Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fazla taviz verme arkadaşım, kıskançlık iyi bişey değil. Ben de eski sevgilimi deli gibi kıskanırdım, saymakla bitmez birçok şeyle alakalı ama ağzımı açıp bişey demezdim tabi, karışmazdım yani. Ne hakkım var ki diye düşünürdüm. Ne hakkı var?
Alttan almayın bırak üzülsün. Kıskançlık değil hastalık yolunda ya da hastalık olmuş. Kendi kurallarınızı belirleyin ve kimsenin mutluluğu için kendinizden taviz vermeyin.
Düzelmez boşuna ümit etme. Sen kabul ettikçe şiddetini daha da arttırır. Orta da bir sebep yoktur kavgalarınız bu aşırı kıskançlıktan çıkar. He eğer kaldırabilirim diyorsan devam et. Kaldıramam diyorsan bastan uzatmanın bir anlamı yok
En bastan taviz vermissin kurallarini niye bastan soylemedin ben boyleyim isine geliyosa diye anlatmadin?kiskanc adam kendini bastan zaten belli eder.. Bu saatten sonra duzelmez cunku ipler onun elinde artik.. Saca makyaja ojeye vs. Karisilmasi bana cok sacma geliyor bir bayan bakimli olmali, bakimli olmak zorunda.. Boyle adamlar eslerini aldatirlar birde ustune aldatma sebebini de esim cok bakimsiz eskisi gibi özenli degil derler..
Psikolojik şiddettir bu. Kendinize şiddet gösterilmesine izin vermeyin. Kendinize saygı duyun, gücünüzü bilin. Bu adama muhtaç değilsiniz. Hiç bir sevgi, psikolojik de olsa şiddet görmeye değmez. Ve üstteki arkadaşlara katılıyorum, evlenmeyin. Her psikolojik şiddetin, fiziksel olmaya meyili vardır.
kıskanılmak ve kıstlanmak aynı şeyler diildir birbirine karıştırmayalım lütfen!!!!! kıskanan insan aidiyet duygusundan dolayı kıskanır ve kıskanmak kişinin kendiyle alakalı bi durumdur tıpkı sevinmek üzülmek endişeli hissetmek gibi yani siz bariz bi hareket yapmadıkça sevgilinizin kıskançlık duygusu tamamen kendini ilgilendirir..... bunu aşıp seni kıskanıyorum makyaj yapma demesi kıstlanmaya girer birinin sizin zekanızı yok sayıp sen bilmiyosun ben biliyorum senin yaptığın doğru değil benim yaptığım doğru demesi ve özbenliğinizle ilgili ortada geçerli bi sebep olmadıkça sizi kısıtlaması normal bi durum asla diil bunun sevmekle sevilmekle de alaksı yok....
örneğin çok tutucu bi ve erkek ağırlıklı bi ortamda mini etek giymişsiniz sevgilinizde cnm herkes sana bakıyo yakışmış ama herkesin sana kötü gözle bakması hoşuma gitmiyor burda giyme demesi ayrı dışarı çıkarken makyaj yapamazsın demesi ayrı neden makyaj yapınca güzel oluyosun çünkü neden yok..... bu ayrı bişey.....
sizin beyin süzgecinizden geçmiş bi davranışı hayır sen bilmiyosun ben biliyorum diye eleştiren ve sizi köleleştirmeye çalışan bi zihniyetten bence uzak durun bunun ilerisi makyaj yapma pantolon giyme etek boyunu uzat çalışma evde otur benden habersiz bi yere gitme perdeleri açmaya kadar gider......
Duzelmez. Oncelikle bunu kafaniza kaziyin. Hatta siddeti artar zamanla. Ve de siz onun dediklerini bir kere yapmaya basladiniz mi yandiniz. Ipler onun eline gecmis dozunu hep artiracak. Ilk mudahaleden itibaren kararli durup onun kendini duzeltmesini, aksi taktirde sizi kaybedecegi korkusunu vermeliydiniz, gecmis olsun. Benim esimde çok kıskanç. Ben ilk gunden beri oyle rest cektim ki giydigim seyi begenmediginde sadece kendi kendini yiyo bana bisey derse durmaz giderim bunu cok iyi bildiginden giklayamiyor.
Duzelmez de degismez de cnm, benim esimde oyle asiri kiskanc. Mesela saks mavisi cok dikkat cekiyor diye oyle bir renk kiyafet bile giymemi istemiyor.. ama hata bende en basta taviz vermeseydim simdi bunlari yapamazdi. O yuzden en basta tavrini koymani tavsiye ederim sonra onune gecemzsin...