- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Hayatsahnem
bence doktora gitmelisin, yoksa daha kötü bir duruma gelebilirsin, durum küçükken önlem al derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende bunları yaşıyorum kendi cenazem de yakınları mı düşünüp aglıyorum yada onların öldğgünü düşünüp aglıyorumCanım merhaba ben de birkaç sene önce yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta geceleri oturup ağlıyordum bu yüzden ve asla uyuyamıyordum ölüm aklımdan çıkmıyordu eşimin annemin diğer sevdiklerimin cenazelerini düşünerek ağlıyordum ya da kendi cenazemde onları düşünüp. Şehrimde bulunan çok iyi bir psikiyatra gittim ve ileri derece panik atak teşhisi kondu buna göre ilaç tedavisi ve düzenli kontrol verdi. O ilaçlar ve doktorum bana o kadar iyi geldi ki şuan o yaşadıgım duygulardan hiç eser yok sakın psikoloğa ya da psikiyatra gidersem bir şey değişmeyecek diye düşünme yaşayan biri olarak kesinlikle gitmeni öneriyorum aksi takdirde tek başına aşabileceğin bir problem değil bu yaşayan bilir. İnsan kafayı yemiş gibi oluyor. Hayatı kendine zehir etme asla.
Evet bende aynı şeyleri yaşadım 7 8 yıl önce ve nasıl kendi kendime yendigimi yazdıklarınızı okuyunca hatirladimBende de olum korkusu vardi. Yemek yerdim bogazima takildi zannederdim. Bastan asagiya titrerdim, tansiyonum duserdi. Baya bir zaman, hatta birkac yil ugrastim bunla. Bazende nefesimi kontrol ederdim az mi diye boyle psikolojik hareketler iste. Ama doktora gitmeden yendim. Artik yemek yerken bogazima mi takildi diye dusunmuyorum. Cunku diyorumki kuruntu yapiyorsun, bogazina takilmadi sen oyle hissediyorsun diyorum kendime. Oyle derken gecti sonradan.
Evet bende aynı şeyleri yaşadım 7 8 yıl önce ve nasıl kendi kendime yendigimi yazdıklarınızı okuyunca hatirladim
Derin nefes alıp veriyordum rahatlayana kadar
Sonra kendime telkin veriyordum kokrtuum ve düşündüğüm.seylerle ilgili..
Öyle öyle azaldı ve geçti.
Allah kimseye yasatmasin çok kötü bir durum ve inançla da pek ilgisi yok bence bazen yaşanan büyük sorunlar ve içe kapanık bir insan olmak bunlara yol açabiliyor.
Aynen bende bunları yaşıyorum kendi cenazem de yakınları mı düşünüp aglıyorum yada onların öldğgünü düşünüp aglıyorum
Aynen... herkese sıkıntı veriyorum..... üzüyorum..Bende de tam tersi hiç yok.. Ölsem de herkes her şey bir rahatlasa hatta...
Evet panik atak var okb var birdePanik atak mı var