- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 44
- Konu Sahibi ipekben375
-
mantık arasakkk..... olmaz zatennn... sanırım....
abartarak devam edim aşk, ihtiras, tutku...
yalan yaaa....
bir müddet sonra böğğğ diyosunnn... tabii ki...
ama yine de seviyorumm ulennn diiye de bağırıyorummm :)
Evcil hayvan muamelesi görüyor adam. Sev beni diye dili dışarda geziyor sanırım. Buna birisi dur demeli. Oda sevgili konu sahibesi. Sev onu günah.
:) evlilik neden yok. bu da merak uyandirmiyor degil:))) cevaplamak zorunda da degilsin tabi
supersin. tabi ki eslerimiz sevgilimiz. ama sen boyuttan bahsetmissin. ve mantik dogru tebrkler:))
asdfghj fake
Yok bence değişik değil olması gereken o ama , bazı kelimelerin basmakalıp anlamı vardır. Siz sevgilimle 20 yıl diyince hepimiz biranevliyiz biz... hatta 2 tane çocugumuz var....
ama hala sevgili gibi görüyoruz birbirimizi....
olay bu :)
işte biraz değişikmişiz biz :) onu anladım bu topic te ...
üzülim mi sevinim mi bilemedim :)
Yaşlar kaç acaba?Çok merak ettim
Yok siz beni yanlış anlamışsınız ben asla öyle birşey demek istemedim. Kelimelerin standardından bahsettim mesela aşağıda alıntıladığım arkadaş gibi ilk izlenim öyle olunca oraya takıldık dedim birazda şaka maksatlı:)evet çok uc topicler var ama bunun yanı sıra da çok anlayışsız, halden anlamayan yorumcu var...
hemen tüh kaka yapıyorlar insanlara...
ancak fark ettim ki iyi şeylere de tüh kaka diyen var...
o zaman biraz onlara gelsin bu topic...
kız yanlış birşey yapmış yardım istiyor. annesine babasına açılamamış belli, ama kızı al aşağı etmişler...
kız çaresiz kalmasa yani kimliğini açıklayabilse yazarmı nick name le?
he bende herşey yolunda ben neden yazıyorum nick name le.... insanlara güven olmuyor... işte ne diyorsunuz, ne anlıyorlar...
amacım asla şımarıklık değil, yeni yeni tanıyorum siteyi...
bir daha söz yazmam :)
Evlilik aski öldürürms. Evlen kurtul
var güzelim senin gibi olan :) şöyle ki, sevgililik yıllarımızda en az 3-4 defa ona açıklayamadan sırf bu sebepten ayrılmışlığımız var, aşırı ilgi insanı kafese sokuyor, ben birgün arkadasların yanında patlayıup çok fena bozmuştum ( kendisi şuan 12 yıllık eşim olur ) neyse ki bunun farkına vardı, artık çok kasmıyor, zaten çocuklardan sonra istesek te eskisi kadar birbirimize zaman ayıramamaya başladık, arada kaçamak gözler, öpücükler, sırnaşmalar kaldı, onlar da kalsın, o kadarına ses etmiyorum ben :) eger cocuk olmasa bence bızde aynen siizn gibi olurduk, çocuktan sonra sakinleşti
konu sahibi 20 yıllık evli ve 2 çocuklu ama sakinleşmemiş.
ben 38, eşim 40
Evet. Burada konu açanların kocaları aynı senin gibi, ilgisiz. Yapma yazıktır! Diyeceğim, ama oh olsun ona. Hep kadınlar mı ilgisiz kalacak. Gayet iyi gidiyorsun. Bırak sırnaşmaya devam etsin.ben birşeyle ilgilenirken, yani focus olmuşken.... mesela tv seyrederken, yemek yaprken, buraya laf yetiştiriken ki daha yeni üyeyim :) vs.... sevgilim sürekli benimle ilgilenmiyorsun diye trip atıyor ve gelip sırnaşıyor....
ama bana fenalık geliyor...
sonra beni hiç özlememişsin diyor... sanki 20 yıldır aynı evde yaşayan biz değiliz...
sonra olay büyüyor ve ben ilgilenmek istemediğim için olay büyüyor....
aslında bu çok sık oluyor....
bunaldım....
var mı benim gibisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?