Aşırı Kolay Normal Doğumum

Ayy benimilk okuduğum hikaye sizinki ve cidden öyle güzel anlatmışsınız ki sizin yerinize kendimi koydum belki biraz daha var bnm doğuma ama gece rüyalarımda bile doğum yaparken görüyorum kendimi. RAbbim herkese kolaylık versin inşAllah.

Şu karanfil suyunu nasıl olacak tarif edermisinz benim ilk hamileliğim pek bilgim yok bu işlerle ilgili.
Hurmayı da kanlı akıntınız olduğunda yedim yazmışsınız son 1 ay yada 37. haftadan sonra yemeye başlasak olur mu ?

Elbette olur hurmanın ne sakıncası olacak ki. Günde 2-3 tane yiyin. Peygamber azığı nimetin şüphesiz çok faydası olur. Karanfil suyuna gelince internette biraz araştırın ben de öyle bulmuştum. Bir şişe suyun içine 3-4 adet atın akşamdan sabahta suyunu için fazla kaçırmamanızı öneririm. Belki kasların kasılmasına neden olabilir. Doğuma on gün kala başla ve her gün bir bardak iç. İçine içerken bal ilave et. Şüphesiz balda da hatırı sayılır şifa var. Allah yar ve yardımcın olsun. Hiç korkma demem çok çok saçma olacaktır. İkinci kez anne oldum ama 10 kez de doğursam aynı korkuyu tekrar tekrar yaşarım. Sadece korkunun seni esir almasına izin verme. Sancın başladığında doğum başlayana kadar derin derin nefes alıp ver. Doğumun başladığında ise ekip seni yönlendirecektir. Ikınman çok iyi olmalı. Göreceksin bebeğin kendiliğinden seni yormadan kollarına gelecek annesi Ve o zaman meleğini misss kokulu yanaklarından benim için öp olur mu

Oh ne güzel misler gibi doğurmuşsunuz
Çok güzel imrendim size. Benim ilkim sezeryan dilerim ikincide nasip olur sağlıkla hayırlısıyla...

Meehaba
Allah bağışlasın
39+3 oluyorız
Açılmam da yok korkuyorum normal doğum anından
Cesaret verirseniz çok sevinicem

Meehaba
Allah bağışlasın
39+3 oluyorız
Açılmam da yok korkuyorum normal doğum anından
Cesaret verirseniz çok sevinicem
Canııımmmmmm merhaba :) Allah cümlemizin evladını bağışlasın, kızım 6 yaşında oldu bile :) bende korkuyordum elbette çünkü neyle karşılaşacağını bilmediğin bi an, hem kendin hem evladın için ölesiye korktuğun bi an oluyor doğum anı.. sana öncelikle tavsiyem günlük yorulmadan yürüyüş, her gün ılık duş, günlük hurma ve bol dua.. ayrıca ıkınma ile ilgili bilgilendirici videoları izlemeni tavsiye ederim. Çünkü ıkınabildiğin sürece bebek öyle kolay geliyor ki inanamazsın.. korkma tatlım, ben eminim küçük meleğin çok kolay doğacak :) aynı ilde olsaydık bende onu ve seni görmeye gelirdim :)

Çok çok teşekkür ederim içten mesajın içinn ama zaman yok ki, dünden beri hastanede yatıyorum, hiç problem yok şükür de takip amaçlı. Çok kolay ve hayırlı olsun inşallahh.. Yarın belki eve giderim 1-2 gün ya da burada kalırım, doğuma doğru gidiyoruz

Hayırla kucağına al inşallah:) hem senin hem meleğinin sağlık haberlerini bekliyorum:)

Canım çok şükür doğum yaptım
Öyle mutluyum ki anlatamam
Yaaaaa canımmmmmm şuan o kadar mutluyum ki :) Sabah sabah okudum harika geldi bu haber.. Allah analı babalı büyütsün inşallah, vatana millete hayırlı evlat olsun, gözünüz aydın.. nasılsın iyi misin kuzum bari..

Allah razı olsun iyiyim şükür. Biraz ağrı var tabi. Çok çok sağol

Allah razı olsun iyiyim şükür. Biraz ağrı var tabi. Çok çok sağol
Geçecek hepsi canım az daha sabır :) lütfen meleğini cennet kokusundan öp benim yerime. Sana da kucak dolusu sarılıyorum güzel anne :) bol su iç, asla stres yapma, en yakının dahi olsa kulak asma, bebeğinin keyfini çıkar :)

Çokk sağol öpücem senin yerine

Evet ilk. Çok sağol. Üzüldüm yaa dile kolay, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…