Aşırı kıllanma sorunum var yardım edin!!!

Kızarıklık oluyordu yaptırdıktan birkaç gün sonra ama yara iz vs olmadı ve hepsi geri çıktı ben de bu yüzden yaptırmayı bıraktım
Merhaba belkk mesajimi görürsünüz. İğneliyi neden biraktiniz keske baska bir yere gitseydiniz arastirip. Bende sizin gibi ill gittigim yerde baya sorun yasadim ilk seanstan sonra orayi birakip daha profesyonel bir yere gittim suan (cenem icin gitmistim) cenemde tek tük kil kaldi o kadar yogun ve sertti ki yaklasik 8-9 ay falan sürdü (tam hatirlamiyorum net) ama değdi ve suan kalan birkac tane icin gidicem ilk gittigim yer rezaletti mahvetti cildimi ama sonraki yer cok iyiydi lekelerim falan cabuk toparladi. Sizin gittiginiz yer muhtemelen akimi iyi vermedi ve cimbizla cekti öyle olunca direk cimbizla cekilmis oldu ondan etki etmedi. Normalde cimbizla cekildiginde hissetmemeniz lazim. Suan durumunuz nedir halledebildiniz mi? Umarim kurtulmussunuzdur bu sorununuzdan.

Merhaba Zamanım olmadığı için üniversiteyi başka şehirde okuduğum için ve fazla sonuç göremediğimi düşündüğüm için bıraktım. Yaklaşık 2 hafta önce yeniden başladım umarım burada bir sonuca varırım. Fayda görmenize çok sevindim umarım tümden kurtuluruz bu kıllardan. Sizin ince kıllarınız İğneli epilasyon yapıldıktan kaç gün sonra çıkıyor acaba

Tamamen uzamasi 1 aya yakin sürüyordu yanlis hatirlamiyorsam ancak bu ilk seanslardan sonraydi. İlk seans birkaç tur oldugu icin daha sık gitmistim.Daha sonra tek tük cikmaya baslayinca 2 ayda 3 ayda falan oldu tabi iyilesme süreci de dahil. Suan cok cok az cikiyor artik. Mesela suan 10 15 tane var yani sayabiliriyorum. En son biraz aksatmistim ondan bitmedi. Tekrar randevu alip onlara gidicem. Alinan killarin neredeyse yüzde doksani cikmiyor artik zaten.

Ne güzel neredeyse kurtulmuşsunuz Umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur. Benim neredeyse 1 ay olacak İğneli epilasyon yaptıralı %30 u çıktı diyebilirim fakat izler hala var geçmiyor. Sizin iz durumunuz nasıl

Ne güzel neredeyse kurtulmuşsunuz Umarım bu dertten muzdarip herkes kurtulur. Benim neredeyse 1 ay olacak İğneli epilasyon yaptıralı %30 u çıktı diyebilirim fakat izler hala var geçmiyor. Sizin iz durumunuz nasıl
Suan izlerim yok denecek kadar az çünkü bayadir gitmiyorum az oldugu icin kıllarım. Ama ilk zamanlarda daha sık gittigimden izler gecmeden yeniden igne batiyordu yine iz oluyordu hatta benim cildim biraz hassas ve lekeye müsait oldugundan cenem sisiyordu ve kabuklar döküldükten sonra morumsu lekeler kaliyordu ama bunlar sizi korkutmasin çünkü hepsi gecti. Cenemin sol tarafinda minicik bir leke var o da cimbizla aldigim dönemden kaldi muhtemelen. İgneli de yaptirinca leke üstüne leke olustu ama rengi gittikce aciliyor. Madecassol kullaniyorum lekelerin üzerine. Benim lekelerim izlerim bile geçtiyse herkesinki gecer kafaya takmayinca daha cabuk iyilesiyor artik takmiyorum pek. İnsallah herkes bu dertten kurtulur ve bebek gibi bir cilde kavusur cokkkkk aminn

Merhaba bende igneli epilasyon yaptırdım izlerim kaldı size atsam resmini gecermi sizce geçmez mi bi fikir vetebilirmisiniz çok korkuyorum kalici olacak diye

Benim hem kistlerim var hem de böbrek üstü bezlerim aşırı çalışıyormuş bu yüzden kıllanma aşırıymış. Senin de bi doktora gitmeni öneririm ilerleme gibi bi durum gözlenmez en azından
Merhaba böbreküstü bezlerinin fazla çalışmasıyla ilgili endokrine gittiniz mi acaba? Bende aynı durumu yaşıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…