- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- Konu Sahibi usuyenprenses
siz hastasınız, Allah şifalar versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun nasıl konuşuyorsunuz
Doğru söylüyorsunKardeşten kıskanmak da baya aşırı bir durum bence . Ben eski sevgilimle bir buçuk yıl falan doğru dürüst kıskançlık yasamadim oraya baktın buraya baktın diye. Sonra bir buçuk sene sonra falan bı iki kere yanımızdan geçen kızlara baktı gibi geldi. Gunahini almayım belki de bakmadi bilemem. Ama ben o süreçte bir iki ay baya taktıydim sen oraya mi bakiyon buraya mi bakiyon diye taktikca bakti gibi geliyordu.sonra kendim sıkıldım amaaan nereye bakarsa baksın ömrüm boyunca onu mu takip edecem dedim saldım. Sonra baktiysa da ben gormedim çünkü sallamiyorudm. İnsan kendi bunalıyor ya kardeşi bile kisakanarak sen kendini yipratirsin erkek arkadaşı geçtim de
ya bu onluk değil hayatıma kim girerse ben aynı şeyi düşünücemKardeşine göz koyduğunu düşündüğün bir adamla nasıl evleneceksin?
Kendi kardeşinden kıskanıp sapık muamelesi gören adam senle nasıl evlenecek?
çok üzücü benim içinBizde de var böyle bir çift, kimse görüşmek istemiyor aklınızda olsun.
Ayrıca yaşları 25 üstü ve çocukları olacak ama kimse onları ciddiye almıyor, kendileri çocuk deyip geçiyoruz.
Eski nişanlım kardeşim için kuzenine baldızım fena yazmış bunu gördüğümden beri ben böyleyim yoksa böyle düşünmüyordum e haliyle şuanki ilişkime de yansıyor ama ona bu olayı anlatmadım