Aşırı rezil oldum

Ben dalginken banada oluyor ya da bir şey düşünüyorsam ve o an biri bir şey dediyse çok saçma tepkiler verebiliyorum.
Misal eve gelen misafirlerime hoşbulduk demem.
Ya da ben hastayken ziyarete gelene hoşgeldin degil geçmiş olsun demem.
Böyle coook anım var ne yapayım bende böyleyim

olur oyle seyler
Ben bazen calan kapiya kim o?demek yerine alo diyorum mesela.
Ya da velilerim cocuklari sinifa birakip iyi dersler dediginde size de iyi dersler diyorum.
Bir kere de lise sondayken gizli gizli siranin altindan sevgilimle mesajlasiyordum. O sira matematikci soru yazmisti. Onu cozdum. Mesaj geldi askimli falan. Onu okudum bi guzel. Derken soruyu cozmek icin elimi bir kaldirdim ki hocam diyecegim yerde coluklu cocuklu adama sinifin ortasinda askim diye bagirmistim Domatese donmustum. Adamin yuzune bakamadim 2-3 ay
Amaan can sagligi olsun napalim. Kafa arada gidip geliyor hepimizde

Bu normal dalginlik
Bak rezillik söyle olur bir gün otobusteyim kalkmamla kafamı tak diye demire vurmam bir oldu tek ses benden çıkıyor herkes şaşkın ben kendi kendime kahkahayi bastım herkes bana bakıyor o otobüsten nasıl indim bir ben bir allah biliyor

amaaan burda bırsey mı alemsınız ya
benım evıme mısafırlerım gelmıstı esımın amcası yengesı
bana bır ıs teklıfı gelmıstı ondan bahsedıyordum sızde tanırmısınız dıye kısının ısmını verıyorum
bır an unuttum sızde tanırmısınız dedıgım kısı yegenlerıydı sence tanırmıyız ? tanıyor olmalıyız ? dedıler aaaa dedım dogru benden de ıyı tanırsınız yegenınızdı dımı demıstım

bırde ben amelıyat olmustum gecmıs olsuna gelenlere hosgeldınız dıyecegıme gunayydınn gunaydınn demıstım

olur oyle seyler daha beter potlarım varda soylemeyeyım hıc onları

Bak gece gece bebegin altini degistireyim derken altini acmamla ustume kaka yapmasi bir oldu. Tabi orayi burayi temizlerken uykum kacti. Aklima arkadasimin basina gelen bir rezillik geldi.

Universitedeyiz. Ders kitaplarimiz hep fotokopi ve kenarlari spiralli olanlardan. Bir gun yine dersten ciktik eve gidecegiz sanirim. Fakulteden ciktik yuruyoruz. Tabi kalabalik, gelen gecen bir suru ogrenci. Baktik arkamizdan bizim arkadas bagiriyor. Kizlaaaar, siz gidin ben spiral taktirip gelecegiiim yazik, yavrum kitaptan bahsediyor ama biz anlamadik sanip birkac kez de tekar ediyor. Sonrasinda baya dalgasinu gecmistik.

Terfileri açıklamak için gelen şirket patronuna toplantı sonrası gitmek için kapıya yönelirken hosgeldiniz demişliğim var.
Yolunu nasıl gözlemişsem artık
Sabahladığım dönemlerde sabahları iyi geceler iş çıkışı günaydın demişliğim de var.
Ee olsun okadar şaapmamak lazım

Ben kendi kınamda halay çekerken düşmüştüm popo üstü oturmuştum

‘Kim bilir neyi düşünüyordu da bu kadar daldı, korkuttum kadını’ diye üzülürdüm. Hiç rezil olmamışsınız. Kafanıza takmayın boşuna.

Aşırı rezillik durum bu mu yav? Sülalenin kızlarının yanında erkek sineğe hoş bakmayan büyük amcaya dil sürçmesiyle aşkım demişliğim var. Hala hayattayım. Siz de atlatabilirsiniz bence.

İnsanlık hali.. Dalgınlık. Rezil olacak bir durum yok bence kasmayın bu kadar :)

Bende bir kere sunnet dugunune gittim dügün sahibi geldi sordu falan sarmalar sarmislar pilav tavuk salata hersey vardi kadin beni sordu falan yanimda baska bir kadin vardi Almanca "tirnaklarin cok guzel olmus"
Görseniz tirnaklar cok uzun desen yaptirmisti üstüne bende ne edersem iyi "siz bu yemekleri bu tirnaklarlami yaptiz ayy ben yemem cok kötü icimden disari aktarmisim kadinda "merak etme herkes eldivenli deyip kizdi yanimdan kalkti

Hazir konu acilmis kirdigim potlari anlatayim "esimin dayisina BABA demisligim var"
Halam evleniyordu 30 un üstüydü ben o zamanlar 14 yasindayim tabi kuzenim beenden yasca Büyuk agliyor teselli edeyim derken dedigim suydu"ayy aglama evde kalsaydi dahami iyiydi
Bir günde bi ögretmen hakkinda cok kötü konustum meger ögretmen arkamdaymis market cikisi bir sey unuttum ve bu ikinci kez oldugu icin hirsiz durumuna düstüm
En son buydu suan asiri dikkat ediyorum

Bende anlatmak istedim. Geçenlerde başka şehirde yaşayan akrabalarımız aradı size geliyoruz diye. Akrabamızın oğlu bizim yaşadığımız şehirde subaymış biz tabi hiç tanışmamıştık daha önce. Neyse geldiler yemek çay vs derken kalkalım dediler. Bizde uğuluyoruz bu arada yine gelin her zaman bekleriz vs diye. Akrabamızın oğlu çıkıyordu herşey için teşekkürler dedi. Ben ne desem beğenirsiniz “ellerinize sağlık hepsi çok güzeldi ” herkes gülüştü ve çıktılar. Çocuğun söyleyeceği şeyleri kendimce tahmin edip sesli olarak aktardım sanırım yani başka bi açıklaması olamaz rezil oldum

Dert arıyorsunuz herhalde Güler geçerdim hiç takılmam pek çok kez yaşanıyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…