Aynen öyleeee kaç gündür doktor doktor geziyorum hemen anlamışsınız bendeki sıkıntıyı vallahiHayır. Endokrinoloji ve jinakolojiye gitmelisiniz, hormonlarınızda ve böbreküstü bezlerınızde sorun var, ayrıca polıkıstık över.
Sakın ağdayla almaya çalışma benim cildim mahvoldu. Doktorunu değiştir bir profesöre git ve iğneli epilasyona başla ben haftaya başlıyorumkızlar benim de başım dertte bu mevzudan. kıllanmayan yerim kalmadı çok mutsuzum pcos ve akabinde kullanılan ilaçlar hormon takviyeleri mahvetti beni. şu an çok mutsuzum canım yanıyor almaya çalışırken her yerim batık batık oldu
Haftaya başlıyorum:) en mantıklısını sen yapmışsın ileride belki ben de alırım cihazı dakikasına 3 tl vermekten daha hesaplıya gelir/))Tek çözüm iğneli epilasyon. Hormonal sorunun varsa lazer yada diğer kürler hiçbir fayda göstermezparana ve zamanına yazık olur. Ben iğneli epilasyon eğitimi alıyorum 2 aylık bi eğitimi var ve zor bi eğitim değil öğrenen herkes yapabilir sonra cihazını alıp evde kendi kendime uygulama yapıcam. Bu cihazın ikinci elleride var fiyat olarak uygun. %100 çözüm sadece iğneli epilasyon. Biraz acılı bi işlem ama acısız güzellikte olmuyor
Hastanelerde ömrümüz geçtiğinden az buçuk aşinayız bu durumlara.Aynen öyleeee kaç gündür doktor doktor geziyorum hemen anlamışsınız bendeki sıkıntıyı vallahisiz de mi aynı dertten muzdariptiniz
Çok sağ olunHastanelerde ömrümüz geçtiğinden az buçuk aşinayız bu durumlara.
Geçmiş olsun diyorum endişe etmeyin tedavi olunca sorun gidecektir.
Haftaya iğneliye başlıyorum gelişmeleri yazarım sana. Sana da geçmiş olsun canımLanet gelsin bu polikistik overe. Sadece çenemde çıkıyorlar başka biryerimde yok gerçekten artık bıktım usandım yüze epilasyonuda cesaret edemiyor merkezler genelde. Sonuç alan banada yazarsa çok sevinirim. Geçmiş olsun bu arada
böyleyken sevemiyorum kendimi bu yüzden kurtulmak istiyorum jilet değdirdiğim yerler de kalınlaştı bu yüzden korkuyorum da jiletten ağda sivilce yapıp mahvetti cildimi bana en iyi gelecek olan şey iğneli gibi. Sana jilet ters etki yapmadıysa ne güzel:)Ben de yasiyorum ayni sorunu. Zamanla aldikca biraz incelip azaldilar. Dekolte bolgemde daha coktu ilk zamanlar. Simdi onlar nerdeyse yok oldu. Yani bundan 10 yil onceki halimle ayni degil, o yuzden bu kadar cok takma kafana. Her seyin çözümu var. Biz de boyleyiz, yapacak birsey yok. Seninle bu yuzden dalga gecen insanlari cikar hayatindan. Bu senin elinde olan bir sey degil. Ozguvenini yikmasina izin verme. Ben artık cogu zaman jiletle hallediyorum. Cunku agda bana hic iyi gelmiyor. Mahvediyor cildimi. Ayrica bir hafta olmadan tekrar cikmaya basliyorlar. O yuzden o aciyi cekecegime jiletle aliyorum, nerdeyse ayni surede cikmis oluyorlar. O aciya katlanmaktan biktim artik, boyle bir cozum buldum, simdilik de gayet memnunum.
Ah canım benimMeraba kaderdaşlarım. En muzdarip oldugum konu. Daha 7. Sınıfa giderken biyiklarim kaşlarim erkek gibiydi. Liseye geçer geçmez kuaforun yolunu tuttum. Baştan kaş biyik cok asiriydi ama boynum da tek tük vardi. Birde annem sagolsun beni direkt jiletle alistirinca her yanım tüy değil kılla doldu...
Evlendikten sonra pco olduğumu ogrendim. İnsülin direncimde var. Marttan beri endokrine gidiyorum. En son bu killanmadan bahsedince testler yapilmaya baslandi. Hersey normal çıkıyor. Son bi test daha istedi reglken, haftaya vericem o tahlilide inşallah. En azindan sebebi bulunsa da biraz azalsa..
Daha 1 hafta olmadan 3. Gun belkide biyiklarimi iple topluyorum. Hayir bide alinsa bile batıklar mı var ne, hâla ince bir cizgi varmis gibi duruyor. Çenem boynumda oyle. Bacak,gobek, gogus hep kalin kılla dolu. Neyseki kolum hic ellenmedigi icin ince uzun sadece.
Cok anlattim kusura bakmayin.
Kisaca doktorumun dedigi d.kontrol hapı ile en az 6 ay deneyecegiz azalma yada süresinde kisalma olacak mi diye..
Epilasyon bende istiyorum ama hep tekrarladigini duyduğum icin cesaret edemiyorum
Çocuk defterini kapamadan lazer zor. Cunku hormonlar cok fena bisey. Hamilelikte benim ne guzel olmustu. Tuyler incelmisti, daha uzun surede cikar olmustu. Bu sene iyice coştular. Ben tesettürlüyüm. Bu yuzden yüzümde olmasi direk dikkat cekiyor. Kaslarim bile 2 haftada ucu kivrilcak gibi uzuyorAh canım benimseni en iyi ben anlarım umarım iyi bir tedavi uygularlar ve kurtulursun bu dertten lazer epilasyon tekrarlayabilirmiş ama iğneli tekrarlamaz diyorlar ama kalınsa kılların lazerle daha kolay halledersin
Soğan kürü denedin mi hiç fayda edebilir belkiÇocuk defterini kapamadan lazer zor. Cunku hormonlar cok fena bisey. Hamilelikte benim ne guzel olmustu. Tuyler incelmisti, daha uzun surede cikar olmustu. Bu sene iyice coştular. Ben tesettürlüyüm. Bu yuzden yüzümde olmasi direk dikkat cekiyor. Kaslarim bile 2 haftada ucu kivrilcak gibi uzuyor
Kurtuldun mu pekiben yıllardır uğraşıyorum bu dertle ne paralar harcadım bilsen çok üzücü evet ama dermansız dert değil.
hayır :) azaldı biraz.Kurtuldun mu peki
Sogan kürü pco icin denemistim gebelik tedavisinde. Daha cok duzenim bozulduSoğan kürü denedin mi hiç fayda edebilir belki
Kötü olmuş canım ya:/Sogan kürü pco icin denemistim gebelik tedavisinde. Daha cok duzenim bozuldu
İğneli epilasyonla mıhayır :) azaldı biraz.
evet, iğneli ve lazer farklı bölgelere yaptırdımİğneli epilasyonla mı