- 7 Mart 2019
- 2.943
- 1.460
- 32
Makale ne ki bilmiyorum21 makaleniz var mi sizin? Yoksa anlayamazsiniz bu kafayi tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makale ne ki bilmiyorum21 makaleniz var mi sizin? Yoksa anlayamazsiniz bu kafayi tabi
Öyle hazımsız ki, kendini komik duruma düşürmekten baska bir çabası yok.Hanımefendi birsey sorabilir miyim? Günlerdir bu konuyu okuyorum ve şaşırıyorum, size saldırıyorlar "ezik" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmıyorsunuz, iyi niyetle yaklaşıyorlar "acıyorum" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmiyorsunuz, hiçbir niyetle yaklaşmiyorlar sadece soruyorlar merak ettim diyip "kıskanç" diyorsunuz yine paylaşmiyorsunuz.
Yok bu hanimefendiden geçtim zaten, diger hanimefendiye de sordum okudugunuz yerli yada yabanci makaleleri paylasir misiniz diye, cunku cok araştırmış, okumuş o da ne yazilari atti, ne link attı, ben okumak istiyorum diyorum ve bunu kavga etmeden, dalga gecmeden soyluyorum, gercekten bu sitede üslubuma dikkat etmeye çalışıyorum ama karsiliginda ya "çemkirme" görüyorum ya sessizlik, hanımefendiye diyorum ki makalelerinizi paylasir misiniz bana cevap olarak siz aşının ne oldugunu nereden bileceksiniz. Hayir yazılarımdan cahil mi görünüyorum? Evin icinde 4 duvar arasi yazmiş öyle diyorsunuz, ben de mi üslupsuzca ezikleyeyim hanimefendiyi okudugum okullarla, mesleğimle, gezdigim ulkelerle? Sanal ortamda o denli kuru sıkı atiyoruz ki rezil oldugumuzun farkina varmiyoruz, yazık.Öyle hazımsız ki, kendini komik duruma düşürmekten baska bir çabası yok.
Bir ara duvarına "evin içinde 4 duvar arasından çıkamayan kadınlar beni kıskanıyor" tarzında bir şey yazmış.
Yanılgınız burada başlıyor, aşı hasta olmayi engellemez. Yani eşiniz aşı olmuştur ve hastalığı da geçirmiştir bu "amaaan tanrım" bir bilgi değil, aşı zayıflatılmış virüstür, yani size o hastalığın sizi hasta etmeyecek hali verilir ve vucudunuzun o virüsü tanimasi saglanir. O yüzdendir ki genelde aşı olduğunuzun akşamı hafif ateşiniz yükselir çünkü vucudunuz savasmaya başlar. Eşinizin hasta olmasını bir tez olarak sunacaksanız ben de hemen antitezini sunayım; her ama her aşımı yaptırmış ailem ve ne kabakulak, ne kizamik, ne su cicegi, ne kızıl, ne kizamikcik hicbir hastalik gecirmedim. Yani aşıyla hastalanmanin bir alakası yok.Benim eşimde aşılı olmadına rağmen kabakulak kızamık geçirmişYani bilmiyorum evet bizde olduk. Ama bende yapmadım bebeğime k vitamini dahil. Rabbim hiçbir evladımızın acısını yaşatmasın ya da rahatsızlığını. Birde en sinir olduğum şey siz burda aşı yaptırmadım sizde yaptırmayın demiyorsunuz ki doktor istemişsiniz biraz zor kriterlerde bir doktor istemişsiniz Zaten, yok gibi bişeyAman boşverin insanlae laf olsun diye konuşur bir şey bildiklerinden değil, ya da saygılıyız diye geçinir anca kalp kırma Allah hidayet versin
k vitaminin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz demek ki.Ama bende yapmadım bebeğime k vitamini dahil.
Sizin çocuğunuz aşılı diye, o hastalıkları geçirmeyecekmi sanıyorsunuz sadece aşılarmı koruyorBen cocuguma asi yaptirdigim icin siz bu hakki kendinizde gorebiliyorsunuz. Toplum bagisikligi sizin gibiler yuzunden bir seviye bile dusse orta caga geri doneriz haberiniz yok. Bence siteden banlanmaniz lazim. Sizin asisiz velediniz kanser gecirdigi icin asilanamamks bir cocugu hasta etse vebali boynunuzda!
