- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
Ah ah, dinlemiyor, okuduğunu da anlamıyor ve bize nefret saçıyor.Nokta atisi tebrikler
Bizi düşman sanıyor. Kalbim dayanmıyor artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah, dinlemiyor, okuduğunu da anlamıyor ve bize nefret saçıyor.Nokta atisi tebrikler
Sizin çocuğunuz aşısız diye benim çocuğuma bir hastalik bulaştırırsa bu kul hakkıdır. Sayenizde çocuklarımız büyürken çiçek hastalığından ölenleri göreceğiz yüzyıllar öncesindeki gibi.Siz ne kul hakkından bahsediyorsunuz ya?! Konuyu saptırmayın. Ben burda birilerini etkilemeye düşüncesini değiştirmeye çalışmıyorum. Sadece bir soru sordum bu beni ilgilendirir. Nasıl ülke meselesi ve ağır cezalara gelebilir bu konu pes !
Burda bir grup var her konuya bilgisi olmadan yazan kavga çıkarmak için konu arayan. Ben ne zaman konu açsam konudan başka her şeyi söylüyorlar alıştım sizde cevap bile vermeyin.Evet gerçekten gerekmediği sürece karşıyım. Boş yere verilen ilaçlara vs karşıyım. Bu benim kendi düşüncem, doktora da genel kontrolleri için götürüyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Doktora da gitmeyin ne demek ayrıca ? Burda güzelce bir soru sordum bilenler yardımcı olmak isteyenler için yani sizlik bir durum yok
Kendi hür özgür irademizle bedenimize birşey yaptırmak istemememiz kadar doğal ne var da yaptırım olsa diyorsunuz? Hiç bir çocuğumuz evladımız hasta olmasın duam bu..biraz daha iyi niyetli yorumlar yapsanız keşke yine de sağolun ..
Yeni geliştirilen bir aşı olsa endişenizi anlarım ama zamanında sizin de olduğunuz senelerden beri vurulan aşıları neden yaptırmak istemiyorsunuz? Ben evladımı o riske atmak istemem. Tehlikeli sonuçları doğabilir kendi bebeğiniz
Çok teşekkür ederim . Amacım polemik yaratmak değil, ama biraz fazla olmaya başladılar. Rabbim evlatlarımızı korusunBurda bir grup var her konuya bilgisi olmadan yazan kavga çıkarmak için konu arayan. Ben ne zaman konu açsam konudan başka her şeyi söylüyorlar alıştım sizde cevap bile vermeyin.
Facebook'ta daha çok grup var bu şekilde orda aratın. Benim oğlumda k vitamini hariç aşısız 1 kere antbytk bile kullanmdk şükür.
aşı bağışıklık güçlendirmek için değil o hastalığa yakalanmamak ya da yakalandıgında kolay atlatmak için. Antibiyotik bile kullanmadı ne alaka. Hepatit b olsa verem olsa çocuk felci menenjit olsa nasıl atlatacak nasıl bi bakış açısı bu. Özel aşılar var bunları yaptırmak ailenin isteğine kalmış ama diğer aşılar çocugun sağlıgı için gerekli. Rota aşısı yaptırmayan ailelerin çocukları yogun bakıma yatırılırken yaptıranlar daha hafif geçirdi örneğin. Bu aşılar yeni çıkan aşılar değil uzun yıllar yapılan aşılar. Mesela ben de ailemde corona aşısı olmadık güvenmedim olanların kendi kararı olmayanların da. Ama bu aşılar uzun yıllardır olan aşılar. Aşıdan sonra oldu diye anlatan hiç bir dayanagı olmayan yorumlara bakarak aşı şöyle yapıyor böyle yapıyor diyemezsiniz. Neye neyin sebep olduysa bilemezsinizBurda bir grup var her konuya bilgisi olmadan yazan kavga çıkarmak için konu arayan. Ben ne zaman konu açsam konudan başka her şeyi söylüyorlar alıştım sizde cevap bile vermeyin.
Facebook'ta daha çok grup var bu şekilde orda aratın. Benim oğlumda k vitamini hariç aşısız 1 kere antbytk bile kullanmdk şükür.
Bilime saygım var , saygısızlık yapmıyorum. Ama nasıl sizler ilaç vermeyi sevmiyorsunuz ki bunun tam tersi olanlar da var direk ilaca sarılan vs.. bu da aynı .. ben istemiyorum ama isteyenlere saygım var .. teşekkürlerMenenjit diye bir hastalık var. 1 günde öldürüyor. Nasıl alır insan bu riski anlamıyorum. Aşısını olup çocugunu korumak varken insan nasıl böyle bir konuda risk alır.
