Aşırı kiskaclik ilgi kaybi fikir lütfen

Siz olsanız napardiniz ?

• Bitiririm

OY: 0 0,0%
  • İlgisini üstüme toplamaya çalışırım

OY: 1 100,0%
  • Bende kiskandiririm

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siyahi kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
136
13
35
Merhabalar ;
Esim yaklaşık 2 3 senwlik ilişkimizde aşırı kiskancti ve beni çok beğenirdi.bakislariyla vs etraftaki herkes tarafından bana ne kadar aşık oldugu söylenirdi.ben ona oranla daha az seven taraftim zaten hep öyle bi evliligim olsun istedim kadinlar daha naif oldugu icin hele ki ben ilgiyi sevdiğim icin tercihim bu yönde oldu. Ayni eve çıktıktan sonra bi iki ay hersey cok güzeldi sonra bi anda cok cabuk monotonlasti ben zaten bi hastalık geçirdim isten çıkmamı yorulduğumu soyledi bende ciktim terfi almak üzereyken onun lafıyla degil kendi isteğimle.evdeyken rahatsızlık geçirdim ameliyat oldum kendim haliyle onun psikolojisiyle kendimi saldım bi sure sonrada hamile kaldım.simdi esimin ilgisi tamamen üzerimden kalkmış durumda 3 aylık hamileyim hic öpüsmüyoruz bile Hadi iliskiden bebek için korkuyosun anliyorum ama öpüşmemek nedir kendimi bu sefer bende çekici bulamamaya basladim.yanina sokuluyorum kedi yavrusu gibi sevip oksuyor.yada yanagimdan falan öpüyor.ustune cok yakin bi arkadasim var onlarla görüşüyoruz cok eğleniyoruz ama asla kiskancligim olmayan ben hareketleri asiri derece de esimin rahatsiz ediyor.arkadasim esimle samimi bende onun eşiyle tabii fazla takiliyo sanki arkadaşıma.okey oynarken ben birinin gözüne uzun uzun bakmam mesela surekli taşı attıktan sonra arkadaşıma bakıyor arkadasimin bakışları da dikkatli ama normal hali biliyorum yanlış mi anlıyor acaba diyorum.muzik çaldı bugun TV de arkadasim kafasını falan salladı sen bu isi biliyosun falan diyo kiza oynarken.benim videomu atmisti arkadaşıma şakalaşırken.arkadasimda ona karşılık kendi videosunu eşime atmisti bi konuda onun videosunu hala silmemis garip geldi.kocasi da atmisti onunkini silmiş mesela.arkadasiminda 2 cocugu var 10 senelik evli.ve cok seviyorum oda surekli eşini anlatiyo surekli sevinsiyoruz yeni evli gibiyiz falan esim surekli öpüşmek istiyo birbirinizin gözüne bakıyoruz falan.hosuma gidiyo arkadasim oldugu 8cin Allah dahada muhabbetlerini arttırsın ama .kendimde sorun aramaya başladım giyip süsleniyorum tik yok eskiden bacaklarımı begendigini soylerdi gozleri acilirdi oda yok :KK43: kadin gi i görmüyorum kendimi rüyalarımda bile etkilenmiştim abuk subuk şeyler görüyorum oz güvenimi kaybetmekten korkuyorum. Bi fikir lütfen ...

Hamilesiniz en hassas döneminizdesiniz normaldir böyle gel gitleriniz fazla takılıyorsunuz sanki eğer rahatsız ediyorsa söyleyin eşinize paylaşın duygularınızı

