aşırı silik gebelik testi

ecemmsssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
13
2
1
32
Bu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgi
IMG_2778.webp

Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Kan verin var gibi yada başka marka ile testi tekrarlayın

Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Evet yalancı pozitif çıkaran bir marka ama bu hamile olduğunuz zaman negatif çıkarır demek değil hamileyseniz de böyle çıkar bu sebeple kimse net bir şey diyemez bu konuda en iyisi siz baska marka bir test alın ama testi mutlaka en az 2 3 saat bekleyen idrarla yapın. Çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğim gün days doctor ile yaptım elimde başka yoktu pozitif çıktı ama yalancı pozitif çıkaran bir marka diye baska marka aldım ve hemen su içip yaptım hiç beklemeden negatif çıktı değilim diye üzüldüm hatta days doctor markasını bu sefer şikayet etmeyi kafaya koymuştum meğer hamileymişim

Aslında şöyle bir durum var artımet test yalancı pozitif çıkarmıyor ben gebeliğimi bu test öğrenmiştim yani kaset testi olandan sadece 2-3 dakika içinde çıkan testleri baz alın 5 dakikadan sonrasını kuruma çizgisi çıkartıyor yalancı dedikleri o aslında

Evet yalancı pozitif çıkaran bir marka ama bu hamile olduğunuz zaman negatif çıkarır demek değil hamileyseniz de böyle çıkar bu sebeple kimse net bir şey diyemez bu konuda en iyisi siz baska marka bir test alın ama testi mutlaka en az 2 3 saat bekleyen idrarla yapın. Çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğim gün days doctor ile yaptım elimde başka yoktu pozitif çıktı ama yalancı pozitif çıkaran bir marka diye baska marka aldım ve hemen su içip yaptım hiç beklemeden negatif çıktı değilim diye üzüldüm hatta days doctor markasını bu sefer şikayet etmeyi kafaya koymuştum meğer hamileymişim

Gebelik yoksa var göstermişse bu çok üzücü. İnsanlar nasıl stresle yapıyor o testleri. Bana gelince Sabah yaptığım testin fotoğrafını 5. Dk da çektim ama yine de farklı marka ile deneyeceğim.

Aslında şöyle bir durum var artımet test yalancı pozitif çıkarmıyor ben gebeliğimi bu test öğrenmiştim yani kaset testi olandan sadece 2-3 dakika içinde çıkan testleri baz alın 5 dakikadan sonrasını kuruma çizgisi çıkartıyor yalancı dedikleri o aslında
5 dk içinde baktım fotoğraftaki gibiydi farklı bir marka ile deneyeceğim yine de

Bende şuan ki gebeliğimi artimed marka testle öğrendim adetime 5/6 gün varken ama dediğiniz gibi aman yalancı sonuç diyip sallamadım sonra başka başka marka testleri yaptığımda her geçen gün silik çizgi koyulaşmaya başladı adetimin gecikmesini bekleyip kan verip teyit ettim hakkınızda hayırlısı istiyorsanız inşallah gebelik vardır testlerimide ekledim

Eklentiler

• C5F887BA-49B8-4987-B1BF-1F0D7E8C8585.webp
    C5F887BA-49B8-4987-B1BF-1F0D7E8C8585.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 47
  • D2AE1E0F-EB36-4D7F-B5CF-4C2B3A43DB58.webp
    D2AE1E0F-EB36-4D7F-B5CF-4C2B3A43DB58.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 46
Bende şuan ki gebeliğimi artimed marka testle öğrendim adetime 5/6 gün varken ama dediğiniz gibi aman yalancı sonuç diyip sallamadım sonra başka başka marka testleri yaptığımda her geçen gün silik çizgi koyulaşmaya başladı adetimin gecikmesini bekleyip kan verip teyit ettim hakkınızda hayırlısı istiyorsanız inşallah gebelik vardır testlerimide ekledim
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn hayırlı olsuun 🌸
Bu süreçte gebelik belirtisi var mıydı?

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn hayırlı olsuun 🌸
Bu süreçte gebelik belirtisi var mıydı?
Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım

Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
Vaay keşke ben de görebilsem aşırı tedirginim kendimi dinlemeye başladım acaba gebelik var mı diye.
Akşam eve gelince baktım çizgi belirginleşmiş

Eklentiler

• IMG_2781.webp
    IMG_2781.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
Şuan elimde test ne yazık ki yok gün içinde de alamadım. Bu sabah yaptım bu testi ilk 5 dk içinde aşırı silikti bugün akşam gelince de bu şekilde belirginleşmiş 2. çizgi
Bence yarın tekrar alın test yapın tekrar bir kaç gün kendini evde yapın baktınız koyulaşıyor kanla teyit edersiniz

Back
X