- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Üslubunuz hoş değil o yüzden kusura bakmayın yazamayacagim..ben yardımcı olmak isterken siz yanlış anlıyorsunuz galiba tekrar geçmiş olsun sizeNeymis soyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üslubunuz hoş değil o yüzden kusura bakmayın yazamayacagim..ben yardımcı olmak isterken siz yanlış anlıyorsunuz galiba tekrar geçmiş olsun sizeNeymis soyle
Bio oil yuz icin mi kullaniyosun vucut icin miAnladim canim. Ben bio oil kullaniyorum hamilelik catlaklari icin. iceriginden dolayi sivilce izlerini falan iyilestiriyor cildimide nemlendiriyor bana cok iyi geldi normal nemlendirici hangi marka olursa olsun bu kadar etki yapmiyor cildime ayrica sivilcelendiriyor cildim cok hassas sivilce olusumunada yatkin pullanmayada. Gercekten bu yag bana cok iyi geldi sivilce olusturmuyo nemlendiriyo her banyodan sonra yada gerktiginde 1-2 damla damlatip masaj yaparak suruyorum sanada denemeni tavsiye ederm.
Yuzum icin faydasini goruyorum.Bio oil yuz icin mi kullaniyosun vucut icin mi
SN.SWEET HOM BORAKSLI KREMI DENEDINIZ MİMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Cildiniz için doktora gitmeniz daha doğru olabilir. Çünkü bendede egzema var ve cildimde deri döküntüsü, kızarıklık ve kaşıntı oluyor. Bunun için deterjan kullanmamamı cildimi sabunla yıkamamam gerektiği saf su kullanmamı. Bulaşık yıkarken bez bir eldiven üstüne naylon eldivenlerden kullanmamı önermişti doktorum. Belki cildinizde vitamin eksikliği vardır o da tetikley
Acaba tahmin ettiğim mi a.r.i.f.... alınan mı aynı safa otu olan onu demedim ama o da kaşıntı durmadı. Deri döküntüsü durmuştu. Öyle hatırlıyorum. 2017 yılında kullanmıştım.EGZEMA VE SEDEFE EV YAPIMI BIR KREME BENZER BIR ORGANIK URUN VAR. BENDE EGZEMA VARDI 10 GUNE KALMADI BITIRDI. AYNI KREMI ARKADASIM SEDEF İÇİN KULLANDI ONA DA COK COK IYI GELDI.
aynı safa kremını bılıyorum onuda denemıstım. bu oyle bır sey degıl sıyaha yakın koyulukta bır krem ama gercekten mucızemsı bır sey.ınanmamıstım ama gercekten muthiş.Acaba tahmin ettiğim mi a.r.i.f.... alınan mı aynı safa otu olan onu demedim ama o da kaşıntı durmadı. Deri döküntüsü durmuştu. Öyle hatırlıyorum. 2017 yılında kullanmıştım.
BORAKSLI SU CILDI YUMUSACIK YAPIYOR.Acaba tahmin ettiğim mi a.r.i.f.... alınan mı aynı safa otu olan onu demedim ama o da kaşıntı durmadı. Deri döküntüsü durmuştu. Öyle hatırlıyorum. 2017 yılında kullanmıştım.
Aynisefa kavonoz kremini öneririm sedef egzama iz ve kuru ciltler için çok beğenilern bir ürün bilgi için dm den ulasabilirsinizMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Bnde de gül haftaligo var ne kullandinjzMrb bendede vucudumum her yerinde kabarma kırmızı lekeler vardı kaşıntı li oluyordu deri dökülüyor hatta beyaz olarak sadece yüzüm kalmıştı deri döküntüsü kaşıntı kipkirmiziydim doktorlar care bulamadı bir doktorun tavsiyesi ile özel bir karım krem kullan dedi onu yaptırdım ve geçti ama stresten oluyor gül hastalığı dedi
Glutensiz beslenmeyi bırakınca şikayetiniz tekrar başladımıGultensiz beslenin. Süt asla içmeyin. En az 21 gün deneyin farkı göreceksiniz. Ben denedim bir ara çok iyi geldi cildime vücuduma. Sonra bıraktım. Birde şeker yok. Tekrar yapacağım. İnşallah.
Evet eski haline döndü bu ara gene başladım baya fark var. Birde argan yağıyla nemlendiriyorum. Baya iyi oda.Glutensiz beslenmeyi bırakınca şikayetiniz tekrar başladımı