Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.

Bence sizin özgüven eksikliğiniz var ve sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz . İlk önce kendinize güvenin sonra sevgilinize.
Ne demek kardeşime baktın demek çok çirkin bişey. Halen sizinle birlikteyse sizi çok seviyodur. Affedilecek bişi değil çünkü o dediğiniz.

Kardeşten kıskanmak da baya aşırı bir durum bence . Ben eski sevgilimle bir buçuk yıl falan doğru dürüst kıskançlık yasamadim oraya baktın buraya baktın diye. Sonra bir buçuk sene sonra falan bı iki kere yanımızdan geçen kızlara baktı gibi geldi. Gunahini almayım belki de bakmadi bilemem. Ama ben o süreçte bir iki ay baya taktıydim sen oraya mi bakiyon buraya mi bakiyon diye taktikca bakti gibi geliyordu.sonra kendim sıkıldım amaaan nereye bakarsa baksın ömrüm boyunca onu mu takip edecem dedim saldım. Sonra baktiysa da ben gormedim çünkü sallamiyorudm. İnsan kendi bunalıyor ya kardeşi bile kisakanarak sen kendini yipratirsin erkek arkadaşı geçtim de

Doğru söylüyorsun

Beeen ayniydim nisanliyken sokakta millete bakion evde ablama bakion derdim sarki dinlese niye hep kadin dinlion derdim bazen kizardi sapik muamelesi yapion diye bazen sana uzuluyorum derdi . Etrafimdakiler agzina duscek nerdeyse ne istion bu cocuktan diye kizarlardi evlendim 1 sene oldu yavas yavas geciyor oda alisti bende ben playboyum herkes siraya dizilmis diye dalga geciyor bende sana kim baksin diye dalga geciyorum alistim galiba

Bizde de var böyle bir çift, kimse görüşmek istemiyor aklınızda olsun.
Ayrıca yaşları 25 üstü ve çocukları olacak ama kimse onları ciddiye almıyor, kendileri çocuk deyip geçiyoruz.

Bence tedavi olmalısınız. Ne demek kardeşinizden kıskanmak ? Evlendiğiniz zaman kardeşiniz size yatıya gelemez ayrıca adam heryere sizinle gidemez ki. Hiç mi erkek arkadaşlarıyla falan dışarı çıkamayacak ?

Kardeş baya güzel bir kız sanırım bu eski nişanlı olayından böyle paranoya yapman normal ama ilerlerse kendine zarar verirsin üstelik farkındasın yanlış olduğunun tam bu nokta da bir terapi işini çözer her insan aynı değil ki ama bi kere canın yanınca güvenmek çok zor bilirim

Daha önce yaşanmış olabilir ama her insan aynı değildir o durum o kişinin eksikligiymis şuan karşıdaki farklı bir kişi ve günün birinde fazla gelir sevgiline kalakalırsın gerçekten düzgün biri var gibi karşında değer veriyor belli git tedavi ol kardeşten kıskanmakta ne o senin kardeşin yahu

Yok artık.
Nasıl yakıştırmalar bunlar.
Ayıo ediyorsunuz sevgilinize.
Hatta kardeşinize bile.

Kesinlikle tedavi olun.

Ayrıca erkek arkadaşınızdan olumlu yönde bahsederken sadece parasal konuları saymanız da çok enteresan geldi bana.
"Erkek arkadaşım çok iyidir hesap ödetmez, para yollar" kriterleriniz ilginç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…