• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı rezil oldum

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Kızlar bugün çalıştığım yerde oturuyordum. Öğle arkasındaydık telefona dalmıştım. Bir yandan da akşam gelecek misafirlerimi menümü nasıl ağırlayacağımı düşünüyordum. Bu dünyadan kopmuştum yani

Sonra birden arkadan bir müşterimiz sokulup nasılsınız x hanım dedi. ben donakaldım sanki uykudan uyanmış gibi oldum o kadar dalmışım yani..Ve kadının nasılsın sorusuna ne cevap verdim dersiniz :hoşbulduk🤣🤣

Bir kaç saniye içinde kendime geldim ağzımdan çıkana şok oldum. Kıpkırmızı oldum. ya ne diyorum ben şaşırdım birden dedim. o da olsun ya dedi güldü. nasılsınız falan dedi başka konuya girdi konuştuk ettik kadın gitti ama benim bu olay sabahtan beri bu aklımdan çıkmıyor

Bu saçmalık nasıl yaşandı bilmiyorum . Normalde o kadınla çok iyi pozitif bir ilişkimiz vardı. Bütün karizmam sıfırlandı bir aptal gibi görüyordur beni muhtemelen..

Zaten arada çok Nadir konuşurken takıldığım kekelediğimde oluyor. Bu olayı mesela aylarca unutamıcam kadını her gördüğümde yerin dibine geçicem

Siz böyle biriyle karşılaşsanız ne düşünürdünüz . Kadın bunu kısa zamanda unutur mu sizce

Siz hiç böyle aşırı saçma şeyler yaptınız mı çok üzgünüm çokkk

Bi keresinde eskiden komşumuz olan bi abinin beyaz eşya dükkanına girdim. Eşimle bir arkadaşım daha var yanımda.

Beyaz eşya alacağız.

Iceri girdik. Adam bizim geleceğimizi biliyordu. Ama biraz soğuk karşıladı.
Ben de ortami isitmak icin bir iltifal edeyim dedim. Görmeyeli seneler olmuş diye dedim ki "aa ne kadar yaslanmışsıniz,taniyamadım sizi".

Adam şok😱😱😱

Aslında hic degismemissiniz diyecektim. Ama gayriihtiyari bunlar döküldü ağzımdan.

Neyse adam beyaz eşyada 1 kuruş pazarlık etmedi. O sebeple süklüm püklüm geri çıktık 🤣🤣 başka yerden aldık.

Dur bende bisey yaziyim da gülün.
Bir gün elime tesbihi aldim Allahümme sallı ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammet diyorum.
Tabi sessiz söylüyorum bunu. Neyse biri o anda ,sana falanin selami var dedi bende bağırarak başladım Allahümme diye soylemeye. :)
:) alt tarafı aleykum selam dicem falan:) takılma yani

Ay sanki toplum için de eteğin poponun arasına sıkışmış da kadın gelip elbiseyi popondan ayırmış 🙂 ne bu mahçubiyet çok komik bi an. ben çok güldüm okurken. Örnek verdiğim durumdan bu hafta 2 kadını kurtardım. 1.si nikah salonundan çıkarken şık giyimli bi hanfendünün elbisesi poposunun arasına girmiş! Hemencik itinayla düzelttim tabii kadın tebessüm ederek teşekkürünü bildirdi 🙂 2.side sağlık ocagindaydim bi teyzoşun diz üstü hırkası, tuvalete gitmiş olmalı ki pantolonun arasın da kalıvermiş tabii kahraman ben onu da itinayla düzeltiverdim teyzoşda sarılıp öperek teşekkür etti :rolleyes:

Son düzenleme:
Ay ben de yazıcam, benim de şöyle oldu pazarda tatlı bi teyzeyle reçel muhabbeti açıldı sağolsun bana tarif verdi. Ayrılırken kolay gelsin dedim sonra bi an düşündüm niye kolay gelsin dedim ki diye ardından bi de hayırlı işler deyip olayı zirvede bıraktım. Yol alırken de kendi kendime söylenip durdum 🤦‍♀️

Ay sanki toplum için de eteğin poponun arasına sıkışmış da kadın gelip elbiseyi popondan ayırmış 🙂 ne bu mahçubiyet çok komik bi an. ben çok güldüm okurken. Örnek verdiğim durumdan bu hafta 2 kadını kurtardım. 1.si nikah salonundan çıkarken şık giyimli bi hanfendünün elbisesi poposunun arasına girmiş! Hemencik itinayla düzelttim tabii kadın tebessüm ederek teşekkürünü bildirdi 🙂 2.side sağlık ocagindaydim bi teyzoşun diz üstü hırkası, tuvalete gitmiş olmalı ki pantolonun arasın da kalıvermiş tabii kahraman ben onu da itinayla düzeltiverdim teyzoşda sarılıp öperek teşekkür etti :rolleyes:
E sen neden düzeltiyorsun ki? Söyle kendileri düzeltsin😄

