aşırı silik gebelik testi

ecemmsssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
18
5
1
32
Bu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgi
IMG_2778.webp

Merhabalar herkese. Bugün test yaptım ve maks iki saat bile olmayan bir idrarla eşim rüya görmüş etkilendim bide akıntım vardı günlerdir şüpheleniyordum çıkmaz ama bakayım dedim tam 3 dakikada çıktı resmini ekleyeceğim atacağımdan daha pembe normalde. Şok oldum ama korktum ya yalanciysa diye bu süreçte o kadar çok yalancı pozitif olayı oldu ki ama düşündüren ilk 3 dk olması ve days doctor olması

Eklentiler

• IMG_20250330_080621.webp
    IMG_20250330_080621.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 97
Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
o akıntı adete kaç gün kala gelmişti acaba? Şuan akıntınız var mı? Bu arada hayırlı olsun 🧿

Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
baska marka test denediniz mi

Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Artımed yalancı pozitif çıkabiliyor başka markayla test tekrarlayın bence

Evettt çok sancım oluyor ama şükürler olsn yükselmiş
Masallah çok güzel artmış eğer çalışmıyorsanız bol bol yatıp dinlenin kendinizi çok yormayın tutunmaya çalışıyodur ağrılar ondan kaynaklı olabilir bende bel ağrısı yaşamıştım ara ara kasıklarda batma oluyordu

Masallah çok güzel artmış eğer çalışmıyorsanız bol bol yatıp dinlenin kendinizi çok yormayın tutunmaya çalışıyodur ağrılar ondan kaynaklı olabilir bende bel ağrısı yaşamıştım ara ara kasıklarda batma oluyordu201 den
2 nisan 201
7 nisan 1080 artış iyi mi gerçekten emin olamadım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah sancım fazla olduğu zamanlar korkuyorum olumsuzluk olcak diye

Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
Sunu görmek gerçekten çok garip hissettirdi, ben de aynı şekilde rüyamda gördüm baya suratına bakıp yani ne güzel bir şey yapmışız diyordum kocama ve hamilelikle ilgili bir düşüncem dahi yoktu, Ocak ayında da aynı şekilde rüya gördüm fakat yüzünü görmemiştim bebeğin ve o düşükle sonuçlandı hamile olduğumu dahi bilmiyordum bu sefer ki rüya daha etkiledi beni tabi regl falan da gecikince bir baktım pozitif gerçekten ilginç geldiği için paylaşmak istedim

2 nisan 201
7 nisan 1080 artış iyi mi gerçekten emin olamadım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah sancım fazla olduğu zamanlar korkuyorum olumsuzluk olcak diye
Bence gayet iyi 4 nisanda 400 çıkmalıydı 6 sında 800 olması lazımdı siz 7 nisanda kan vermişsiniz 1080 çıkmış bence fena değil ama bu kadar uzun aralıklı vermeyin kanı 2 günde bir verin daha sağlıklı

Back
X