- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.469
- 31
- Konu Sahibi kucukpiraye
Bence komik..Koltuk altına tabi ki...Komik bir şey değil bu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence komik..Koltuk altına tabi ki...Komik bir şey değil bu ..
bayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
Dün dışarı çıkacaktık anne banyo yapsana ter kokuyosun biraz dedim dün yaptı bu sabah yine yanından geçilmiyor. bazı insan 3-4 gün yapmaz banyo yinede kokmaz ama annem günlükte yapsa koku gitmiyor. Bide kokmadığını sanıyor. Ben hiç ter kokmam ki diyor :/ Napılabilir ya? doktorluk birşey varmı sizce gidilmeli mi? nasıl başa çıkılır bu kokuyla? Benim annemi kırmadan hissettirmeden yapabileceğim birşey var mı?
Ayy kiyamam yaaBaharatlı ağır yemek yemiyoruz ya evde. Hamur işi cok yiyoruz.Sebze yiyoruz. Hİç öyle baharatlı ağır yemek yemiyoruz. suyunuda normal içer aslında. yan koltukta oturuyo şuan mesela kokuyor :/
GEçen gün konuştum. Anne sen çok terliyosun terin kokuyo banyo yapmadan çıkma dışarı yada günlük banyonu yap dedim. Ben hiç ter kokmam dedi. Sonra o gün inattan heralde yapmadı banyo bende üstelemedim. ertesi gün yaptı bi kaç günde hergün yıkanmaya başladı sonra geri bozdu. İki gün yapmayınca dayanamıyorum ya. Banyoya giriyo çıkıyo banyoya hemen sinmiş oluyo koku. heralde havludan falan. Baya çile çekiyorum ama kırıldıgı içinde üsteleyemiyorum
Giyiyor giyiyor. Banyodan sonra eski kıyafetini asla giymez. Bide baya uzun kalıyor banyoda. Zaten cıkınca mis gibi şampuan kokuyor. Ama akşamaa.. yine kokuyor. Çokta dikkatsiz değil aslında en gec 3 günde yapıyor banyosunu. Takipteyim resmen :) zaten 3. Gün ben söylüyorum. Ay öyle ağır koku ki kedime sarılmış kedim kokuyor yaBanyo yapıyor ama temiz giysi giyiyor mu ? Yoksa yine aynı giysileri mi giyiniyor ?
Bir de banyoda iyice sabunlanmıyor olabilir,öylesine bir su dökünüp çıkıyordur belki.
Yani yok . Aylardır var bu durum. Ama cok eskiden yoktu. Tam ne kadardır var bilemedim. Belki 1 yıldır böyleyani daha önce yoktu... yeni basladı bu sorun öyle mi...
Yok pek doktora gitmez acaba guatr falanın başka belirtisi varmı yönlendireyim?Tiroit degerlerine baktırdımı hiç guatr vs o da yapar koku
Ya evet kv olunca uyarması zor:/ bende annemi uyarmak isyorum bazen aşırı koktugu günlerde karşıdaki insanın kokuyu farkettiğini farkediyorum annem için üzülüyorum hem çekiniyorum. söyleyince bozuluyo ama ya gecen benle cok konuşmadı söyledikten sonra durgundu biraz. ama napıyım . Hem benim evim iki karış kaçacak yer olmuyo hem koltuga kanepeye banyodaki havlulara siniyo kirlilikten koku geliyo ardiyeye koydum bende camaşırlar yıkanana kadar. En azından bişey bilsem bi ilaç olur bi koku giderici bişey olur, şampuanın içine koyarım azcık. Eğer öyle bi madde varsa.Ay benim kv demde oyle ben diyemiyorum hoş kendide cok sik banyo yapmıyor... bence siz uyarin hep nasıl engellenir bilmiyorum... annem resmen kokmuyor ama ben de olur uzun kollu giyince
yani daha önce yoktu... yeni basladı bu sorun öyle mi...
Bide ben ayrı yaşıyorum. Annem yaşadıgım şehre ara sıra geliyo kalmaya o nedenle hergün yaşadığım bi problem değilde. Mesela bi süredir sıksık geliyo. Sıkıntılandım bendeYani yok . Aylardır var bu durum. Ama cok eskiden yoktu. Tam ne kadardır var bilemedim. Belki 1 yıldır böyle
Ay benim ananemde misss gibi kokar kafamı gömüp kadını koklayasım gelir hep. nası beceriyosa. Kızı anasına cekmemiş.benim anneannem her sabah ve duştan sonra eklem yerlerine pudra sürer, şu bebeklere sürülenden.
bunu sürmesem leş gibi kokarım yanıma yanaşmazsınız der. ben hiç ter koktuğunu görmedim hep yumoş gibi kokuyor. belki bunu bir deneyebilirsiniz
koltukaltı, dirsek içleri, kasık, diz arkaları...
Ya evet kv olunca uyarması zor:/ bende annemi uyarmak isyorum bazen aşırı koktugu günlerde karşıdaki insanın kokuyu farkettiğini farkediyorum annem için üzülüyorum hem çekiniyorum. söyleyince bozuluyo ama ya gecen benle cok konuşmadı söyledikten sonra durgundu biraz. ama napıyım . Hem benim evim iki karış kaçacak yer olmuyo hem koltuga kanepeye banyodaki havlulara siniyo kirlilikten koku geliyo ardiyeye koydum bende camaşırlar yıkanana kadar. En azından bişey bilsem bi ilaç olur bi koku giderici bişey olur, şampuanın içine koyarım azcık. Eğer öyle bi madde varsa.
Hatta banada öyle bi huy geldiki acaba bendede varmıdır dışarıya kokuyomuyumdur diye sürekli kendimi kokluyorum .