mesela 2 göğüs ve arası kaç dk sürüyor haftaya gideceğim ama hiçbir fikrim olmadan gidiyorum aydınlatsanızevet, iğneli ve lazer farklı bölgelere yaptırdım
iğneliye mi gidiceksiniz?mesela 2 göğüs ve arası kaç dk sürüyor haftaya gideceğim ama hiçbir fikrim olmadan gidiyorum aydınlatsanız
Evet iğneliye gideceğimiğneliye mi gidiceksiniz?
yoğunluğuna göre değişir 15 dakikada biter seyrekseEvet iğneliye gideceğim
O kadar sık ki anlatamamyoğunluğuna göre değişir 15 dakikada biter seyrekse
ilk seanslar uzun sürse de gittikce seans dakikasi azalirO kadar sık ki anlatamam
SOn soru seans sürer tahminiilk seanslar uzun sürse de gittikce seans dakikasi azalir
Ağdadan benim cildimde berbat oldu sülük kıllanmayı önlüyor muymuşBen de aynı dertten muzdaribim maalesef hormonlar temiz çıktı pcos dedi dr tabi biraz da genetik etki de var yüzüme ağda yapmaktan sivilce doldu mahvoldum en sonunda hacamat sülük deneyeceğim tavsiye ederim bişey kaybetmezsin
Merhabaa:) bu yazdıklarımı okuyan var mı bilmiyorum ama yazmaya devam edeceğim belki bir gün birilerine faydalı olur. Dün 3. Seansı yaptık. Sadece dekolte ve göğüs arasına yaptırdım. Tüm kıllar bitmedi elbet çok sık olduğu için ama büyük bir çoğunluğunu aldık 35dk da. Biraz voltu yükseltti yapan kadın ve o kadar acıdı ki bu sefer anlatamam. Şu an hala kızarık ve sivilcelenmeler var pütür pütür. Bugün de karınca yumurtası yağı sürmeye başlarım etki etsin diye. 3 hafta sonraya bir dahaki seansım görüşmek üzere
Gogussteki kılların nekadar cokmu tek tuk mumerhaba arkadaşlar benim dekolte bölgemde göğüslerimde karnımda kıllar var 19 yaşındayım ve 14 yaşımdan beri var bu sorun anneme söylediğimde abarttığımı herkeste olan bir şey olduğunu söyledi ben de doktora gitmekten vazgeçtim sonrasında kalınlaşmaya başladı ve önü açık giydiğim kıyafetlerimde gözüküyordu arkadaşlarım birbirine kaş göz atarak gülüyorlardı psikolojik olarak bittim tükendim. Sonrasında ağda yapıp karınca yumurtası yağı sürdüm bunu 4-5 defa tekrarladım ve cidden inceldi bu sefer de kol içlerim olsun üst iç bacaklarım olsun felaket kıllandı ayrıca bu dekolte göğüs bölgemdeki kıllar inceldi ama gün geçtikçe çoğaldılar inceler ama çok sıklar. Geçen ay kadın Doğum doktoruna gittim ultrason cihazıyla baktı ve kistler varmış yumurtalıklarımda yarın da hormon testi yapıcaz ama çıkmış olan kıllara bir şey yapamayacağını çıkacak olanlara engel olabileceğini söyledi neyse buna da razıydım bi güzellik merkezine gidip durumumu anlattım baktılar ve lazer epilasyon yapamayacaklarını söylediler kıllarım ince olduğu için fayda etmezmiş artırırmış hatta. Burada araştırdıklarıma göre aynı sorunu yaşayanlar iğneli epilasyon yaptırmış o da çok uzun sürüyor bütçem yeter mi bilmiyorum nolur bana yardımcı olun kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen tüm özgüvenim yerle bir oldu
Kızarıklık oluyordu yaptırdıktan birkaç gün sonra ama yara iz vs olmadı ve hepsi geri çıktı ben de bu yüzden yaptırmayı bıraktımBen de meme ucuna ve göğüs arasına iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum en çok korktuğum ise iz kalması nasıl siz de herhangi bir iz falam kaldı mı
sık sıktı ama fazla kalın değilGogussteki kılların nekadar cokmu tek tuk mu
[/QUOT
Devam etmedin mi iğneleye ya.Kızarıklık oluyordu yaptırdıktan birkaç gün sonra ama yara iz vs olmadı ve hepsi geri çıktı ben de bu yüzden yaptırmayı bıraktım
Şu an hiçbir şey yapmıyorum bıraktım öylece duruyorlar iğneli yaptırdın mı yaptıracak mısınDevam etmedin mi iğneleye ya.e naptın peki hala kıllarla uğraşıyormusun.bende yüzüme yapacağım ,tek korkum geri çıkanları napıcaz, bir diğer seansa kadar beklersem insan içine çıkamam
Yok yaptırmadım bu kış artık başlayacağım.uğraşamıyorum çümkü artıkŞu an hiçbir şey yapmıyorum bıraktım öylece duruyorlar iğneli yaptırdın mı yaptıracak mısın