Esim arkadaşıma asiri samimi davranıyor ama art niyet aramıyorum dedigim gibi ama esinin yaninda nargile falan üfledi bikere yuzune dedim art niyet olsa zaten esinin yaninda üflemez gereksiz kiskanclik yapmamak için uyarmadim bile.esim sigara içerken arkasjndan arkadasim çıktığında esi uyardı bi iki kere israrla hemde simdi icme sonra içersin diye dinlemedi arkadasim bu bile mesela benim moralimi bozdu kimsede sorun yok ne esim alindi nede eve gidince arkadasim eşiyle bu konuda tartismis gene konuşmadım eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmiyim diye ama git gide geriliyorum eşide arkadasimda video attığı halde neden sadece arkadasimin ki duruyor o bile soru işareti yaratmaya başladı aslına bakarsanız inanın şüphelenmiyorum arkadasmdan onun tavri rahat genel olarak ama esimin rahat davranması geriyor he birde dedigim gibi 3 aydır insan öpüşmez mi yakinligimiz arkadaşça resmen bana her isimde yardimci Allah razi olsun ama kesinlikle bi yaklaşım görmüyorum diğer türlü bu bile kırıcı olmaya başladı