- 31 Ocak 2021
- 206
- 210
- 37
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Dermatolojiye gitmelisin dr yönlendirecektir. Pul pul kızarma olması egzama veya başka bir cilt rahastsızlığı olabilirMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Hint yağı kullan çok iyi geliyor kuru cilde canımMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Bencede en sağlıklısı bir dermatoloğa gitmen olur canım cilt bu birine iyi gelen bir krem sana iyi gelmeyebilir, alerjik olabilir, egzema olabilir. Benim babamında kızarıklık sorunu vardı mesela sadece krem vermemişti. Geçmiş olsun bu arada canımMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
İstanbul kagit hanede bir aktardı var onuda ziyaret edebilirsiniz tahliller ve reçeli ile tahlil sonuçlarında mutlaka görmek istiyor kan idrar vs gibi hazırlama kremler yapıyor her şey için bir çağrısı var diyor bitkisel kremler vs vsMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Ben genoexsel kullanıyorumMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Eczacınıza da danısarak, hametan krem kullanmanızı öneririm, güzel bir nemlendirici etkisi varMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
La roche posay ın temizleyicisini kullandım.Gerçekden yatıştırdı ve kırmızılıklara faydası olduLa roche posay güneş kremi ve nemlendirici kullanıyorum bende makyaja felan hiç gerek kalmıyor çok memnunum aynı kuruluk ve dökülme bende de oluyor makyajı hiç sevmiyor cildim bu kremleri deneyebilirsiniz
....Merhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Bende 4 yıldır nerdeyse bunları kullanıyorum canım fondöten sevmiyorum nemlendirici güneş kremi ikisini bir kullanınca çok seviyor cildimLa roche posay ın temizleyicisini kullandım.Gerçekden yatıştırdı ve kırmızılıklara faydası oldu
atopik bir cilt tipin olabilir canım. burdaki önerilerden ziyade gidip bi cildiyeye muayene ol, sorunun kaynağını öğren ve doktorun önerdiği ürünleri kullan. en sağlıklısı o olur. çünkü burdaki birinin cildine iyi gelen diğerlerinde olumsuz etki yaratabilir.Merhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Bepanthol kremBiseyler yapmadan önce dermatologa danis derim cunki cildin kızarıyormus egzamada olabilir yanlış urun kullanıp daha kötü hale gelmeni istemem eğer doktor egzaman yok derse bence en güzeli dermapen mis gibi Yeni doğan bebek cildi ama önce bence doktor muayene etsin DOĞRU TEŞHİS - DOĞRU UYGULAMA