Ona rezil olmak denmez ay. Seksi olmak denirAşırı rezil olmak deyince yolun ortasında düğmeniz koptu, pantolonunuz dizlerinize indi ve iç çamaşırı giymeyi unuttunuz sandım.
Bir şey olmaz, hatırlamaz bile.
E sen neden düzeltiyorsun ki? Söyle kendileri düzeltsinAy sanki toplum için de eteğin poponun arasına sıkışmış da kadın gelip elbiseyi popondan ayırmışne bu mahçubiyet çok komik bi an. ben çok güldüm okurken. Örnek verdiğim durumdan bu hafta 2 kadını kurtardım. 1.si nikah salonundan çıkarken şık giyimli bi hanfendünün elbisesi poposunun arasına girmiş! Hemencik itinayla düzelttim tabii kadın tebessüm ederek teşekkürünü bildirdi 2.side sağlık ocagindaydim bi teyzoşun diz üstü hırkası, tuvalete gitmiş olmalı ki pantolonun arasın da kalıvermiş tabii kahraman ben onu da itinayla düzeltiverdim teyzoşda sarılıp öperek teşekkür etti
E sen neden düzeltiyorsun ki? Söyle kendileri düzeltsin
Bunda ne var ki..bu cok insani bi sey, dalinca olur boyle şeyler, hepimiz yapiyoruz ki. O kisi bunu coktan unutmustur bile..Kızlar bugün çalıştığım yerde oturuyordum. Öğle arkasındaydık telefona dalmıştım. Bir yandan da akşam gelecek misafirlerimi menümü nasıl ağırlayacağımı düşünüyordum. Bu dünyadan kopmuştum yani
Sonra birden arkadan bir müşterimiz sokulup nasılsınız x hanım dedi. ben donakaldım sanki uykudan uyanmış gibi oldum o kadar dalmışım yani..Ve kadının nasılsın sorusuna ne cevap verdim dersiniz :hoşbulduk
Bir kaç saniye içinde kendime geldim ağzımdan çıkana şok oldum. Kıpkırmızı oldum. ya ne diyorum ben şaşırdım birden dedim. o da olsun ya dedi güldü. nasılsınız falan dedi başka konuya girdi konuştuk ettik kadın gitti ama benim bu olay sabahtan beri bu aklımdan çıkmıyor
Bu saçmalık nasıl yaşandı bilmiyorum . Normalde o kadınla çok iyi pozitif bir ilişkimiz vardı. Bütün karizmam sıfırlandı bir aptal gibi görüyordur beni muhtemelen..
Zaten arada çok Nadir konuşurken takıldığım kekelediğimde oluyor. Bu olayı mesela aylarca unutamıcam kadını her gördüğümde yerin dibine geçicem
Siz böyle biriyle karşılaşsanız ne düşünürdünüz . Kadın bunu kısa zamanda unutur mu sizce
Siz hiç böyle aşırı saçma şeyler yaptınız mı çok üzgünüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?