Siz rezillik görmemişsiniz. Bi anlatayım k.k. Rezillik görsün :)))

bundan 3 5 sene önce tatile gitmiştik. Oğlum küçüktü havuzdan çıktı, uykusu geldi mızlanıyodu. Aldım kucağıma çıktım odaya. Allah ım kart bi türlü açmıyo kapıyı. O ara kat sorumlusu geldi, bi sorun mu var, yardımcı olayım dedi. Kapı açılmıyor dedim. Doğru yerde olduğunuza emin misiniz dedi. Heralde ne saçmalıyorsunuz siz, başkasının odasında napayım dedim. Adam kapıyı açtı, valizler farklı, eşyalar farklı, bigün önce de odamızda kırkayak çıkmıştı değiştirilmesini istemiştik. Ona dayanarak ben tam gaz başladım carlamaya. Siz bize sormadan nasıl değiştirirsiniz odamızı, eşyalarımızı nasıl toplarsınız? Ben böyle rezillik görmedim, ne biçim otel burası, bi de 5 yıldızmış falan çemkiriyorum adama. Bu arada aradım babamı, "baba kart bozulmuş yeni kart al da gel, çocuk üşüdü sinirim bozuldu " demiştim.

O an babam aradı kızım ben geldim sen nerdesin diye. Odanın önündeyim, asıl sen nerdesin dedim. Kızım ben 5.kattayım sen hangi kattasın dedi bi de baktım 4.kattayım. Baba geliyorum kapat dedim :KK70: adama döndüm olur böyle şeyler ya insanlık hali.. Hadi size kolay gelssiinnnn diyerekten merdivenlerden koşar adım çıkmıştım, tabi adamcağız çok efendi tabi efendim olur öyle çocukla diyor tebessüm ediyordu :KK70: aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum.

Kızlar bugün çalıştığım yerde oturuyordum. Öğle arkasındaydık telefona dalmıştım. Bir yandan da akşam gelecek misafirlerimi menümü nasıl ağırlayacağımı düşünüyordum. Bu dünyadan kopmuştum yani

Sonra birden arkadan bir müşterimiz sokulup nasılsınız x hanım dedi. ben donakaldım sanki uykudan uyanmış gibi oldum o kadar dalmışım yani..Ve kadının nasılsın sorusuna ne cevap verdim dersiniz :hoşbulduk🤣🤣

Bir kaç saniye içinde kendime geldim ağzımdan çıkana şok oldum. Kıpkırmızı oldum. ya ne diyorum ben şaşırdım birden dedim. o da olsun ya dedi güldü. nasılsınız falan dedi başka konuya girdi konuştuk ettik kadın gitti ama benim bu olay sabahtan beri bu aklımdan çıkmıyor

Bu saçmalık nasıl yaşandı bilmiyorum . Normalde o kadınla çok iyi pozitif bir ilişkimiz vardı. Bütün karizmam sıfırlandı bir aptal gibi görüyordur beni muhtemelen..

Zaten arada çok Nadir konuşurken takıldığım kekelediğimde oluyor. Bu olayı mesela aylarca unutamıcam kadını her gördüğümde yerin dibine geçicem

Siz böyle biriyle karşılaşsanız ne düşünürdünüz . Kadın bunu kısa zamanda unutur mu sizce

Siz hiç böyle aşırı saçma şeyler yaptınız mı çok üzgünüm çokkk
Bunda ne var ki..bu cok insani bi sey, dalinca olur boyle şeyler, hepimiz yapiyoruz ki. O kisi bunu coktan unutmustur bile..

Ben de el şıkışırken kendini tanıtıp adını söyleyen birine hoşbulduk demiştim.
-Merhaba benim adım Burak
-Hoşbuulduuk
-.....
-.....

Kız kardeşi püskürerek gülmüştü bir de. O an ben de çok utanmıştım ama siz yine toparlamışsınız. Biraz zaman geçsin arada hatırlar gülersiniz :)

Dün gece veli toplantısı vardı oğlumun okulunda, müdüre hanımla sık sık aktivetelerde karşılaştığımız için ilişkimiz samimi. Ona doğru ilerledik konuşarak kadın bana bakıyor duyuyor ama ben konuştukça gözleri büyüdü. Sonunda benden özür dileyerek Türkçe bilmediğini söyledi. O anda fark ettim tamamen Türkçe konuştuğumu 😂😂😂😂 beni hiç unutmucak artık 😁😁😁

Back