Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.

Kardesiniz bilse bu dusuncelerinizi suratiniza tukurur.Yani ben olsam oyle yapardim.Cok net.Sonradan utandiniz mi peki kendinizden ben napiyorum dediniz mi yoksa acabalar devam etti mi ?
Aklima geldi evlenince size yatiya falan da istemezsiniz kardesinizi.Dogru tahmin ettim degil mi ?

kardeşimden bile kıskanıyorum
aile tanışmasında su dağıtacak mesela neden kardeşime baktın ya da ona baktığımda etrafına bakarken kardeşime de baktığını görüyorum kavga ediyoruz
Diğer herşeyi geç, aşkımdan gerbersem bile şunu bana yaftalayan birisi ile artık aynı yöne dahi bakmam!

Zaten etrafını incelemeyi çok seviyor ben de sürekli etrafımı incelerim
diyor sen yapınca hiç sorun olmuyor ben bir şey demiyorum
haklısınız

yok ben bağırmam bir şey de söylemem
suratım asılır konuşmak istemem
o da noldu noldu sorunca söylemek zorunda kalıuorm

utandım tabiki yok kardeşim hep yanımızda olsun istiyorum ama erkek arkadaşım benden başka tarafa kafasını çevirsin istemiyorum

suc sende degil adam kisiliksiz anlatirken bile evcilinden bahseder gibi anlatmışın hic sozumden cikmaz neden bu adamin g8c fikri zikri yokmu dünyayi senin etrafindami donduruyor ve sana sunu soyliyim dusunce bicimin midemi bulandirdi ne demek kardesime baktin keske bunu kardesin duysa da senin soyle agzini yuzunu dagitsa herseyin bir siniri dozu vardir ama sende yok o yuzden arkadaslar demis zaten ya aldatilirsin yada adamda azicik akil varsa senden kurtarır kendini bu kadar igrenc düşünmek fazla kardesime baktin diye birde sinir oldum ya surda

Eski nişanlım kardeşim için kuzenine baldızım fena yazmış bunu gördüğümden beri ben böyleyim yoksa böyle düşünmüyordum e haliyle şuanki ilişkime de yansıyor ama ona bu olayı anlatmadım

Tedavi icin neden süre yok onu anlamadim? Mustakbel esinizin kullanacaginiz ilaclari gorup sizden uzaklasacagini mi dusunuyorsunuz? Ee ama sart oteki turlude arkasina bakmadan kacicak bir sure sonra zaten adam

Tedavi icin neden süre yok onu anlamadim? Mustakbel esinizin kullanacaginiz ilaclari gorup sizden uzaklasacagini mi dusunuyorsunuz? Ee ama sart oteki turlude arkasina bakmadan kacicak bir sure sonra zaten adam
yoo ben dedim tedavi olayım istersen beraber gidelim dedi

Tedavi icin zaman yarat. Zamanim yok ne demek?! Bu iliskin bu sebebten bitebilir. Ha bu bitse bundan sonrakinde bile ayni sorunu yasarsin. Sen kendinden emin olsan bu kadar kötü kiskanmazdin. Kardesin olsam fena bozulurdum ayrica

yoo ben dedim tedavi olayım istersen beraber gidelim dedi
Ne guzel o halde hic zaman kaybetmeden bu ise bir cozum bulun yoksa inanin o sozunuzden cikmayan adamin yerinde yeller eser ve o zavalli hicbirseyden haberi olmayan kardesinizinde bir sure sonra onun hakkinda dediklerinizi duymasindan dolayi yuzune bakamayacak hale geliceksiniz. Cunku o adam giderken gitmesine sebep gostermek icin bu lafinizi ortaya surucek yazik olucak

Bende eskiden sizin kadar olmasa da kiskanctim ama yakin akraba kardes vs kiskanmadim hic o biraz garip geliyor yani onu begenmis gibi mi dusunuyorsunuz? Bence en iyisi kendiniz icin psikolojik destek almak mutluluğunuza bos yere golge dusurmeyin en guzel zamanlariniz. Zamanla hayatinizdaki insan bunalabilir kiskanin ama dozunda olsun

Canım kötü bir şey atlatmışsın anlatma tabi bunu. Ama onun da kafasına kardeşime niye baktın gibi şeyler söyleme bunlar çok ayıp. Karakterli bir adam bunu kaldıramaz. Benim eşim bana diyecek kardeşime niye bakıyorsun İnan ikinci çocuğum olacak onunla ilgili bütün düşüncelerim değişir ve soğurum eşimden.. rahat olmaya çalış sonuçta siz bir hayata adım atacaksınız o sizi seçmiş. Saygıyı kaybetmeyin.

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…