Yanılgınız burada başlıyor, aşı hasta olmayi engellemez. Yani eşiniz aşı olmuştur ve hastalığı da geçirmiştir bu "amaaan tanrım" bir bilgi değil, aşı zayıflatılmış virüstür, yani size o hastalığın sizi hasta etmeyecek hali verilir ve vucudunuzun o virüsü tanimasi saglanir. O yüzdendir ki genelde aşı olduğunuzun akşamı hafif ateşiniz yükselir çünkü vucudunuz savasmaya başlar. Eşinizin hasta olmasını bir tez olarak sunacaksanız ben de hemen antitezini sunayım; her ama her aşımı yaptırmış ailem ve ne kabakulak, ne kizamik, ne su cicegi, ne kızıl, ne kizamikcik hicbir hastalik gecirmedim. Yani aşıyla hastalanmanin bir alakası yok
Evet ben bilmiyorum siz daha iyi bilirsinzk vitaminin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz demek ki.
Evet ben bilmiyorum siz daha iyi bilirsinlerk vitaminin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz demek ki.
ya gerçekten çok farklı bir algılama biçiminiz var geçirdiğimiz hastalıkları da o manada yazmadım. Tamam her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Size yapmanız gerekenler söylensin ve sizde yapın. Keşke bu duyarlılığınızda saygı duymayıda öğrensenizama nerdee burda söylenecek çok söz olsada karşımda anlayacak kafa yok ve değmez en iyisi medeniyet diyelim ve bu konuşma burda bitsinYanılgınız burada başlıyor, aşı hasta olmayi engellemez. Yani eşiniz aşı olmuştur ve hastalığı da geçirmiştir bu "amaaan tanrım" bir bilgi değil, aşı zayıflatılmış virüstür, yani size o hastalığın sizi hasta etmeyecek hali verilir ve vucudunuzun o virüsü tanimasi saglanir. O yüzdendir ki genelde aşı olduğunuzun akşamı hafif ateşiniz yükselir çünkü vucudunuz savasmaya başlar. Eşinizin hasta olmasını bir tez olarak sunacaksanız ben de hemen antitezini sunayım; her ama her aşımı yaptırmış ailem ve ne kabakulak, ne kizamik, ne su cicegi, ne kızıl, ne kizamikcik hicbir hastalik gecirmedim. Yani aşıyla hastalanmanin bir alakası yok.
Hanımefendi onu diyorum iste ben de, aşıyla hastalanıp hastalanmamanın bir alakası yok, bunu siz söylediniz. Aşı o virüsü size tanıtarak, o hastalik size bulaştığında daha hafif gecirmenizi sağlar. Aşı hasta olmamanızi sağlamaz.Sizin çocuğunuz aşılı diye, o hastalıkları geçirmeyecekmi sanıyorsunuz sadece aşılarmı koruyor
Bana suan neden hakaret ettiniz hanimefendi? Neden kafasiz oldum ben simdi? Ben size saygi duymayacak ne yaptim? Size sadece ama sadece cevap vermek saygisizlik mi?Evet ben bilmiyorum siz daha iyi bilirsinler
ya gerçekten çok farklı bir algılama biçiminiz var geçirdiğimiz hastalıkları da o manada yazmadım. Tamam her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Size yapmanız gerekenler söylensin ve sizde yapın. Keşke bu duyarlılığınızda saygı duymayıda öğrensenizama nerdee burda söylenecek çok söz olsada karşımda anlayacak kafa yok ve değmez en iyisi medeniyet diyelim ve bu konuşma burda bitsin
kesinlikle değil. Ama konu sahibi forum üyeleri tarafından öyle görünüyor. Mesela aşağıdaki yorumu... Cringe'den bayıltır insanı.Hayir yazılarımdan cahil mi görünüyorum?
Siz 25 yaşında egzotikmissiniz ama ben hala öyleyim, sizin adınıza üzüldüm
Siz 5 ülke gördüm dersiniz, o 15 der. Güya meslekleri dışında 4 fakülteden mezunlarmış. Kendini ifade etme şekli o kadar bayağı ki söylediği her şeyi sınırsız şekilde atıyor gibi duruyor.Evin icinde 4 duvar arasi yazmiş öyle diyorsunuz, ben de mi üslupsuzca ezikleyeyim hanimefendiyi okudugum okullarla, mesleğimle, gezdigim ulkelerle? Sanal ortamda o denli kuru sıkı atiyoruz ki rezil oldugumuzun farkina varmiyoruz, yazık.
