- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
-
- Konu Sahibi kucukpiraye
Bende menapozdan hormonlarla alakalı.yanı dr'a gorunmelıbayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
Dün dışarı çıkacaktık anne banyo yapsana ter kokuyosun biraz dedim dün yaptı bu sabah yine yanından geçilmiyor. bazı insan 3-4 gün yapmaz banyo yinede kokmaz ama annem günlükte yapsa koku gitmiyor. Bide kokmadığını sanıyor. Ben hiç ter kokmam ki diyor :/ Napılabilir ya? doktorluk birşey varmı sizce gidilmeli mi? nasıl başa çıkılır bu kokuyla? Benim annemi kırmadan hissettirmeden yapabileceğim birşey var mı?
Deotak kullansın . Yeşil bi kutusu var. Haftada bir kez duş alındıktan sonra kuru cilde güzelce masaj yaparak yediriliyor.bayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
Dün dışarı çıkacaktık anne banyo yapsana ter kokuyosun biraz dedim dün yaptı bu sabah yine yanından geçilmiyor. bazı insan 3-4 gün yapmaz banyo yinede kokmaz ama annem günlükte yapsa koku gitmiyor. Bide kokmadığını sanıyor. Ben hiç ter kokmam ki diyor :/ Napılabilir ya? doktorluk birşey varmı sizce gidilmeli mi? nasıl başa çıkılır bu kokuyla? Benim annemi kırmadan hissettirmeden yapabileceğim birşey var mı?
Şekerine ve tiroidine baktırsın şeker ve tiroidde terleme yapar.bayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
yok benimkide tombik ama aşırı kilolu değil 75 kilo:/Benim annem öyledir ama kilolu oldugu için. Yani annem 130 kg falan cabuk terliyo o yüzden.
Botoks yaptırsın.bayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
ay koktuguna bile inanmıyorki nası ikna edicem doktora gitmeye hic bilmiyorum.Şekerine ve tiroidine baktırsın şeker ve tiroidde terleme yapar.
Aile hekimine gidelim anne genel bir tahlil verelim arada sırada yaptırmamız gerek,Şeker,tiroid,kolestrol,b12 vitamini,kansızlık bunlara baktırmamız gerek ter için gidiyoruz demeyin genel kontrol deyin herkesin gitmesi gerek hatta beraber gidin.Aç karnına gitmesi gerek tahlile.ay koktuguna bile inanmıyorki nası ikna edicem doktora gitmeye hic bilmiyorum.
ay koktuguna bile inanmıyorki nası ikna edicem doktora gitmeye hic bilmiyorum.
NeresineBotoks yaptırsın.
Koltuk altına tabi ki...Komik bir şey değil bu ..Neresine
İşte aynı evde yaşıyoruz aynı şeyleri yiyoruz suyunuda normal içer yani. ama teri çok ağır kokuyor. Hep kokuyor bide. sabah banyo yaptırsa akşama kokuyor. yaslandığı kırkent kokmaya başlıyor diyorum siz düşünün:/Baharatlı mi yiyor yemeklerini ve az su mu içiyor
Baharatlı ağır yemek yemiyoruz ya evde. Hamur işi cok yiyoruz.Sebze yiyoruz. Hİç öyle baharatlı ağır yemek yemiyoruz. suyunuda normal içer aslında. yan koltukta oturuyo şuan mesela kokuyor :/bol su içmeye ve baharatlı ağır yemekleri azaltmaya teşvik edin, o sizin anneniz çekinmeyin koktuğunu söylemeye. anne sen son dönemde biraz garip kokuyorsun bir sağlık sorunun olabilir mi diyin. hani pis kokuyorsun ter kokuyorsun değil de teninde farklı bir koku var diyebilirsiniz.
Koltuk altına tabi ki...Komik bir şey değil bu ..