Hamilesiniz en hassas döneminizdesiniz normaldir böyle gel gitleriniz fazla takılıyorsunuz sanki eğer rahatsız ediyorsa söyleyin eşinize paylaşın duygularınızı
Esim arkadaşıma asiri samimi davranıyor ama art niyet aramıyorum dedigim gibi ama esinin yaninda nargile falan üfledi bikere yuzune dedim art niyet olsa zaten esinin yaninda üflemez gereksiz kiskanclik yapmamak için uyarmadim bile.esim sigara içerken arkasjndan arkadasim çıktığında esi uyardı bi iki kere israrla hemde simdi icme sonra içersin diye dinlemedi arkadasim bu bile mesela benim moralimi bozdu kimsede sorun yok ne esim alindi nede eve gidince arkadasim eşiyle bu konuda tartismis gene konuşmadım eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmiyim diye ama git gide geriliyorum eşide arkadasimda video attığı halde neden sadece arkadasimin ki duruyor o bile soru işareti yaratmaya başladı aslına bakarsanız inanın şüphelenmiyorum arkadasmdan onun tavri rahat genel olarak ama esimin rahat davranması geriyor he birde dedigim gibi 3 aydır insan öpüşmez mi yakinligimiz arkadaşça resmen bana her isimde yardimci Allah razi olsun ama kesinlikle bi yaklaşım görmüyorum diğer türlü bu bile kırıcı olmaya başladı

Esim arkadaşıma asiri samimi davranıyor ama art niyet aramıyorum dedigim gibi ama esinin yaninda nargile falan üfledi bikere yuzune dedim art niyet olsa zaten esinin yaninda üflemez gereksiz kiskanclik yapmamak için uyarmadim bile.esim sigara içerken arkasjndan arkadasim çıktığında esi uyardı bi iki kere israrla hemde simdi icme sonra içersin diye dinlemedi arkadasim bu bile mesela benim moralimi bozdu kimsede sorun yok ne esim alindi nede eve gidince arkadasim eşiyle bu konuda tartismis gene konuşmadım eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmiyim diye ama git gide geriliyorum eşide arkadasimda video attığı halde neden sadece arkadasimin ki duruyor o bile soru işareti yaratmaya başladı aslına bakarsanız inanın şüphelenmiyorum arkadasmdan onun tavri rahat genel olarak ama esimin rahat davranması geriyor he birde dedigim gibi 3 aydır insan öpüşmez mi yakinligimiz arkadaşça resmen bana her isimde yardimci Allah razi olsun ama kesinlikle bi yaklaşım görmüyorum diğer türlü bu bile kırıcı olmaya başladı
Eşinle düşüncelerini paylaşmalısın zira sadece kendi kendini yemiş olacaksın

Eşinle düşüncelerini paylaşmalısın zira sadece kendi kendini yemiş olacaksın
Paylasicam ama paylaşsam ne olucak ki .kim kabul eder bana güvenmiyor musuna giricek.Ama evde gayet sakin durgundu gidince neselendi oraya hani arkadas ortami falan diyorum ama bilmiyorum surekli iltifat etmesi falan da bugun gözümden kaçmadı.bazi şeyleri konduramiyorum belkide telefonda onunla msjlasmalarimiza bakıyor direk birlikte telefona baktığımızda bu arada güvensizlikten değil birlikte bakarız ara sıra hep ortadadır telefonlarımız.bugunde msjlasirken ne konusuyosunuz dedi gayri ihtiyari tepki verdim sanane diye ne sordum sanki gulumsuyodun falan ondan merak ettim dedi ama benim durumum tepkiye dönüştü artik sakin kalamiyorum.

Paylasicam ama paylaşsam ne olucak ki .kim kabul eder bana güvenmiyor musuna giricek.Ama evde gayet sakin durgundu gidince neselendi oraya hani arkadas ortami falan diyorum ama bilmiyorum surekli iltifat etmesi falan da bugun gözümden kaçmadı.bazi şeyleri konduramiyorum belkide telefonda onunla msjlasmalarimiza bakıyor direk birlikte telefona baktığımızda bu arada güvensizlikten değil birlikte bakarız ara sıra hep ortadadır telefonlarımız.bugunde msjlasirken ne konusuyosunuz dedi gayri ihtiyari tepki verdim sanane diye ne sordum sanki gulumsuyodun falan ondan merak ettim dedi ama benim durumum tepkiye dönüştü artik sakin kalamiyorum.
Çok haklısın ayar vermen gerekli olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X