Kesinlikle çok haklısınız, biz ne dersek diyelim salak olacağız, kafasiz olacagiz, mesela ben az once yine kafasiz oldum, oysaki sadece evimde oturup makarna yiyordum neden oyle oldu bir andakesinlikle değil. Ama konu sahibi forum üyeleri tarafından öyle görünüyor. Mesela aşağıdaki yorumu... Cringe'den bayıltır insanı.
Siz 5 ülke gördüm dersiniz, o 15 der. Güya meslekleri dışında 4 fakülteden mezunlarmış. Kendini ifade etme şekli o kadar bayağı ki söylediği her şeyi sınırsız şekilde atıyor gibi duruyor.
Evet haklısınız aşılar konusunda, benim anlamadığım neden gözünüzle milyonlara şahit olmuş gibi halâ savunuyorsunuz. Benimde inanıdığım bir görüş var saygı bekliyorum!Hanımefendi onu diyorum iste ben de, aşıyla hastalanıp hastalanmamanın bir alakası yok, bunu siz söylediniz. Aşı o virüsü size tanıtarak, o hastalik size bulaştığında daha hafif gecirmenizi sağlar. Aşı hasta olmamanızi sağlamaz.
4 duvar arasında yediğiniz içindir. Bir dahakine çatıya çıkmanızı öneririm. Böylece 4 duvarda kurtulmuş olursunuz.Kesinlikle çok haklısınız, biz ne dersek diyelim salak olacağız, kafasiz olacagiz, mesela ben az once yine kafasiz oldum, oysaki sadece evimde oturup makarna yiyordum neden oyle oldu bir anda
Yine soruyorum hanımefendi, benimle konuşarak neden seviyeniz düştü? Yine soruyorum hanimefendi ben neden bilinçsiz oldum? Neden saygısız oldum? Biliyorsunuz degil mi hakaret edebilen sadece sizler degilsiniz, benim de ban yemek pahasına gün ışığı görmemiş hakaret ve küfürlerim var ki edersem 3 gün rüyanızda görürsünüz. Cehaletinizin kokusu yaşadığım sehre kadar geldi cunku hakaret etmeden konusamayan birisiniz.Evet haklısınız aşılar konusunda, benim anlamadığım neden gözünüzle milyonlara şahit olmuş gibi halâ savunuyorsunuz. Benimde inanıdığım bir görüş var saygı bekliyorum!
Evet covid farklı olabilir, ama mantık aynı değilmi? İnsanlar korkuyla içeriğinde ne olduğunu tam anlamıyla bilmediği bir virüsü vücuduna koydu. Neden? Vücuda girerse daha az hasar almak için. Aşı şirketlerinin paraya ihtiyacı olması daha cazip geliyor o kadar saçma bir durumdu. Dediğim gibi yaptırabilirsiniz. Ha birde şu yok aşısız çocuklara da afedersin aşısız kuduz hayvanı muamelesi yapılmasınıda ayrı kınıyorum! Bir gün sizin masum çocuklarınızın bizimkilere bulaştırmayacağı ne malum hem? Ay gerçekten insan sinirden ne yapacağını diyeceğini şaşırıyor yeter seviyemi düşürdüm yeterince hepinize verdikleri kararlarda sağlıklı günler dilerim. Umarım ki herkesin tüm dünyadaki iyi kötü farketmeksiizn çocuklar iyi sağlıkla hoşgörüyle büyürler, siz bilinçsiz kalpsiz ve saygısız ebeveynlerine rağmeniyi günler
Salon hanımefendisi cizgimden çıktım, benim salonumda anca bu kadar hanimefendi olabildim aldhkskal4 duvar arasında yediğiniz içindir. Bir dahakine çatıya çıkmanızı öneririm. Böylece 4 duvarda kurtulmuş olursunuz.
o zaman sizde cahille sohbeti kesin, ya da ben önce davranayımYine soruyorum hanımefendi, benimle konuşarak neden seviyeniz düştü? Yine soruyorum hanimefendi ben neden bilinçsiz oldum? Neden saygısız oldum? Biliyorsunuz degil mi hakaret edebilen sadece sizler degilsiniz, benim de ban yemek pahasına gün ışığı görmemiş hakaret ve küfürlerim var ki edersem 3 gün rüyanızda görürsünüz. Cehaletinizin kokusu yaşadığım sehre kadar geldi cunku hakaret etmeden konusamayan birisiniz.
Kasımpaşaspor!o zaman sizde cahille sohbeti kesin, ya da ben önce davranayım