ara 12.00 1 bardak hindiba kahvesi 1/2protein bar
2.Ara 15.00 1 bardak yeşil çay 2hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 Yarım saat önce bromelin takviye
1 zeytinyağlı az pirinçli kabak yemeği 1 kase ev yoğurdu 1 ince dilim kızarmış kepek ekmeği
3.Ara 21.00 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu 1 çay kaşığı zencefil yarım limon ile ayran yaptım. Yanına 1 kepekli grisini
Toplam 3.5 litre su içtim. Açık havada 9bin adım attım.
Açlık diyeti yapamiyorum .Benim ağzım hiç boş kalmamalı yoksa 2 gün sonra kendimi pasta böreğin içinde buluyorum. Malesef gede acikmalarim oluyor o yüzden akşam yemeğinden sonra en geç 21.30 gibi hafif bir ara öğün yapmak durumundayım yoksa şekerim ani düşüyor. Amacım yavaş ama kalıcı kilo vermek . Yıllar önce 105kg dan hızlıca 60kg ta inip tekrar kilo aldim
Cuma Başlangıç kilom 103kg boy 1,62
Haftada 1 sefer cuma günleri tartılmayı düşünüyorum. Cumartesi günü òdül günü olarak istiyorum. Yemek saatlerimi düzene soktum. Mümkün olduğunca ayni saatte yemek istiyorum. Kendime özel yemek malesef yapamiyorum evde pişen yemeklerden ölçülü yemek durumundayım
1.gün CUMA 31.05.2024
Sabah 09.00 1 bromelin takviye
09.30 1 tane tandır lavaş içine 1 haşlanmış yumurta 2 kibrik kutusu peynir 5 zeytin maydanoz koyarak dürüm yaptım. Yanına 1 domates yarım salatalık söğüt ve 2 bardakta açık çay içtim
1. Ara 12.00 1 bardak hindiba kahvesi 1/2protein bar
2.Ara 15.00 1 bardak yeşil çay 2hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 Yarım saat önce bromelin takviye
1 zeytinyağlı az pirinçli kabak yemeği 1 kase ev yoğurdu 1 ince dilim kızarmış kepek ekmeği
3.Ara 21.00 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu 1 çay kaşığı zencefil yarım limon ile ayran yaptım. Yanına 1 kepekli grisini
Toplam 3.5 litre su içtim. Açık havada 9bin adım attım.