Aşırı kıllanma sorunum var yardım edin!!!

Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef hormonlar temiz çıktı pcos dedi dr tabi biraz da genetik etki de var yüzüme ağda yapmaktan sivilce doldu mahvoldum en sonunda hacamat sülük deneyeceğim tavsiye ederim bişey kaybetmezsin

Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef hormonlar temiz çıktı pcos dedi dr tabi biraz da genetik etki de var yüzüme ağda yapmaktan sivilce doldu mahvoldum en sonunda hacamat sülük deneyeceğim tavsiye ederim bişey kaybetmezsin
Ağdadan benim cildimde berbat oldu sülük kıllanmayı önlüyor muymuş🤔

Merhaba kızlar:KK200: size iğneli epilasyon deneyimlerimi aktaracağımı söylemiştim. İlk iğneli epilasyonu göğüs arama denedik cildim nasıl tepki verecek diye siviicelenmeler pütürlü bir görüntü oluştu ama kıllardan kurtulacaksam hiiçççç sorun değil bu. Toplam 20 dk çalışıldı yani. Geçen hafta da göğüs ucu çevresindeki kalın kıllara ve dekolte bölgesindeki kalın kıllara 40 dk çalışıldı. Çok sık olduğu için incelere yapamadık. Önümüzdekiçarşamba değil diğer çarşamba yine gideceğim bu sefer incelere de çalışılmasını söyleyeceğim. Bir de birkaç gün şems arslanın karbonat kahve kürünü uyguladım(internetten araştırabilirsiniz sonuç alan çok) birkaç defa da karınca yumurtası yağı sürdüm ve henüz alınan kıllar çıkmadı gibi. Yaptırdıkça deneyimlerimi burada paylaşmaya devam edeceğim:)

Merhabaa:) bu yazdıklarımı okuyan var mı bilmiyorum ama yazmaya devam edeceğim belki bir gün birilerine faydalı olur. Dün 3. Seansı yaptık. Sadece dekolte ve göğüs arasına yaptırdım. Tüm kıllar bitmedi elbet çok sık olduğu için ama büyük bir çoğunluğunu aldık 35dk da. Biraz voltu yükseltti yapan kadın ve o kadar acıdı ki bu sefer anlatamam. Şu an hala kızarık ve sivilcelenmeler var pütür pütür. Bugün de karınca yumurtası yağı sürmeye başlarım etki etsin diye. 3 hafta sonraya bir dahaki seansım görüşmek üzere:KK200:

Selam canım, aynı durumdan ben de muzdaribim. Ben de iğneli epilasyon düşünüyorum. Şu andaki durumunu merak ettim. Bittiler mi? Ya da bitecekler mi?

Merhabaa:) bu yazdıklarımı okuyan var mı bilmiyorum ama yazmaya devam edeceğim belki bir gün birilerine faydalı olur. Dün 3. Seansı yaptık. Sadece dekolte ve göğüs arasına yaptırdım. Tüm kıllar bitmedi elbet çok sık olduğu için ama büyük bir çoğunluğunu aldık 35dk da. Biraz voltu yükseltti yapan kadın ve o kadar acıdı ki bu sefer anlatamam. Şu an hala kızarık ve sivilcelenmeler var pütür pütür. Bugün de karınca yumurtası yağı sürmeye başlarım etki etsin diye. 3 hafta sonraya bir dahaki seansım görüşmek üzere:KK200:

Ben de meme ucuna ve göğüs arasına iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum en çok korktuğum ise iz kalması nasıl siz de herhangi bir iz falam kaldı mı

merhaba arkadaşlar benim dekolte bölgemde göğüslerimde karnımda kıllar var 19 yaşındayım ve 14 yaşımdan beri var bu sorun anneme söylediğimde abarttığımı herkeste olan bir şey olduğunu söyledi ben de doktora gitmekten vazgeçtim sonrasında kalınlaşmaya başladı ve önü açık giydiğim kıyafetlerimde gözüküyordu arkadaşlarım birbirine kaş göz atarak gülüyorlardı psikolojik olarak bittim tükendim. Sonrasında ağda yapıp karınca yumurtası yağı sürdüm bunu 4-5 defa tekrarladım ve cidden inceldi bu sefer de kol içlerim olsun üst iç bacaklarım olsun felaket kıllandı ayrıca bu dekolte göğüs bölgemdeki kıllar inceldi ama gün geçtikçe çoğaldılar inceler ama çok sıklar. Geçen ay kadın Doğum doktoruna gittim ultrason cihazıyla baktı ve kistler varmış yumurtalıklarımda yarın da hormon testi yapıcaz ama çıkmış olan kıllara bir şey yapamayacağını çıkacak olanlara engel olabileceğini söyledi neyse buna da razıydım bi güzellik merkezine gidip durumumu anlattım baktılar ve lazer epilasyon yapamayacaklarını söylediler kıllarım ince olduğu için fayda etmezmiş artırırmış hatta. Burada araştırdıklarıma göre aynı sorunu yaşayanlar iğneli epilasyon yaptırmış o da çok uzun sürüyor bütçem yeter mi bilmiyorum nolur bana yardımcı olun kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen tüm özgüvenim yerle bir oldu
Gogussteki kılların nekadar cokmu tek tuk mu

Ben de meme ucuna ve göğüs arasına iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum en çok korktuğum ise iz kalması nasıl siz de herhangi bir iz falam kaldı mı
Kızarıklık oluyordu yaptırdıktan birkaç gün sonra ama yara iz vs olmadı ve hepsi geri çıktı ben de bu yüzden yaptırmayı bıraktım

Kızarıklık oluyordu yaptırdıktan birkaç gün sonra ama yara iz vs olmadı ve hepsi geri çıktı ben de bu yüzden yaptırmayı bıraktım
Devam etmedin mi iğneleye ya.😔 e naptın peki hala kıllarla uğraşıyormusun.bende yüzüme yapacağım ,tek korkum geri çıkanları napıcaz, bir diğer seansa kadar beklersem insan içine çıkamam😀

Devam etmedin mi iğneleye ya.😔 e naptın peki hala kıllarla uğraşıyormusun.bende yüzüme yapacağım ,tek korkum geri çıkanları napıcaz, bir diğer seansa kadar beklersem insan içine çıkamam😀
Şu an hiçbir şey yapmıyorum bıraktım öylece duruyorlar iğneli yaptırdın mı yaptıracak mısın

X