- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
İçinde kalmamış özendim valla Çoluğun yok çocuğun yok. Kurtul bu adamdan, bak ne güzel bir kez daha gelinlik giyme şansın varAradım açtı. “.... “hanımla mı görüşüyorum dedim (boşlukları herhangi bir isimle siz doldurun) noldu annem ? Dedi.(hiçbişeyden oğlunun uyguladığı paikolojik şiddetten ve bize yaptığı duygusal manipülasyondan zerre farkında değilmiş gibi)
Ben eski gelininiz “.... “dedim.
-Oğlunuzla evliliğim bitti.
-Noldu annem neden annem?
-Siz benim annem değilsiniz benim birtane annem var siz kesinlikle benim annem değilsiniz. Bundan sonraki tüm konuşma bana ait hiçbirine cevap vermedi.
-Neden balayındayken bizi arayıp ağlıyosunuz?
-Siz ağlamaya biz balayındayken başladınız madem bu kadar mutsuz olacaktınız neden çocuklarınızı evlendirip bizim başımızı yaktınız?
-Madem yalnız kalamıycaktınız neden çocuklarınızı evlendirdiniz?
-Neden sürekli yanımda oğlunuzla birbirinizi öpüyosunuz z yeni evli cicim ayındayken bizmi öpüş kokuş olcaz yoksa sizi mi izleyip durcam mecburmuyum niye sürekli nispet yaptınız?
-Niye cevap vermiyosunuz?
-Niye arkamdan plan yapıyosunuz bana sormadan fikir danışmadan görümcemle bir olup neden beni istemediğim herşey için yapmaya zorluyosunuz siz yöneticilik yapıyosunuz bunu ben değil damadınız söylüyor.(damadı yanımda aynen böyle bu ikisine laf sokmuştu)
-Evet sizden cevap bekliyorum ben size eşimden dolayı katlandım onu sevdiğim için ona mecbur olduğum için değil. Ben sizin hiçbir zorlamanıza katlanmak zorunda değilim mesleğim elimde arkamda dağ gibi ailem var siz kime güveniyosunuz yoksa boşanmıyacağımı mı düşünüyosunuz?
-Oğlunuza söyleyin açsın biran evvel davayı ben size sadece eşimden dolayı katlandım sizi zerre sevmiyorum hakkımıda asla helal etmiyorum bundan sonra da tüm konuşmalarımı hukuki süreç yoluyla yapıcam mahkemede görüşücez bu sizinle son konuşmam dedim kapadım telefonu. Kaybedecek hiçbişeyim kalmadı.. tüm hayallerimi bitirdiler son konuşmamı yaptım hiçbirine cevap vermedi