Siz her ne kadar tanıyamadım deseniz de nişanlıyken illaki sinyal vermiştir ve siz de normal karşılaşmışsınızdır. Hatta babası eşi yok vs diye üzülmüşsünüzdür bile. İşte herkese örnek olsun nişanlıyken kafada en ufak soru işareti varsa sorgulayın ve gerekirse bitirin. Evlenince düzelmiyor çünkü.
Konu sahibi net olun ve geri adım atmayın. Benim erkek arkadaşım da böyleydi. Işte babası ilgisizmiş de annesi çekmiş de. Kendi kendime eee banane bundan dedim. Annesi çekmiş diye ben de mi çekeceğim dedim. Her zaman ailesine mesafemi ve seviyemi korudum ve kadın bizi ayırdı çok sağolsun. Beni sevmeseler de bana iyilik yaptı hahah
kendimden örnek verdim çünkü herkesin bu şekilde aile meselesi var. Kaç kişinin babası mükemmeldi ki? Bunun çekeni neden biz gelinler oluyoruz? Konu sahibi net olun bu konuda bir daha asla taviz vermeyin. Klozeti şunu bunu kıran kişiyle de cocuk düşünmeyin. Ya çocuğun gözü önünde bunları yaparsa?
Ayrica siz bi doğurun kv kendi çocuğu sanar benden söylemesi. Bu gözler burada bebeği gizli gizli emzirmeye çalışan kv'ler gördü okudu.