Aşırı Tüylenme

dance29

Dance is my life
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
20
2
Herkese iyi akşamlar kızlar. Benim çenemde göbeğimde sırtımda ve birazda yüzümde tüylenme var . En çok çenemdekilerden rahatsız oluyorum çünkü en çok göze batan yer orası. Daha önce doktora gittim hormonlarla ilgili bir şey yok dedi. Annemde ise neredeyse hiç tüy yok. Napabilirim sizce?

Cenenizi neyle aliyorsunuz ki? Cimbiz vs. ise kullanmayin. Cimbiz daha da yayar.

Ha bir de eger imkaniniz varsa lazer epilasyon kesinlikle yaptirmayin. Cevremden yaptiranlari gordum Daha da yayilmis tuyler. İgneli epilasyon yaptirin 2-3 seansta kokten kurtulursunuz. İgneli en kesin cozum.

Lazere gidiyor eltim yüzünden daha doğrusu her yerinden Tek çare lazer sanırımPaket kampanyaları oluyormuş öle daha uyguna geliyormuş

ağda bence her halükarda çoğaltıyor mecbur kalıyorsun bi kere başladın mı sürekli yaptırmak zorundasın, iğneli epilasyon kesin çözüm lazer kesin değil ama iyi bi yerse etkili oluyor yüze iğneli vücuda lazer tabi uzmanlara sormakta fayda var rengine kalınlığına göre lazer siyah sert tüylerde etkili oluyor

ben karınca yumurtası bişeyinden krem kullanmıştım epilasyon sonrası sürülüyordu işe yaramıştı ama ucuz ve öyle sık kullanılmayan bir şey olduğundan içeriğini hiç araştırma gereği duymamıştım. o yüzden tavsiye ederken tereddüte düştüm siz bi araştırıp alerjiniz yoksa belki deneyebilirsiniz.

Çenemde kalın çıkan 3-4 adet kıl oluyor onlar ağda ile alıyorum diğerlerine dokunmadım. Bi ara tüy sarartıcı kullanmayı düşündüm ama vazgeçtim
O zaman igneliyi dusunebilirsin. O kadar masrafli olacagini sanmam. Zaten cenede ne kadar kil olabilir ki? 3. seansa bile gerek kalmadan biterler. Agda harici ip de kullanabilirsin.

O zaman igneliyi dusunebilirsin. O kadar masrafli olacagini sanmam. Zaten cenede ne kadar kil olabilir ki? 3. seansa bile gerek kalmadan biterler. Agda harici ip de kullanabilirsin.
Zaten ağdanın içindeki şeker kıl köklerini besliyo. Cimbizda aynı şekilde metal olduğu için en iyisi ip ama ben kesin çözüm aradigim için igneliyi düşünmeye basladim

Hormonlarda sıkıntı yoksa lazer yaptırabilirsin.
Ona imkanım yok diyorsan bir markanın yüz epilatörü var onu alabilirsin.

Polikistik over vs gibi jinekolojik hastalıklar da olabilir, önce endokrinolojiye git testleri tekrarlat (zamanı çok geçmiş test olmasın), endokrin uzmanı sorunun olup olmadığına tekrar bakar zaten, kadın doğuma giderek derdini anlat ultrason vs işini hallet.. Sorun çıkmazsa yine, dermatoloji uzmanı bulunan hastanelerdeki lazerlere git(pişman olmak istemiyorsan, güzellik merkezlerini önermem asla), dermatoloji uzmanı zaten sana uygun lazeri, dozu vs ayarlar kurtulursun tüylerden.

Buarada direkt iğneli değil, eğer lazerle seanslarca ilerleme göstermeyen inatçı tüyler varsa dermatologlar iğneliyi önerir. Ki lazer bile baya acıyor, iğneli daha da acı verir. Neyse dermatolog sana uygun olanı belirler, ağdaya vs bulaşma, sarartıcıya da bence. Makasla kısaltabilirsin biraz çenendekileri. Buarada yazın bronzlaşma, güneş kremiyle korun , lazer bronz cilde yapılamaz. Geçmiş olsun

Ben de lazer yaptidim 4 5 sene tertemiz di ama şimdi yavaş yavaş yine çıkmaya başladılar
Igneli yi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…