- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 33
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Biseyler yapmadan önce dermatologa danis derim cunki cildin kızarıyormus egzamada olabilir yanlış urun kullanıp daha kötü hale gelmeni istemem eğer doktor egzaman yok derse bence en güzeli dermapen mis gibi Yeni doğan bebek cildi ama önce bence doktor muayene etsin DOĞRU TEŞHİS - DOĞRU UYGULAMAMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Dermatologa gitMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Kıllanma yapmıyor mubepanthol krem
Benim 5 yaşındaki Oğlumun vücudu da böyleydi. Kızarık, kupkuru, pul pul ve aynı zamanda benek benek. Dermataloğa götürdüm dönem dönem iyi oldu ama geçmedi.Merhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Egzama olabilir ya da alerji o yüzden dermatolog en iyisi ama bu durumda gidemem dersen de şu bazlı atopik ciltler için olan kremleri dene çok yoğun kremler daha sıkıntı yaratır hafif sürmesi kolay olmalı sorarsan yardımcı olurlar ve pilingli temizleyiciler falan kullanma jel olanlardan kullan bence ama tabi bu duyduğum şeyler umarım çözümünü bulursunMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
La roche posay cicaplast baume b5. tam önericektim ki baktım ki varLa roche posay cicaplast baume b5. Ağız çevremde dermatit var bu krem beni çok rahatlatıyor. Bir de benzer olarak avene cicalfate var bunun yapısı biraz daha yoğun. Günlük kullanımda diğeri daha uygun. Deneyebilirsin belki bir araştırıp.
Hafif bir yüz temizleme jeli önerrm biodermanın pembesi vardı. O olabilir veya cerave.