Aşırı miskinlik

balık burcu musunuz

kendini sınavdan sonra uzun bir tatil yapacağım diye motive et. ben sözel derslerin her şekilde yetişeceğini düşünüyorum. ortaya bir şey çıkarmıyorsun sonuçta sadece öğreniyorsun. kpss tarihinin ygs-lys den farkını inan bilmiyorum ama ben lysye 1 ay kala edebiyat-tarih-coğrafya çalışmıştım artık fen ve matematik bitmişti. baya bir şeyler çıkardım üstelik lisede hep uyurdum o derslerde.

konu anlatım videoları filan çok fazla var sanırım piyasada, bence dişini bir ay sıkarsan yapabilirsin. başarılar. :)

Aynisiyim. Ben de konu acicaktim hatta bugun. Yapmam gereken bir suru onemli sey var. Erteleme hastaligina yakalandim ve bu kendimi bildim bileli boyle

yaşın çok genç. başlarda böyle olması çok normal. hepimize belli dönemler bıkkınlık çöküyor. geleceğe dönük adım atmak da seni korkutuyor olabilir. zamanla düzeleceğine inanıyorum. ama şu süreçte bence kendini motive edecek şeyler bul. ve kendini spor yapmak için zorla. spor yapmak üzerindeki tüm negatifliği ve pasifliği atacaktır. bir kez dene. bak gör bakalım yarım saatlik spor sonrası farklılığa.

Vitamin takviyesi alabilirsin aslinda.
Bence de bi kan testi yaptir, vitamin degerlerine baktir.

Kendine icinde dinlenme ve hobi de olan bir calisma plani yap ve kendini o programa uymaya zorla.
Arkadaşım eczaneden alıyormuş, hani şu reklamlarda çıkanlardan. Ama doktora danışmadan almak istemedim.

Tavsiye için çok teşekkür ederim:) Ben de bir kağıda aklımda kalanlari yazarak çalışıyordum. Çok zaman aldığını fark edince bırakmıştım. Sizinkini de deneyeceğim:))

Ben de her zaman yatmak istiyorum işte dershanede arkadaşım diyor ki bu yaşta derdin bu mu, 25inde atansan bile bir şey kaybetmezsin dedi

Yetişir.
Ben de son 1 aya bıraktım cunku tarihi o yuzden insallah yetişir
+ bir de vatandaslık var düşün.
Zaten unutulacak konular son 1 ay iyi olur.
Vatandaşlığım tarihe göre biraz daha iyi. Ondan soru tarihe göre çok az çıkıyor vatandaşlığı saldım o yüzden

Şöyle bir farkı var, mesela ygs-lys tarihi daha basit düzeyde yorum katarak da çıkabilir. Ama kpss tarihi direk bilgi ve o bilgiyi kullanma bağlantı kurma becerisini sorguluyor. Mesela "hangi devletler birbirinin çağdaşı değildir?" veya "X olayı hangi padişah döneminde olmuştur?" gibi. Bilmeden yapılamıyor, ezberlense de unutuluyor.

Çok teşekkür ederim dileklerin ve motive edici yorum için

Aynisiyim. Ben de konu acicaktim hatta bugun. Yapmam gereken bir suru onemli sey var. Erteleme hastaligina yakalandim ve bu kendimi bildim bileli boyle
Ben de yılbaşından beni erteliyorum, erteleye erteleye haziran ayını gördüm Yumurta kapıya dayanınca sıkıştım böyle

En azından yürüyüş sporu yapıyordum önceden ama bırakmak zorunda kaldım, biliyorum farkı bilmez miyim:))

Ben de 26yım daha okulum bitmedi ve bunun daha stajı falan var.Bazen dert etsem de pek kayıp olarak görmüyorum.
Okumak kayıp olur mu hiç:) Sonsuza kadar üniversite okuyabilirim, öğrenme aşkım var:) Ben bir yandan iş hayatına da atılmak istiyorum, işe paraya ihtiyacım var cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…