aşırı ilgi...

mantık arasakkk..... olmaz zatennn... sanırım....
abartarak devam edim aşk, ihtiras, tutku...
yalan yaaa....
bir müddet sonra böğğğ diyosunnn... tabii ki...
ama yine de seviyorumm ulennn diiye de bağırıyorummm :)
Evcil hayvan muamelesi görüyor adam. Sev beni diye dili dışarda geziyor sanırım. Buna birisi dur demeli. Oda sevgili konu sahibesi. Sev onu günah.

ya ama ablası seviyorum zatennn... de kendime de vakit ayırmak istiyorumm... suç mu acepp.... :)

:) evlilik neden yok. bu da merak uyandirmiyor degil:))) cevaplamak zorunda da degilsin tabi

evliyiz biz... hatta 2 tane çocugumuz var....
ama hala sevgili gibi görüyoruz birbirimizi....
olay bu :)
işte biraz değişikmişiz biz :) onu anladım bu topic te ...
üzülim mi sevinim mi bilemedim :)

neden fake olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım..
20 yıllık evliyim, 2 çocuğum var...
kocamı da hala sevgilim olarak görüyorum..
tabii ki bizim de iniş ve çıkışlarımız oluyor...
kocayı sevgili olarak mı görmek fake, yoksa 20 yıl evlilik sürdürmek mi?
ya da bir adamın 20 yıl sonra bile karısına/ sevgilisine ilgi göstermesi mi?

evliyiz biz... hatta 2 tane çocugumuz var....
ama hala sevgili gibi görüyoruz birbirimizi....
olay bu :)
işte biraz değişikmişiz biz :) onu anladım bu topic te ...
üzülim mi sevinim mi bilemedim :)
Yok bence değişik değil olması gereken o ama , bazı kelimelerin basmakalıp anlamı vardır. Siz sevgilimle 20 yıl diyince hepimiz biran olduk.
Yoksa başta bunu demiş olsanız Allah muhabbetinizi artırsın diye giriş yapıp normal yorumla devam edebilirdik :)

Birazda tabi sıkıntılar imtihanlar diyim bazen insanları yıpratıyor ve okadar da önemsemiyor insanlar böyle şeyleri. Ve burada da herkes bazen çok uç noktalarda olan dertlerle konu açıyorlar böylesi burda biraz değişik, hatta o sıkıntıyı yaşayanlara göre biraz şımarıklık gibi bile kalabilir. Yoksa iyi bişey sizinkisi:)
Allah ağzınızın tadını bozmasın

evet çok uc topicler var ama bunun yanı sıra da çok anlayışsız, halden anlamayan yorumcu var...
hemen tüh kaka yapıyorlar insanlara...
ancak fark ettim ki iyi şeylere de tüh kaka diyen var...
o zaman biraz onlara gelsin bu topic...

kız yanlış birşey yapmış yardım istiyor. annesine babasına açılamamış belli, ama kızı al aşağı etmişler...
kız çaresiz kalmasa yani kimliğini açıklayabilse yazarmı nick name le?
he bende herşey yolunda ben neden yazıyorum nick name le.... insanlara güven olmuyor... işte ne diyorsunuz, ne anlıyorlar...

amacım asla şımarıklık değil, yeni yeni tanıyorum siteyi...

bir daha söz yazmam :)

darısı başıma böyle soruna can kurban.