Doktorumuz da ben de çok ilaç vermeyi sevmeyiz. Ateş düşürücü kuşlandığımız bile sayılıdır. Hatta bir gün başka bir doktor ateş düşürücü vereceğiz deyince şaşırmıştım. Ne kendim için ne çocuklarım için elim ilaca gitmez. Ama ne aşılarını yaptırmak için bir dakika düşündüm ne doktorun verdiği antibiyotiği vermek için. Bilime saygı olmalı. Şu an farklı farklı virğsler piyasada, basit kızıl mikrobu güçlendi ingiltere de ve yurdumuzda ölümlere neden oldu.
Birde bizim zamanmzdaki aşılar diyorlar ya bizim zamanimzdaki aşılar içerikleri kim üretiyor bunlara kadar arastrdk, hangi ülkede hangi aşı politiksi var her şeyi ayrıntıya kadar arastrn biz. Siz Facebookta gruplarda bulursnz burdan linç team devam edecekÇok teşekkür ederim . Amacım polemik yaratmak değil, ama biraz fazla olmaya başladılar. Rabbim evlatlarımızı korusun
Ben ne okuduğumu anlıyorum, nefret de saçmıyorum.. tam tersi sizin gibi düşünmeyen sizin yaptığınızı yapmayan insanlara karşı siz suçlama yapıyorsunuz..teşekkürlerAh ah, dinlemiyor, okuduğunu da anlamıyor ve bize nefret saçıyor.
Bizi düşman sanıyor. Kalbim dayanmıyor artık.
Ben neden istemediğimi biliyorum ve tüm bunlar gerçekten hiç önemli değil Sağolun oraya da bir bakarımBirde bizim zamanmzdaki aşılar diyorlar ya bizim zamanimzdaki aşılar içerikleri kim üretiyor bunlara kadar arastrdk, hangi ülkede hangi aşı politiksi var her şeyi ayrıntıya kadar arastrn biz. Siz Facebookta gruplarda bulursnz burdan linç team devam edecek
İşte ben size yillarca arastrdgm şeyi burda anlatamam ki anlatmak da istemem. İsteyen araştırır kendi evladnz sonuçta.aşı bağışıklık güçlendirmek için değil o hastalığa yakalanmamak ya da yakalandıgında kolay atlatmak için. Antibiyotik bile kullanmadı ne alaka. Hepatit b olsa verem olsa çocuk felci menenjit olsa nasıl atlatacak nasıl bi bakış açısı bu. Özel aşılar var bunları yaptırmak ailenin isteğine kalmış ama diğer aşılar çocugun sağlıgı için gerekli. Rota aşısı yaptırmayan ailelerin çocukları yogun bakıma yatırılırken yaptıranlar daha hafif geçirdi örneğin. Bu aşılar yeni çıkan aşılar değil uzun yıllar yapılan aşılar. Mesela ben de ailemde corona aşısı olmadık güvenmedim olanların kendi kararı olmayanların da. Ama bu aşılar uzun yıllardır olan aşılar. Aşıdan sonra oldu diye anlatan hiç bir dayanagı olmayan yorumlara bakarak aşı şöyle yapıyor böyle yapıyor diyemezsiniz. Neye neyin sebep olduysa bilemezsiniz
Zorunlu da değil diyorsunuz O zaman doktorunuza söylersiniz yaptırmak istemiyorum diye yaptırmazsınızBen neden istemediğimi biliyorum ve tüm bunlar gerçekten hiç önemli değil Sağolun oraya da bir bakarım
Öyle yapıyorumZorunlu da değil diyorsunuz O zaman doktorunuza söylersiniz yaptırmak istemiyorum diye yaptırmazsınız
Boş yapmayın ..Her aşısız birey toplum icin risktir. Keske okullarda aşılı ve aşısız cocukları ayırsalar.
Cok riskli. Siz aşı yaptırmayın ama topluma da karistirmayin cocugu
Siz yeterince yapiyorsunuzBoş yapmayın ..
Saglik Bakanliginin sundugu bir asi protokolu var. Bunu uygulamayacak doktor ceza alir. Kendiniz uzerinizde istediginiz tasarrufunuz olabilir ancak kendi cocugunuz diye cocugunuza istediginizi yapamazsiniz. Ayrica toplum sagligi soz konusu. Kendi cocugunuzu korumak icin degil, baska cocuklari da (ve gebeleri de ) korumak icin asi oluyorsunuz. Hak yemek buradan kaynakli. Arkadas bu noktaya deginmis.Siz ne kul hakkından bahsediyorsunuz ya?! Konuyu saptırmayın. Ben burda birilerini etkilemeye düşüncesini değiştirmeye çalışmıyorum. Sadece bir soru sordum bu beni ilgilendirir. Nasıl ülke meselesi ve ağır cezalara gelebilir bu konu pes !