Daha çok çıkmasına yol açmazmı ? Azaltırmı arada kaldığım için yapmıyorumyüz çene iğneli diğer yerler için sir yaptır canım
Çenemde kalın çıkan 3-4 adet kıl oluyor onlar ağda ile alıyorum diğerlerine dokunmadım. Bi ara tüy sarartıcı kullanmayı düşündüm ama vazgeçtimCenenizi neyle aliyorsunuz ki? Cimbiz vs. ise kullanmayin. Cimbiz daha da yayar.
O zaman igneliyi dusunebilirsin. O kadar masrafli olacagini sanmam. Zaten cenede ne kadar kil olabilir ki? 3. seansa bile gerek kalmadan biterler. Agda harici ip de kullanabilirsin.Çenemde kalın çıkan 3-4 adet kıl oluyor onlar ağda ile alıyorum diğerlerine dokunmadım. Bi ara tüy sarartıcı kullanmayı düşündüm ama vazgeçtim
Birkaç yer ile görüşüp fiyat araştırıp yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum.Teşekkür ederimsakın tüy sarartsıcı kalınlaştıryor en kesin igneli
Zaten ağdanın içindeki şeker kıl köklerini besliyo. Cimbizda aynı şekilde metal olduğu için en iyisi ip ama ben kesin çözüm aradigim için igneliyi düşünmeye basladimO zaman igneliyi dusunebilirsin. O kadar masrafli olacagini sanmam. Zaten cenede ne kadar kil olabilir ki? 3. seansa bile gerek kalmadan biterler. Agda harici ip de kullanabilirsin.