nedir bunun sırrı adamı sallamamak mı bi taktik verin allaşkına

Benim babam boyle
Ama asiri abarti ilgili resmen bagimli anneme resmen takintili
Mesela annemle yakin oturdugumuz halde bize gelip bi saat otursa babam baslar ne zaman gelcen ozledim diye
Her an her saniye el temasi olcak surekli opcek sarilcak resmen gozunun icine bakiyo karim diye baska bisey demiyo hayatinin merkezine koymus annemi..cocuklari ailesi annesi babasi hic bisey karisi kadar onemli degil
Annem ise nefret ediyo artik oyle boguyoki dokuncak diye aklim cikiyo cok bunaltiyo cok ustume dusuyo icim sisti doye dert yaniyo
Ben ise yillarca boyle bi baba ornegi gordugum icim esiminde hep babam gibi olmasini bekledim cok dert ettim uzuldum halbuki normal olan esimdi ama hep babam gibi bi adam olmasini istedim icten ice ve ben ilgiden bunalan insanlari anlamiyorum cunku ilgi manyagiyim sanirim bunalmazdim aksine oyle bi mic mic iliski hosuma giderdi tabi bunda babamin rol model olmasi buyuk etken yillarca babama imrenip anneme anlam veremedim

Yok siz beni yanlış anlamışsınız ben asla öyle birşey demek istemedim. Kelimelerin standardından bahsettim mesela aşağıda alıntıladığım arkadaş gibi ilk izlenim öyle olunca oraya takıldık dedim birazda şaka maksatlı:)
Yoksa dediğim gibi hoş ve güzel, böyle konuların çoğalmasını dilerim şahsen.
Öyle meymenetsiz kahve köşelerinde gezen, ağzından küfür eksik olmayan, çoğu da yeni evli 'adamcıklar' ı okumaktan bizimde içimiz kararmış olacakki biraz şaşırdık.

Ama sizde biraz fazla mı alıngansınız acaba, size yazma diyen veya onu kasteden bende dahil kimseyi göremiyorum
Evlilik aski öldürürms. Evlen kurtul

var güzelim senin gibi olan :) şöyle ki, sevgililik yıllarımızda en az 3-4 defa ona açıklayamadan sırf bu sebepten ayrılmışlığımız var, aşırı ilgi insanı kafese sokuyor, ben birgün arkadasların yanında patlayıup çok fena bozmuştum ( kendisi şuan 12 yıllık eşim olur ) neyse ki bunun farkına vardı, artık çok kasmıyor, zaten çocuklardan sonra istesek te eskisi kadar birbirimize zaman ayıramamaya başladık, arada kaçamak gözler, öpücükler, sırnaşmalar kaldı, onlar da kalsın, o kadarına ses etmiyorum ben :) eger cocuk olmasa bence bızde aynen siizn gibi olurduk, çocuktan sonra sakinleşti

konu sahibi 20 yıllık evli ve 2 çocuklu ama sakinleşmemiş.

aaaa çocugu olduğu halde mi böyleymişşşş o zaman allah yardım etsin diyorum, ilgisizlik nasıl insanı fena üzüyorsa aşırı ilgi de aynını yapıyor, kesinlikle üzüldüm ben....

konu sahibi 20 yıllık evli ve 2 çocuklu ama sakinleşmemiş.

Erkeğin ilgi göstermesinde ne var ki anlamadım ben?
Ne güzel işte o sarılınca sen de sarıl
Gözlerine baktıgında sen de uzun uzun bak sırnaş bunda kötü ne var ki elbette sana ilgi göstercek dışarıya mı göstersin

20 ile mukayese edilmez ama bizim de 4 yılı geçti evliliğimiz. Sevgilim diye seslenirim en çok. Birimiz başka şeyle uzun ilgilense, diğerimiz hadi benimle ilgilen der. Eşim o evdeyken ev işi yapmami pek sevmez, "gündüz bitir mümkünse, ben eve iş getiriyor muyum, beraber vakit gecirmek icin akşamı iple çekiyorum iş yapma" der. Benimle ilgilenmesi de, benden ilgi beklemesi de cok hosuma gidiyor. Simdi bebek bekliyoruz muhtemelen birşeyler değişir.
Sizden beklediği ilgiyi gösteriyor mu, coluk cocuk var mi ayni evin içinde?

Evet. Burada konu açanların kocaları aynı senin gibi, ilgisiz. Yapma yazıktır! Diyeceğim, ama oh olsun ona. Hep kadınlar mı ilgisiz kalacak. Gayet iyi gidiyorsun. Bırak sırnaşmaya devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…