- 20 Ocak 2008
- 15.083
- 31.660
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Diğer herşeyi geç, aşkımdan gerbersem bile şunu bana yaftalayan birisi ile artık aynı yöne dahi bakmam!kardeşimden bile kıskanıyorum
aile tanışmasında su dağıtacak mesela neden kardeşime baktın ya da ona baktığımda etrafına bakarken kardeşime de baktığını görüyorum kavga ediyoruz
Zaten etrafını incelemeyi çok seviyor ben de sürekli etrafımı incelerimKıskandığın zaman söyleme. İçinde tutmaya çalış, kendi dikkatini dağıt. Bir süre sonra tekrar düşündüğünde ne kadar mantıksız olduğunu göreceksin. Seni seven, birlikte yaşlanmak isteyen her şekilde sana hitap etmiş adam ve kardeşin. Olamaz zaten örneğin. Yahut o adam bir yabancıya sen varken, her fedakarlığı yaptığı sevgilisi varken niçin baksın ? Belki de her şeyi inceleyen insanlara dikkatlice bakan biridir. Bu ne için baktığı yada incelediğini göstermez ki. Her hareketini de kontrol edemezsin. Ona haksızlık olduğunu düşün ki öyle. Eğer devam edersen bunalır, hatta sana da ters etki yapar soğursun.
yok ben bağırmam bir şey de söylememBizimde bir çalışanın nişanlısı öyle adamla yıllardır aynı iş yerinde çalışıyorum ondan önce isteseydim zaten olurdu ama hanımefendi beraber kurum arabasına bindik diye ki evde hasta bakımına gidiyoruz olay çıkardı telefonda bas bas bağırtısını duyuyordum. Allah böyle insanları etrafımdan uzak etsin.
utandım tabiki yok kardeşim hep yanımızda olsun istiyorum ama erkek arkadaşım benden başka tarafa kafasını çevirsin istemiyorumKardesiniz bilse bu dusuncelerinizi suratiniza tukurur.Yani ben olsam oyle yapardim.Cok net.Sonradan utandiniz mi peki kendinizden ben napiyorum dediniz mi yoksa acabalar devam etti mi ?
Aklima geldi evlenince size yatiya falan da istemezsiniz kardesinizi.Dogru tahmin ettim degil mi ?
Eski nişanlım kardeşim için kuzenine baldızım fena yazmış bunu gördüğümden beri ben böyleyim yoksa böyle düşünmüyordum e haliyle şuanki ilişkime de yansıyor ama ona bu olayı anlatmadımsuc sende degil adam kisiliksiz anlatirken bile evcilinden bahseder gibi anlatmışın hic sozumden cikmaz neden bu adamin g8c fikri zikri yokmu dünyayi senin etrafindami donduruyor ve sana sunu soyliyim dusunce bicimin midemi bulandirdi ne demek kardesime baktin keske bunu kardesin duysa da senin soyle agzini yuzunu dagitsa herseyin bir siniri dozu vardir ama sende yok o yuzden arkadaslar demis zaten ya aldatilirsin yada adamda azicik akil varsa senden kurtarır kendini bu kadar igrenc düşünmek fazla kardesime baktin diye birde sinir oldum ya surda
yoo ben dedim tedavi olayım istersen beraber gidelim dediTedavi icin neden süre yok onu anlamadim? Mustakbel esinizin kullanacaginiz ilaclari gorup sizden uzaklasacagini mi dusunuyorsunuz? Ee ama sart oteki turlude arkasina bakmadan kacicak bir sure sonra zaten adam
Ne guzel o halde hic zaman kaybetmeden bu ise bir cozum bulun yoksa inanin o sozunuzden cikmayan adamin yerinde yeller eser ve o zavalli hicbirseyden haberi olmayan kardesinizinde bir sure sonra onun hakkinda dediklerinizi duymasindan dolayi yuzune bakamayacak hale geliceksiniz. Cunku o adam giderken gitmesine sebep gostermek icin bu lafinizi ortaya surucek yazik olucakyoo ben dedim tedavi olayım istersen beraber gidelim dedi
Kaç gündür Ayşe'lerden ne çekti şu forumEşim beni kod adı Ayşe olan biriyle aldatıyor galiba diye konu açarsın ilerde bak demedi deme
Canım kötü bir şey atlatmışsın anlatma tabi bunu. Ama onun da kafasına kardeşime niye baktın gibi şeyler söyleme bunlar çok ayıp. Karakterli bir adam bunu kaldıramaz. Benim eşim bana diyecek kardeşime niye bakıyorsun İnan ikinci çocuğum olacak onunla ilgili bütün düşüncelerim değişir ve soğurum eşimden.. rahat olmaya çalış sonuçta siz bir hayata adım atacaksınız o sizi seçmiş. Saygıyı kaybetmeyin.Eski nişanlım kardeşim için kuzenine baldızım fena yazmış bunu gördüğümden beri ben böyleyim yoksa böyle düşünmüyordum e haliyle şuanki ilişkime de yansıyor ama ona bu olayı anlatmadım
utandım tabiki yok kardeşim hep yanımızda olsun istiyorum ama erkek arkadaşım benden başka tarafa kafasını çevirsin istemiyorum
teşekkür ederimCanım kötü bir şey atlatmışsın anlatma tabi bunu. Ama onun da kafasına kardeşime niye baktın gibi şeyler söyleme bunlar çok ayıp. Karakterli bir adam bunu kaldıramaz. Benim eşim bana diyecek kardeşime niye bakıyorsun İnan ikinci çocuğum olacak onunla ilgili bütün düşüncelerim değişir ve soğurum eşimden.. rahat olmaya çalış sonuçta siz bir hayata adım atacaksınız o sizi seçmiş. Saygıyı kaybetmeyin.
Gözüne bulaşmasa bari, sadece boyunla kalsınŞu yoruma çok güldüm ya..
Bir darbe ile kalıcı boyun tutulması yarat ya da boyunluk tak döndüremesin kafasını